Gncrvic
Üye
- Tepki
- 159
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Populer alışveriş sitelerinden alırsanız 14 gün cayma hakkınız var. Satıcı zorluk çıkarsa bile pazar yeri sahibi tüketici kanununa uymayan satıcıya pek iyi bakmıyor. Şahsi tecrümle en sorunsuz yerler bana göre amazon, gittigidiyor ve hepsiburada.internet üzeri kask alıp olmuyorsa iade ya da değişim durumu oluyor mu?Ya da zorluk çıkarmayacak bir site biliyor musunuz?Nerden almalıyım önerebileceğiniz yer site var mı.Bulunduğum yerde ne bisikletçi ne ded il merkezinde kaliteli ürün satan bisikletçi
Sağol hocam.Olmadı buralardan alıp değişecem bakalımPopuler alışveriş sitelerinden alırsanız 14 gün cayma hakkınız var. Satıcı zorluk çıkarsa bile pazar yeri sahibi tüketici kanununa uymayan satıcıya pek iyi bakmıyor. Şahsi tecrümle en sorunsuz yerler bana göre amazon, gittigidiyor ve hepsiburada.
internet üzeri kask alıp olmuyorsa iade ya da değişim durumu oluyor mu?Ya da zorluk çıkarmayacak bir site biliyor musunuz?Nerden almalıyım önerebileceğiniz yer site var mı.Bulunduğum yerde ne bisikletçi ne ded il merkezinde kaliteli ürün satan bisikletçi
Sağol hocam ben de artık internetten bakacam bu arada lazerin hangi modeline baktınız ?Geçen hafta N11 üzerinden Lazer marka kask aldım. Siperlik kısmı kırık çıktı, aynı gün iade bildirimi oluşturup ertesin gün kargoya verdim. 4 gün sonra param da iade oldu.
Biraz satıcıyla da alakalı tabi ki ama sorun yaşanacağını sanmıyorum.
Sağol hocam ben de artık internetten bakacam bu arada lazerin hangi modeline baktınız ?
İstanbul bisikleti aradım pompa arızalı yollasam yapıyor musunuz?diye .Ayak pompası olur ama el pompası olmaz dedi.Bu arada aramışken kask alsam olmasa değişim yapar mısınız?Dedim .Siz yine de kafa ölçüsüne göre alın yaparız dediler.internet üzeri kask alıp olmuyorsa iade ya da değişim durumu oluyor mu?Ya da zorluk çıkarmayacak bir site biliyor musunuz?Nerden almalıyım önerebileceğiniz yer site var mı.Bulunduğum yerde ne bisikletçi ne ded il merkezinde kaliteli ürün satan bisikletçi
Benim de kafam 58 çıktı. Lazer chiru almak istiyorum ama M 55-59 L 58-61 diyor. Hangisini almalıyım?@ghostt hocam gözüme seni kestirdim baskalari da cevap verebilir tabiibir kask alacagim da M olani 55-58 L olani ise. 58-61 isin kotu mu iyi mi bilemedigim yani ise benim kafa 58cm geldine yapmam gerekiyor medium mu large mi almaliyim
259491 dosyayı görüntüle
Son aldığım kask .Bakalım yolda gelsin deneyimlerimi bir video ile anlatacağım. Üç adet kaskım var üçünün de artılarını eksilerini bir videoda anlatacağım.
261706 dosyayı görüntüle
Video çok iyi olur üç kask içinde 😉Son aldığım kask .Bakalım yolda gelsin deneyimlerimi bir video ile anlatacağım. Üç adet kaskım var üçünün de artılarını eksilerini bir videoda anlatacağım.
261706 dosyayı görüntüle
Specialized S-Works Evade 2 Angi MIPSÇok şık duruyor. Model nedir?
M aldım girmedi kafamaBenim de kafam 58 çıktı. Lazer chiru almak istiyorum ama M 55-59 L 58-61 diyor. Hangisini almalıyım?