Scudo Sports

Katla gel !! Ankara

3-4 gibi çok kalabalık oluyormuş pek iyi olmuyormuş yani tur için, hafta içi 3-4 gibi gidilebilir ancak o da hafta içi daha da zor gibi gelen olması, bu yüzden sabah 7 de oradayız sabah sporu...

Scudo
Sabah 7 de gelcek olan kimler bi yazabilirmi?

@sinemaperdesi Aynen arkadaşlar sıkıntı olmasın.Gelmek isteyen arkadaşlar daha geç derse benim için sorun olmaz.Bu kişisel karar verdiğim bir zaman değil.Sizler için ne zaman uygun olursa o saatte de buluşabiliriz.

Cumartesi sabah erken saatlerde olursa size katılmak isterim

Değerli arkadaşlar sanırım kesinleşmemiş bir durum var. 5-6 kişi net var eymir planı yapan ancak sabah olmasından dolayı katılamayacak olanlar var. Bir netleştirelim bence. @xenaita Pazar gününü zor ayarladık :) saat konusunda mutabık kalmaya çalışıyoruz. Bir de cumartesi girerse işin içine zorlanırız :)

• Beğen
Tepkiler: bekoli1903
@sinemaperdesi Aynen katılıyorum.Pazar kesin artık.O zaman saat için oylama yapalım
Sabah saatleri diyenler,
Öğlen saatleri diyenler
Akşam saatleri diyenler.
Benim oyum Sabah saatleri. ☺
Bu her hafta pazar için olsun.Çünkü madem geleneksel olacak Eymir turu Her hafta gün veya saat değişmesin.Yani benim düşüncem.

Ben forumun azimli bisiklet sevdalıları @bekoli1903 ve kardeşim @M.Burak KARADAĞ ile kesin tanışmak isterim, hiçbir etkinliğe katılamadım ama bu sefer EYMİR'e % 100 gelmek istiyorum. Allah nasip ederse kararlıyım gelicem. Sadece saat sabahta olsa, akşam da olsa netleşirse ona göre plan program yaparım. Sabah 7 de çok erken yavv.. :) Olsun bende 8-9 gibi gelirim sonradan katılırım. Kahvaltıya :) Ama netleşmesi gerek artık.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Benim oyum da sabahtan yana çünkü en çok rağbet gören saatler de olursa çok kalabalık oluyormuş, akşam için de aydınlatma yok ve pazar için akşam pek iyi olmaz bence....

@sinemaperdesi pazar sabahları gölbaşı bisiklet topluluğu ile turluyorum genelde. ancak siz ayarlayın bir gün eymirde keyifli bir sürüş yapmak isterim. Konuyu takipte olacağım.

Arkadaşlar Örnek vermek gerekirse sabah 7 şart değil.7 olmaz 8 olur 9 olur.Sonuçta öğlen sıcak olmadan gideceğiz.Ben Dikmen'den geleceğim.7 de olurum.Abdurrahman Demet'ten gelecek 9'da 10'da olur.Önemli olan orada buluşmak tanışmak.12 ye kadar orada olacağız.Saatte takılmayalım.

Tarih uyduğu takdirde yapılacak organizasyonlara ben de katlanır bisikletimle gelmeye çalışırım.

IMG_3113.JPG

arkadaslar golbasi bisiklet toplulugu ile bir etkinlige gidecegimden ben katilamayacagim. sizlere iyi eglenceler

Katlanır buluşması düzenlemenin zamanı geldi...

Geri