Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Merhabalar , forumda yeniyim yeni konu mu açmam gerekli bilmiyorum. Baktım katlanır bisiklet yazıyor geldim buraya :) Öncelikle yhtlerde katlanır bisiklet hala ücretsiz taşınıyor mu ,katladığımız bisikleti yhtde nereye koyuyoruz, btwin120 almayı düşünüyorum sırf yht ile geziler düzenlemek için ,o yüzden sonradan sıkıntı yaşarsam mahvolduk demektir :( Ayrıca bütçem max 1500 tlye kadar başka hangi bisikleti tavsiye edersiniz

• Beğen
Tepkiler: apali42
@amateuride

Ben sürekli yht ile yolculuk ediyorum ;) bagaj bölümlerine rahatlıkla sığar, gişelerde görevliler bilgili, geçerken yardımcı dahi olurlar.

WhatsApp Image 2019-08-17 at 12.19.11.jpeg

Not: siemens trenlerde dikine sığmıyor benimki o bölümde dikine değil yatay koyuyorum

• Beğen
Tepkiler: apali42
@isok

İlgin için teşekkür ederim , çantasız koymuşsun çantayı da almama gerek yok ozaman.. 150-200tl civarında çantalar.. Bisikletinin marka modeli nedir? Tilt120 alacağım gibi görünüyor kısa süre önce 1300tl imiş şuan 1500tl. Yaz bitince katlanır bisiklet fiyatlarında düşüş oluyor mu fikriniz var mı

@amateuride btwin tilt 5 kullanıyorum çantasını hiç ihtiyaç olmadı, belki Uçakta gerekebilir henüz uçurmadım :) İkinci ellere de bakabilirsiniz temiz az kullanılmış bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: baymiri
@trainspotting35
0
Merhaba, halen satılık mı?

Merhaba, göbekten vitesli katlanır bisiklet almak istiyorum ama tam olarak karar veremedim ne alacağıma carraro troya, tern link d7i gözüme çarptı. Benzer şekilde önerebileceğiz başka modeller var mıdır acaba fiyat performans olarak karşılaştırıp ona göre almak istiyorum

Merhaba çoktan satıldı.

Merhaba,
Evden işe, işten eve (1.5 km) yürümek sabahları ve 24 saatlik nöbetlerden sonra gerçekten çok zor olduğundan bisiklet almaya karar verdim. Şehiriçi çok kullanmam diye düşünüyorum, bilmiyorum henüz.
1.68im, 50 kiloyum. Sürekli tamiriyle uğraşacağım bi şey almak istemiyorum. Bugün bi bisikletçi bana PEUGOET F13 gösterdi ama forumda hiçbir yerde bulamadım. Kullanan bilen var mı?

@Asetilkolin2

Bakimla vites ayariyla fazla ugrasmak istemiyorsaniz carraro troya dusunebilirsiniz. Katlanirda tern dahon carraro gibi daha yaygin kullanilan markalari tercih etmek daha dogru olur.

2. el dahon, benim gibi kısa mesafelerde kullanacak biri için fazla mı iyi bir bisiklet? Çok kararsızım ya şeytan diyo git 500lük bi şey al :))

@Asetilkolin2 bakım gerektirmeyen bisiklet dendi mi kayışlı göbekten vitesli olmalı.. ikinci elde btwin tilt 7 serilerine yoğunlaşın otomatik 2 vites ve normal 3 vites olanları makul fiyatlarda bulursunuz. Elden çıkartmanız da kolay her zaman alıcısı bulunuyor.

elimde sram göbekten automatiks vitesli kontra pedan katlanır var düşünürseniz

Dosyalar

• JNINE4548.JPG
    JNINE4548.JPG
    641,9 KB · Okunma: 75
Ankara’da ikinci el katlanabilir satan varsa bana ulaşabilir mi , 1250 civarı bütçem var..

@isok çok sağ olun. ben de bakımı kolay derken göbekten vitesliyi kastettiğinizi tahmin ettim. yalnız btwin tilt 7'lerin ikinci elleri 1500 tl istanbulda. ancak bir dahon marine 8 buldum ki 2 bin tl. şmdi 1500 vereceksem bari 500 daha koyup dahon almak? sizce akıllıca mı? bisiklet tecrübem çok yok yani bakım tecrübem çok yok. burayı da uzata uzata meşgul ettim kusura bakmayın.

@Asetilkolin2
Göbekten vitesli bisikletlerin vites ayarı kolay kolay bozulmaz vitesi dururken hareketliyken değiştirebilirsiniz sadece zincirli model kullanıyorsanız kullanım sıklığınıza göre belki altı ayda belki ylda bir defa zinciri yağlamanız gerekir sizi çok uğraştırmaz

@hidromek
Katkınız için çok teşekkür ederim. Btwin tilt 1500 tl, dahon vybe d7 ikinci el 1600 tl buldum. Bakımıyla uğraşırım, hemen yan sokağımda dahon bayii bisikletçi var. Sizde vybe d7 nasıl? Ya da biraz daha koyup d8 mi alsam? Çok kararsızım.

@Asetilkolin2
Eğer dahonda herhangi bir arıza yoksa dahon'u tavsiye ederim sonuçta katlanırda dahon daha güvenilir bir markadır

Geri