@sawas
Sizin kendi mesajınız ,kendi içinde çelişiyor.Size saygı göstermeyenlere saygı göstermezseniz,sizin saygı göstermedikleriniz de size saygı göstermez.Bu işin sonu böyle gelmez yani.
Bisikletforum kimsenin babasının çiftliği değil,doğru.Siz dahil olmak üzere kimsenin açtığı konu içinde ,konuyu ben açtım istediğim gibi takılırım,konuma kimse müdahale edemez,beğenmediğim mesajlar silinsin,konu benim değil mi vb.şeyler söyleme hakkı olamaz.Neden?Çünkü burası kimsenin babasının çiftliği değil!Burası bir forum sitesi,tabi ki insanlar bilgilerini paylaşacak.Karşı görüşlerini,tezlerini,fikirlerini ortaya koyacak.Kendi bildiklerini paylaşacak,bilmediklerini öğrenecek.Ama burası çiftlik olmadığı için bu forumun kurallarına göre bunu yapacak.Sitenin çok büyük bir kısmında zaten belli bir seviye oluşmuş ve otokontrol zaten mevcut.Neticede burası bir forum sitesi olduğu içinde insanların belli bir seviyede olduğunu kabul edip konunun gidişatına müdahale edilmez,eğer konu amacaından saparsa anca o zaman müdahele edilir.Bunun haricinde ; sitede yöneticilik yapan insanların hepsi gönüllü olarak ve herhengibir ücret,karşılık olmadan,kendi kişisel zamanlarından feragat ederek bu işi yapmaktadır.Mümkün mertebe her moderatör kendi bölümüne zamanında müdahale etmeye çalışıyor.Bazen vakit bulamadığı için zamanında mesajları okuyamamış olabilir.Bu durumda sizde rahatsız olduğunuz konuyu herhangibi moderatör arkadaşımıza mesaj atıp gerekenin yapılmasını sağlayabilirsiniz.Yok ben bunlarla uğraşamam benim fikirlerimi herkese dayatırım,istediğimi sever istediğime kızarım,üstüne fırça da atarım diyorsanız,buyrun bir forum sitesi kurarsınız ,olur biter.
Yolunuz açık olsun.