inci boncuk
Üye
- Tepki
- 11
Peki şöyle düşünmüş olabilirlermi? ''Helal olsun bak önlemini alıp kaskını takmış'' yada ''vaybe kask takmış bisikletle ilgili yetkili bir abiye benziyor'' diyeAradan onca yıl geçti beyşehirde kask takıyorum gelen geçen hala bana bakıyor 😂😂😂
Tayttır o kask değil. Dikkatli ol.Aradan onca yıl geçti beyşehirde kask takıyorum gelen geçen hala bana bakıyor 😂😂😂
O bakmayı çok dert etme, insanlar belki de hoşuna gidiyor ya da analamaya çalışıyor bu nasıl bir kaskmış diye bakıyordur. Ben hiç rahatsız olmuyorum birinin bisikletteyken bana bakamasından şahsen, tayt da giyiyorum.Aradan onca yıl geçti beyşehirde kask takıyorum gelen geçen hala bana bakıyor 😂😂😂
Bi bisiklet gözlüğü ( siyah cam ) bı kask zaten senden havalısı yok ondan bakıyorlarO bakmayı çok dert etme, insanlar belki de hoşuna gidiyor ya da analamaya çalışıyor bu nasıl bir kaskmış diye bakıyordur. Ben hiç rahatsız olmuyorum birinin bisikletteyken bana bakamasından şahsen, tayt da giyiyorum.
Yok yok şehir içinde tayt giymem tövbe 😂Tayttır o kask değil. Dikkatli ol.
Güzel yorumuz için teşekkürler ederimPeki şöyle düşünmüş olabilirlermi? ''Helal olsun bak önlemini alıp kaskını takmış'' yada ''vaybe kask takmış bisikletle ilgili yetkili bir abiye benziyor'' diyekafanıza kasktan başka birşey takmayın sürüş esnasında.
Antalya da zorunlu da diger yerlerde zorunlu degilmi? Kanunda antalyada motosiklet sürenlere kask takma zorunlugu var ama diger yerlerde zorunlu degilmi yaziyor?Diğer bölgeleri bilmiyorum ama Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinde, motosiklet sürücüleri bile kask takmadığı için, bisikletli birinin kask takmasına şaşırıyorlar. Antalya'da motosiklet sürücülerinin kask takması zorunlu ve trafik polisi ceza kestiği için, algı bozuk değil. Şehiriçinde kaskla bisiklet süren de epey kişi olduğu için burada göze çarpmıyor.

bu arada burda polis amcalar beni de oğlumla eşimi de ayrı zamanda durdurdular, şaşıranlar kendisine bakmalı o kesin, sanırım burada baya yoğun bir motor trafiği olmasıyla da alakalı olabilir o da ayrı mesele.Diğer bölgeleri bilmiyorum ama Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinde, motosiklet sürücüleri bile kask takmadığı için, bisikletli birinin kask takmasına şaşırıyorlar. Antalya'da motosiklet sürücülerinin kask takması zorunlu ve trafik polisi ceza kestiği için, algı bozuk değil. Şehiriçinde kaskla bisiklet süren de epey kişi olduğu için burada göze çarpmıyor.
Bu soruyu bana değil, Manisa Alaşehir'deki trafik polisine sor. Hatta benzer ölçekte birçok ilçedeki trafik polislerine sor. Demek ki oralar farklı kanunlarla yönetiliyor ki; şehir içinde kask takan motosikletli görmedim. Herkes efil efil rüzgarda saçlarını savuruyordu.Antalya da zorunlu da diger yerlerde zorunlu degilmi? Kanunda antalyada motosiklet sürenlere kask takma zorunlugu var ama diger yerlerde zorunlu degilmi yaziyor?