Kaskların performansını güvenlik açısından karşılaştıran bir site vs biliyor musunuz? Yani ne kadar kuvvetli darbeye karşı koruyor gibi. Benim çabuk bir aramayla ulaştığım sayfalarda genel karşılaştırmalar ve subjektif ifadeler var.
Hocam görüşünüze katılmıyorum o kadar fiyat farklı marka dizayn ve ağırlık dan ötürü değil kasklarında crush testleri var biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Kaza konusunda da şansınız varmış Allah korumuş ama işi şansa bırakmamak lazım bence kazasız sürüşler dilerim@bis212 Kaskların genelde güvenlik olarak pek farkları yok. Benzer malzemeden yapılıyorlar. Ağırlık, havalandırma ve aerodinami gibi farkları oluyor. Ben 20 liralık kask ile kafamı kaldırıma çarpmıştım birşey olmamıştı. Kask da kırılmadı. Bu bile koruyorsa hepsi korur dedim![]()
Merhaba 257997 dosyayı görüntüle
Kaskımda foğrafta gözükmesede çatlak var yeni kask alana kadar bunu kullansam çok sorun olurmu
Yani sorum şu hiç kask takmamaktansa bunu taksam daha iyimi olur uzun süredi bu çatlak yüzünden sürmüyorum artık sürmek istiyorum
Sağol hocam fikir vermesi açısından iyi oluyor258438 dosyayı görüntüle
Kask rapido rosso 😉
GÜZELMİŞ HOCAM258438 dosyayı görüntüle
Kask rapido rosso 😉
Trendyol'da Uğur Bisiklet'ten Limar'ın 875 modelini anlık bir indirimle 99 liraya aldım. Normalde de 179 liraydı galiba satış fiyatı ama ben alır almaz stok bitti. Yani son ürünü aldım.
Aynı kask Delta'da 750 lira. İçime kurt düştü, replikası falan satılıyor mu bu kaskların?
(link)
(link)
Güzel kask hocam.Teşekkürler böyle paylaşımlar çok işe yarıyor.Giro Isode
Biraz yamuk duruyor olabilir ama o kaskla ilgili bir durum değil. Benim kafamla alakalı
258734 dosyayı görüntüle
Kask markasının ürünleri oldukça estetik, kastettiğim üst segment kasklar elbette, ülkemizde satılmayan rudy project kaskları da oldukça çekici. Benim kafa 62 63 cm aralığında olduğu için riske girmek zor. Nihayetinde hangi marka alırsam alayım, kafamda atom bombasının mantar bulutu gibi duruyor.Arkadaşlar merhaba kafa ölçüsünü 58 buldum bilmiyorum doğru ölçtüm mü ?Bukunduğum yerde kask satan yok.İnternetten almayı düşünüyorum.Kask üzerinde m/l gibi her iki ölçüye uyacak şekilde kask almam mı daha mantıklı yoksa direk bedenime uygun mu akayım?Yol bisikleti kullanıyorum.Bir de biliyorum şekil önemli değil ama bazıları kafada çok şekilsiz duruyor.Bütçe max 600 önereceğiniz model var mı?Teşekkürler