Scudo Sports

Kaskınızla alay mı ediliyor? O zaman içeri buyrun.

ben antalyada yaşıyorum bundan iki sene önce motorsiklet üzerinde bile kask takılsa yadırganırdı.ama polisin ısrarlı cezaları sayesinde şimdi en dandik mopetlerde bile kask var ve kimseye acayip gelmiyor artık(kaskı kolunda sepet gibi gezdiren embesiller hariç).yanı çevrenin alışması ile alakalı tamamen.Keşke trafik ekipleri kasksız bisikletleri de çevirse bak ozaman 6 ayda herkesin kaskı kafasında olur. ay heve driim

Scudo
geçen gün arkadaşla kent ormana dooru yola koyulmuştuk yolumuz tabiki kampüsün yatakhanesinin ordan geçti.Bir genç O başınızdaki ne la öle die bişi sordu. Bende döndüm dedimki valla biz ona kask diyoruz ama siz ne dersiniz bilmiyorum...:)) Ne kadar alay edilsekte kasklaımızı kafamızdan çıkarmayalım=)

ben izmir'de yaşarken kordon boyunda görev yapan bisikletli polisler vardı,nam-ı diğer martılar.onlar bile kask takmıyorlardı.acaba artık takıyorlar mı?umarım takıyorlardır.böyle örnekler artarsa gözler alışır ama ne olursa olsun takmak gerek,bu bir güvenlik meselesi çünkü...

• Beğen
Tepkiler: MertSayın
Kimseyi takmam, evdekiler bile takma diyor.
Kardeşim takma şunu diyor.
Ben de O'nları takmıyorum.
Yarıştan geliyormusun diye söylenen, arkamdan
"Hello, what is your name" diyen de.
Ama en güzeli de minibüsçünün kavşakta yol vermesiydi.
Bir de geçen gün kum dökülmüş, sağ tarafı iğrenç bir yolda arkamdan beton kamyonu gelirken rampa aşağı frenle iniyorum.
Arkamdan bir gülme sesi geldi.
Baktım 10 yaşlarında çocuğun teki sol taraftan bayır aşağı yardırmış geliyor.
Beni geçti, arkasına bakarak daha çok gülmeye başladı.
Artık kasklı birini geçtiği için zevkten 8 köşe mi oldu, kaska mı güldü bilmiyorum.
Ama bence 8 köşe olduğu için gülüyordu.

@onurcb
O arkadaşta ben oluyorum ama adam mosmor olmuştu adamın surat ifadesini unutamıyorum hahahaha:Damma güldük yaa adama.

@speedy_bike

Aynen. Söylemeyi unutmuşum,geçen gün piknik alanında 10 yaşlarında bir çocuk kaska bakarken bisikletten düştü, düştüğünde hala bakıyodu:D

@speedy_bike

ben istanbuldaki kriteryum etbından dönüyordum kumkapıdan sahile iniyordum çocuğun biri hala yarış devam ediyor sanıyor heralde ben ordan geçerken
AHA Bİ TANENESİ BURDA LAN BAĞSANA
dediğini duydum hadi onlar çocuk tu ufacık kakla alay eden resmen kendini toplum içinde küçük düşürüyor demektir :D

valla ben genelde siz araba kullanırken emniyet kemeri takarken ben gülüyormuyım diyorum

,lk kaskımı aldım ve etrafın tepkisi şu ;:ne o kafandaki hioaaa yarışçılar gibi olmuşun bende bu kim diyorum tebinden beri
ne yapalım alıştıracaz insanlara

Emniyet kemerinin uyarı ışığı veya ikaz sesi kesilsin diye koltuğun arkasından geçiren-hayabusa(tabiki 1300 cc lik makinadan bahsediyorum:D) kullanıp short giyip sapka takan-kırmızıdan sarıya donen ışığı gorup frene basıcağı yere gaza basan bir toplumumuz var arkadaslar:)BUNLAR GÜLERDE DALGADA GEÇER KÜFÜRDE EDER.TIKICAN KULAĞINI TAKICAN KASKINI;)

KASK FOREVER;)

kendimi yavaş yavaş alıştırıyorum artık hiç acayip gelmiyo gözüme.etrafda alıştı aliba yada sadece ben baktıklarını zannediyordum.

Şekli nasıl olursa olsun, kask kafalı olmaktan iyidir kask takmak, zati bir tek şansınız var, kafanıza aldığınız darbe sırasında ya kafanızda kask vardır, ya yoktur, bunun alternatifi olmadığı için bisiklet sürdüğünüz her saniye boyunca kafanızda bulunmalı kask, birilerinin laf atması, gülmesi, beğenmemesi bu gerçekleri değiştirmiyor.

Geri