Scudo Sports

Kaskım yok

m.klcts

Forum Bağımlısı
Tepki
403
İsim
Muhammed
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
profildeki bisiklete uygun kask almam lazım nası bişe alayım

kask da mı almayalım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
dayanıklı olup olmadığını nası anlıcam

• Beğen
Kazalar bolumunu okursaniz her hangi bir kaskin kafatasindan daha saglam oldugunu goruceksiniz..

Sağlamlığını test etmek zorunda kalmazsın inşallah, orta seviye 50-100 lira arasında bir kask yeterli olacaktır :harika: Decathlon'da güzel bir kask vardı :komik::komik:

• Beğen
@taner07 bisikletimin rengine uyması önemli mi

@Pedal gucu Renk konusu tamamen senin zevkine kalmış bi durum. Kimisi beyaz ile kırmızıyı yakıştırır - kimisi siyahı vs....

• Beğen
Tepkiler: Volg
ben kask kullanmıyorum çok terlediğimden dolayı ama bi ara almayı düşünüyorum

Kask şu yüzden bu yüzden takmıyorum diyen bana göre bisikletci bozmaları apaçiler, ki hiçbirine saygı duymam asla da selam vermem, genelde feci bir kaza geçirip kıl payı kurtarınca akillaniyor.Siz bisikletin görüntüsüne saygı duyuyorum en azından diyerek de olsa bir kask alın takın.Takınca bir şey kaybetmezsiniz, diğer türlü neler kaybedersiniz siz düşünün.Kask al.

Allah göstermesin kaza yaptıktan sonra değerini anlarsın sonra gece kaskınla yatarsın...

kaza yapınca dayanıklı olduğunu anlarsın. "vay be iyi ki kask varmış" dersin

@m.klcts
Ben de öğrenciyim.Bi yerden kıstım öyle aldım.Sen istersen tak istemezsen takma bana bi getirisi yok açıkçası.Bahaneden ziyade, harcama yaptığım şeyleri geri plana atıp kask almıştım bisikleti almadan 2 hafta önce.Aynısını yapmanı öneririm.

düşünce ilk kafayı çarpıyorsun..
kafatası da bi kemik sonuçta, onun da dayanma sınırı var..
kol bacak kırılınca bi alçıyla kurtarıyorsun, kafatası çatlarsa işte o zaman çok sakat..
uzun lafın kısası,

kask al mutlu kal ;)

Prowell kullanıyorum 4-5 yıldır. Bisikleti aldığım gün aldım kaskı da ve o günden beri de aynı kaskı kullanmaya devam ediyorum. Uygun fiyatlı rahat, güzel olduğunu düşündüğüm bir kask. Moon, Vona gibi markalar var uygun fiyatlı onlara da bakabilirsin. Bu üç markanın ortalamaları 60-70 TL falandır sanırım.

Kaska bi en kotu 100 lira ayir şakaya gelmez
Kafa bedenini olc bi de fiyatlari arastir bana 30 40 tl takmislardi 100 tl ye almistim

Geçtiğimiz cumartesi sabahı, balkonda otururken karşıdan yürüyüş yolunda bir motosikletli aniden düştü ve acı bir ahh sesi ile irkildik. Başında kask vardı arkadaşın, kafayı yere nasıl vurduysa sürekli başını yokluyor, kan akıyor mu diye bakıyordu, Allah'tan hiç bir şey olmamış. Kendi de hala şaşkın motosikletin aynalarını düzeltti üstünü başını silkip binip gitti. Bu bana ayrıca bir ders oldu, içime bir korku düşürdü. Ben de kask kullanmayan, hatta kask alıp kullanmadan elden çıkaran biriyim. Bu görerek şahit olduğum olay kötü de sonuçlanabilirdi. Baş bölgesi yer ile ilk temas eden bölge, kafa ağır olduğu için düşerken kontrol etmek imkansız, bir şekil de ağırlığın etkisi ile kafayı yere vurmak kaçınılmaz. Araştırıyorum bakalım bu gün, yarın bir kask edineceğiz artık.

@m.klcts
Ucuz bir kask da alabilirsin, tamam iyi kasklar gibi olmaz ama yine de korur. Unutma bir, sıfırdan büyüktür.

Geri