Scudo Sports

Katla gel !! Ankara

Scudo
Benim merak ettiğim bir Eymir buluşması yapabilecek miyiz...:)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@massaget Eylül'ün ilk Pazar'ı ben varım. 06/09/2015

@mhd O hafta ben de geleceğim o zaman oraya bir aksilik olmazsa...:)

@massaget Tamam. Vakit yaklaştığı zaman konuşuruz.

Aynen.. Ben inşaallah Bektaş'ın dediği gibi bu pazar kesin Eymir planlıyorum. Bir dert mani çıkmaz ise ben gelirim inşaallah.

• Beğen
Tepkiler: bekoli1903
@bekoli1903 Katlanır olarak iki kişiyiz sanırım. Bir de saat konusunda sıkıntı var geç gitsek aydınlatma sorun olur, erken gitsek erken diye gelen olur mu? kalabalık saatte gitsek kalabalık oluyormuş, en iyisi hafta içi akşam üstüne doğru ama hafta içi de kim gelir bilmem...

@bekoli1903 Erken buluşma daha iyi olur sabah erken kalkıp hem tam anlamıyla spor olur...o zaman pazar sabah erken iki katlanır oradayız, bir aksilik olmazsa...:)

pazar sabah 7 cok iddali;) bir tek cmtsi aksam cikiyoruz disari onu da elimden alcaksiniz;)

• Beğen
Tepkiler: bekoli1903
Cumartesi yapsak turu nasıl 3 gibi hem o kadar kalabalık olmaz.

Bana her gün uyuyor ama bu seferlik böyle olsun artık sonrasında başka buluşmalarda olur zaten geleneksel diğer konuya yazarsınız gelmek isteyen gelir yani tarihi saati siz de belirleyebilirsiniz...

Bence cumartesi saat 3 uygun gibi çünkü pazar günleri bazı insanlar geç kalkıyor buna bende dahil :D.Yada pazar günü 3 gibi olabilir :).

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
Bende @M.Furkan Kurt öyle düşünüyorum. Ama Bektaş ile konuştum, sanırım pazar günü sabah 7 kesin gibi. Bir pazar günümüz var :) sabah 7 tam spor olur ama bana erken gibi geldi. Yine de çoğunluk ne derse öyle olur ..

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
Geri