Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Allah Allah... 7 ile 8 arasında ayna kol farkı da var diyoruz ama insanlar bilmeden hala yanlış bilgi vermeye devam ediyorlar... 7 ile 8'in farkı tek bir vites değil. 7 vitesli bisikletin 7. Vitesi ile 8 vitesli bisikletin 7. Vitesi aynı değil...

7li vites sistemleri genelde arka dişli 13 veya 14 dişli ile başlıyor 8li viteste ise 11 veya 12den başlıyor buda maksimum hızda ciddi anlamda fark ediyor

Siyah vitesse d8 yarın elimde.
Kargoya verildi.
Alınca paylaşırım resim.

@cavo Hayırlı olsun...

Kaça aldınız?

İlk izlenimleriniz nasıl kullandınız mı?

Ben bu markanın katlı halde gidonun arada kalmasını ve sele borusunun destek olarak kullanmasını beğenmiyorum ama geneli nasıl bilmiyorum...

(link) Linkte gördüğünüz fiyata aktif pedal caddebostan mağazasından aldım. Satış yapan arkadaş çok iyi bir esnaf ve bisiklet sevdalısı.

Sahil bisiklet yolunu kullanarak caddebostan dan bostancıya kadar oradan da geri dönerek sahil bisiklet yolu >> göztepe parkı > istasyon caddesi > merdivenköy güzergahını izleyerek evime döndüm. Yolun büyük bölümünde ağzım kulaklarımdaydı :) İstasyon caddesinde yokuş çıkmayı da deneyimledim. Çok dik olmasa da gözümde büyüyordu ama gayet rahat çıktım.

Daha önce katlanır bisiklet kullanmamış biri olarak manevra kabiliyetine hayran kaldım diyebilirim. Trafiğe girip çıktım , araçların arasından geçtim geçemediğim yerde kaldırıma çıktım indim ve bunlar 1 sn bile durmadan yapabildim çünkü çok keskin manevralar yapabiliyorum. Kaldırımda yaya ile karşılaşınca yayanın hızında hatta yayadan daha yavaş gidip rahatsız etmeden ilerleyebilmek çok keyifli. En kısa zamanda mutlaka bir zil edinmem gerektiğini farkettim.

@elbruz Gidonun ortada kalmasının ne gibi bir dezavantajı var ? Katlanma şeklinin bu şekilde olmasından dolayı dikkat etmem gereken bir husus var mı ?

@alper52 teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Sarp X
@elbruz Gidonun arada kalması demek, kadro sıkıştırıyor demek değil. Sonuçta manyetik klipslere kadar kadro kapanabiliyor, bu durumda da yeteri kadar boşluk oluyor zaten arada. Yakından inceleme durumunuz olursa zaten farkedersiniz çok fazla endişelenecek durum olmadığını. Kişisel olarak bende arada değilde dışta kalan gidonlu modelleri seviyorum pratiklik açısından... Tern D8, yada Dahon Visc D18 (henüz gelmemiş) bakabilirsiniz.

@Ömer D. dediğiniz gibi arada bir sıkışma olmuyor katlanınca. Şimdiye kadar 2 kere açıp katladım ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bir arkadaş almış da forumdan çizildiğini söyledi bandlamış çizilmesin diye, yani arada kalana kadar yana doğru katlansa daha iyi bence ama evet dediğiniz gibi başka modelinde yana katlanan da var, belki de daha az yer kaplıyordur arada kalınca onun için böyle düşünülmüş olabilir. Yani fiyat nakit 1440 taksitli 1550 gibi görünüyor.

ben de ilk başta tam oturtamadım gidonu katlarken. Düzgün katlayamamaktan ötürü çizilebilir ama o da tecrübe ile çözülür. Çizilmesini çok umursamıyorum. Boyarım geçer :)

@cavo

Bugün muhtemelen sizdiniz caddebostan bostancı arasında gördüm sizi. Bisiklet aynıydı fakat bisiklete odaklandığımdan üzerindekine çok dikkat etmedim. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Ben bu dahonları bekleyemedim Tern verge N8 aldım. Daha bir ay geçmeden dahonlar geldi ama şu anda bende çok memnunum.

@A.Sinan sizin de bisikletiniz hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız belasız kullanın.

İşten çıkıp aldım ve alır almaz ilk turumu yaptım sahilde. Bagajdaki torbada faturası garanti belgesi filan var hatta :)

@cavo

Teşekkürler. Bende sirkeciden almışdım hemen bindim vapurla karşıya geçdim. Eminönünde telefon çalmışdı inip ayağını açdım telefonla konuşurken yürüyen bir vatandaş çarptı düşürdü kadro biraz çizildiydi ama önemli değil adama teşekkür ettim:) hiç afedersin, kusurabakma felan demeden basdı gitti.

Selesi rahatmı bana satıcı birde jel kılıf vermişdi onunla hiç rahatsızlık çekmedim şimdiye kadar.

1 saat kadar kullandığım için rahatlık konusunda bir şey demem yanıltıcı olabilir. Ben bir sıkıntı görmedim henüz.

Bana soruyorsanız ilk mesajımda neden katlanır bisiklet aradığımı anlatmıştım :)

Bir daha bisiklet alsam yine katlanır alırdım...

Geri