Scudo Sports

Kaskınızla alay mı ediliyor? O zaman içeri buyrun.

Kimse kaskıma birşey demedi ama ben dandik olduğunu biliyorum zaten yoldan geçen magandalar dışında kimse kaskıma laf atmadı :))

Scudo
Valla ilk taktığımda bi süre görüntüye ben de alışamadım, bulunduğum yerde (Beyşehir) benim gibi dolaşan başkaları da olsa daha rahat ederdim belki ama yapacak birşey yok benim gibi onlarda zamanla alışır . diğer insanların dediğini fazla umursuyoruz galiba.

Güvenliğiniz ve aldığınız keyif sizin hayatınız için, kimse için bunları bozmaya değmez.

vallahi bende ilk taktıgımda insanlar tuaf tuaf bakardı ama şimdi aldırış etmiyorum

ben ne zaman kasklı bir şekilde kırmızı ışıkda dursam çevrem deki araç sürücülerine bakarım bana mı denk geliyor bilinmez beni gören emniyet kemerini arıyor sürekli yakacık uğurmumcu yapıyorum sabahları gerçekten kask takılı biri görünce insan ferarri görmüş gibi bakıyor durağın önünden geçerken sesleri azımsıyorum vay adama bak helal biz yolda yürüyemiyoruz bravo hele ışıkla birebir durak da kendimi amstrong sanıyorum mübarek soru üzerine soru :D önce tedbir sonra takdir Haydi bismillah

ben tuzladan çıktığımda kaynarcaya kadar falan bütün kafalar bana bakıyor. çünkü alışık değiller sanırım bu görüntüye. bostancıya doğru yaklaştıkça bu sayı gitgide azalıyo:)

Aradan onca yıl geçti beyşehirde kask takıyorum gelen geçen hala bana bakıyor 😂😂😂
Peki şöyle düşünmüş olabilirlermi? ''Helal olsun bak önlemini alıp kaskını takmış'' yada ''vaybe kask takmış bisikletle ilgili yetkili bir abiye benziyor'' diye :komik: kafanıza kasktan başka birşey takmayın sürüş esnasında.

Aradan onca yıl geçti beyşehirde kask takıyorum gelen geçen hala bana bakıyor 😂😂😂
O bakmayı çok dert etme, insanlar belki de hoşuna gidiyor ya da analamaya çalışıyor bu nasıl bir kaskmış diye bakıyordur. Ben hiç rahatsız olmuyorum birinin bisikletteyken bana bakamasından şahsen, tayt da giyiyorum.

O bakmayı çok dert etme, insanlar belki de hoşuna gidiyor ya da analamaya çalışıyor bu nasıl bir kaskmış diye bakıyordur. Ben hiç rahatsız olmuyorum birinin bisikletteyken bana bakamasından şahsen, tayt da giyiyorum.
Bi bisiklet gözlüğü ( siyah cam ) bı kask zaten senden havalısı yok ondan bakıyorlar :D

Diğer bölgeleri bilmiyorum ama Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinde, motosiklet sürücüleri bile kask takmadığı için, bisikletli birinin kask takmasına şaşırıyorlar. Antalya'da motosiklet sürücülerinin kask takması zorunlu ve trafik polisi ceza kestiği için, algı bozuk değil. Şehiriçinde kaskla bisiklet süren de epey kişi olduğu için burada göze çarpmıyor.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Tayttır o kask değil. Dikkatli ol.
Yok yok şehir içinde tayt giymem tövbe 😂
Peki şöyle düşünmüş olabilirlermi? ''Helal olsun bak önlemini alıp kaskını takmış'' yada ''vaybe kask takmış bisikletle ilgili yetkili bir abiye benziyor'' diye :komik: kafanıza kasktan başka birşey takmayın sürüş esnasında.
Güzel yorumuz için teşekkürler ederim :) genelde yaşlılarımız çok garip bakıyorlar onun dışında çok garip karşılanmıyor :D

Diğer bölgeleri bilmiyorum ama Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinde, motosiklet sürücüleri bile kask takmadığı için, bisikletli birinin kask takmasına şaşırıyorlar. Antalya'da motosiklet sürücülerinin kask takması zorunlu ve trafik polisi ceza kestiği için, algı bozuk değil. Şehiriçinde kaskla bisiklet süren de epey kişi olduğu için burada göze çarpmıyor.
Antalya da zorunlu da diger yerlerde zorunlu degilmi? Kanunda antalyada motosiklet sürenlere kask takma zorunlugu var ama diger yerlerde zorunlu degilmi yaziyor?

resim_2025-05-25_213944215.pngresim_2025-05-25_215116633.png

şu arkadaşı aldım temudan, 16 liraya düştü hem de :D dizlik dirseklik aldım, bidahaki ay da bu kaskı alıcam , korkuyorum biraz ama olduğu kadar olmadığı kader, bakıcaz, beğenmeyen de küçük oğluna, sizin için de küçük kızına almayıversin napalım

bu arada burda polis amcalar beni de oğlumla eşimi de ayrı zamanda durdurdular, şaşıranlar kendisine bakmalı o kesin, sanırım burada baya yoğun bir motor trafiği olmasıyla da alakalı olabilir o da ayrı mesele.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Antalya da zorunlu da diger yerlerde zorunlu degilmi? Kanunda antalyada motosiklet sürenlere kask takma zorunlugu var ama diger yerlerde zorunlu degilmi yaziyor?
Bu soruyu bana değil, Manisa Alaşehir'deki trafik polisine sor. Hatta benzer ölçekte birçok ilçedeki trafik polislerine sor. Demek ki oralar farklı kanunlarla yönetiliyor ki; şehir içinde kask takan motosikletli görmedim. Herkes efil efil rüzgarda saçlarını savuruyordu.

Geri