Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Giant kask kullanan var mı? linkteki ürünü gözüme kestirdim. Bu ürün özelinde yada genel olarak Giant kasklar hakkında bilgisi olan var mıdır?

(link)

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Scudo
Merhabalar, ben de Decathlon ürünü Van Rysel 900 kaskı yaklaşık 1000 km'dir kullanmaktayım. Geçtiğimiz süre zarfındaki indirimden faydalanarak almıştım. Kaskın hava ceplerinin geniş olması beni oldukça memnun etti. Daha öncesinde Moon marka giriş seviyesi bir kask kullanıyordum ve gerçekten de dar hava kanalları sebebiyle terimin saçlarıma yapış yapış sindiğini hissedebiliyordum. Kaskın en iyi yanı kafada yokmuş hissiyatı veriyor, terletmiyor.

Kaska dair olumsuz görüşlerim ise açıkçası denenmeden alınmaması gerektiği çünkü kaskın kulağın altında buluşan sıkma perlonları ayarlanamıyor, bu da kafanıza uymaması durumunda kulak memesinde sıkışmaya yol açabiliyor. Bir diğer olumsuz denebilecek küçük bi husus ise bir alt 500 modelinde kaskın arkasına uyumlu kask aydınlatmaları takılabilirken 900 modelinde maalesef bu uyumluluk söz konusu değil.Adsız (2).jpgIMG_20210210_184513_660.jpg

internet üzeri kask alıp olmuyorsa iade ya da değişim durumu oluyor mu?Ya da zorluk çıkarmayacak bir site biliyor musunuz?Nerden almalıyım önerebileceğiniz yer site var mı.Bulunduğum yerde ne bisikletçi ne ded il merkezinde kaliteli ürün satan bisikletçi

internet üzeri kask alıp olmuyorsa iade ya da değişim durumu oluyor mu?Ya da zorluk çıkarmayacak bir site biliyor musunuz?Nerden almalıyım önerebileceğiniz yer site var mı.Bulunduğum yerde ne bisikletçi ne ded il merkezinde kaliteli ürün satan bisikletçi
Populer alışveriş sitelerinden alırsanız 14 gün cayma hakkınız var. Satıcı zorluk çıkarsa bile pazar yeri sahibi tüketici kanununa uymayan satıcıya pek iyi bakmıyor. Şahsi tecrümle en sorunsuz yerler bana göre amazon, gittigidiyor ve hepsiburada.

• Beğen
Tepkiler: Fota ve ghostt
Populer alışveriş sitelerinden alırsanız 14 gün cayma hakkınız var. Satıcı zorluk çıkarsa bile pazar yeri sahibi tüketici kanununa uymayan satıcıya pek iyi bakmıyor. Şahsi tecrümle en sorunsuz yerler bana göre amazon, gittigidiyor ve hepsiburada.
Sağol hocam.Olmadı buralardan alıp değişecem bakalım

Geçen hafta N11 üzerinden Lazer marka kask aldım. Siperlik kısmı kırık çıktı, aynı gün iade bildirimi oluşturup ertesin gün kargoya verdim. 4 gün sonra param da iade oldu.

Biraz satıcıyla da alakalı tabi ki ama sorun yaşanacağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emre Tuna Mirliva
Geçen hafta N11 üzerinden Lazer marka kask aldım. Siperlik kısmı kırık çıktı, aynı gün iade bildirimi oluşturup ertesin gün kargoya verdim. 4 gün sonra param da iade oldu.

Biraz satıcıyla da alakalı tabi ki ama sorun yaşanacağını sanmıyorum.
Sağol hocam ben de artık internetten bakacam bu arada lazerin hangi modeline baktınız ?

Merhabalar, kask konusunda başımın şeklinden dolayı sıkıntı yaşıyorum. Kafa çevrem 59 cm, L beden kasklar kafama oturuyor ancak yanlardan sıkma yapıyor. Lazer marka mtb kaskları sorunsuz oluyor ancak onlar da çok ağır ve büyük, yol bisikleti kullandığım için pek uygun olmuyor.

Acaba İstanbul içerisinde House of Bike ve Decathlon dışında kask deneyebileceğim büyük mağazalar var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Bütçesi geniş olmayan benim gibi öğrenci arkadaşlar için çok güzel bir kask. Ön tarafında ağ var, havalandırması güzel. Arkasında kafa ayar bölümünde pek etkili olmayan bir ışık var. Güvenilirlik olarak CE sertifikası var. Kaskın iç pedleri çok rahat, kullanım kılavuzuna göre antibakteriyel özelliği var, cırtlı yapıdalar, çıkartıp yıkayabiliyorsunuz.
Kask modeli Moon MV29, N11'den 160 TL'ye temin ettim. Sıfır kutu içinde faturalı olarak geliyor ve kutu içeriğinde siperlik dahil, ben siperlik takmıyorum ama var.
Bundan önce Prowell F59R kullanıyordum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki bu kask daha hafif hissettiriyor ve havalandırması çok daha iyi.

Dosyalar

• IMG_20210331_185214.jpg
    IMG_20210331_185214.jpg
    62,3 KB · Okunma: 84
  • IMG_20210331_185310.jpg
    IMG_20210331_185310.jpg
    62,2 KB · Okunma: 87
  • IMG_20210331_185443.jpg
    IMG_20210331_185443.jpg
    44,5 KB · Okunma: 80
  • IMG_20210330_104746.jpg
    IMG_20210330_104746.jpg
    65,5 KB · Okunma: 73
İstanbul bisikleti aradım pompa arızalı yollasam yapıyor musunuz?diye .Ayak pompası olur ama el pompası olmaz dedi.Bu arada aramışken kask alsam olmasa değişim yapar mısınız?Dedim .Siz yine de kafa ölçüsüne göre alın yaparız dediler.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@ghostt hocam gözüme seni kestirdim baskalari da cevap verebilir tabiibir kask alacagim da M olani 55-58 L olani ise. 58-61 isin kotu mu iyi mi bilemedigim yani ise benim kafa 58cm geldi :D ne yapmam gerekiyor medium mu large mi almaliyim
259491 dosyayı görüntüle
Benim de kafam 58 çıktı. Lazer chiru almak istiyorum ama M 55-59 L 58-61 diyor. Hangisini almalıyım?

@Grantou ben m tercih ederdim, kafanızda büyük bir kask taşımanıza gerek kalmaz. Ben de 55-59 kullanıyorum 58 ölçüm ile.

Tabii denemenizi tavsiye ederim imkanınız varsa.

Son aldığım kask .Bakalım yolda gelsin deneyimlerimi bir video ile anlatacağım. Üç adet kaskım var üçünün de artılarını eksilerini bir videoda anlatacağım.

kask.png

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Benim de kafam 58 çıktı. Lazer chiru almak istiyorum ama M 55-59 L 58-61 diyor. Hangisini almalıyım?
M aldım girmedi kafama :) iki beden arasında kalınca deneme imkanınız yoksa büyük olan alınabilir bence. Ama markadan markaya değişir tabi

Geri