Scudo Sports

Kask takmak anormal mi?

Scudo
ben ce bu kask çok orjinal ben bu tarz şeylerden çok hoşlanırım görüntüye çok önem verişrim bence çok güzel kaskın var kimsenin söylediklerine aldırma kaskını tak

sizi tebrik ediyorum. baba oğul bizim gibi nice yıllara beraber pedallamak dileğiyle.

EVERON arkadaşında dediği gibi uzaylı gibi bakıyorlar tabi onların yaşadıkları mağralarda böyle şeyleri görmeye alışık olmadıklarındandır onlar mağaralarında 10'luk çivilerle resim çizmeye devam etsinler:D bizde burada bisikletimizin resmini kalbimize çizelim:)

• Beğen
Tepkiler: Tugkan emir
Bu kaski nerden aldin bende almak istiyorum yaaaaa
cok Super biseymis yaaaa
Onlar acsinlarda kendi "............."larina gulsunler

kızlara ne bakıyon allasen. ben bir gün krem rengi yazlık ayakkabı, siyah pantolon, mor t-shirt üstüne de krem rengi kadife ceket gibi bir sey giydim. kafamda da siyah kasket vardı. bir grup kız bana baktı bir müddet deli gibi güldüler.

diyeceğim o ki ben gayet normal giyinmiştim. kafamda garip gelebilecek kask falan da yoktu ama o gerizekalılar yine de güldüler. kendi giydikleri ekose mini eteklerine aldırmaksızın.

he diyip geçecen...

bak sana bir hikaye anlatcam 1 adam varmıs ve 1 oglu bunlar eşşeği ile yolda gidiolarmis sonra adamlar görmüsler bunlara gülüolarmıs sonra adam essegin üstüne cocugu koymus ilerlemis yine adamlar gülüolarmis sonra adam binmis cocuk inmis yine ilerlemis bi bakmıs yolda adamlar yine gülüolarmıs bu sefer adam uzun bir sopa almıs ve essegin ayaklarından bağlamislar gitmisler .... :D

Sen Kimseye Aldırma Orada O kızlar sana gülse bile aldırma icinden de

Bismillah Bismillah Bismillah Bismillah :D

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Oğlum 5 yaşında ve kışın ilk 2 tekerlekli bisikletini aldık, tabi yanında bisikletin rengine uygun bir de kask aldım. Evin içinde binerken bile kaskını takmadan binmiyor. Çünkü benden Bisiklete kask ile binildiği şeklinde gördüğünden hiç yadırgamıyor, çıkartmayı da düşünmüyor. Sadece bisiklet durduğu zaman çıkarttığımız bir bisiklet için olmazsa olmaz birşey. Aynen akülü arabasını kullanırken de emniyet kemerini takmadan arabayı yürütmemesi gibi. Belki bizden öncekiler kask ve emniyet kemerinin neden takıldığını idrak etmekte zorlanıyor olabilirler ama biz küçüklerimize doğru örnek olmalıyız. Zamanında ben de kasksız çok bisiklete bindim , çok büyük kazalar da geçirdim şükür ki kafamı hiç yere vurmamışım. Kask takınca yaralanmayız diye bir durum da yok ayrıca, doğru şekilde ayarlanmazsa yeterli korumayı sağlayamaz. Oğlumu şimdiye kadar hiç araba koltuksuz, emniyet kemersiz arabaya bindirmedim. Çevredekiler ne der hiç umurumda bile değil, kendinizi ve sevdiklerinizi düşünüyorsanız tedbiri elden bırakmayın. Fırına ekmek almaya giderken bile kaskınızı mutlaka takın.

Düşerseniz kafanız değil kask patlasın. Hepinize kazasız sürüşler

HATAYlı dostum kask takmaya devam et kasksız olmaz.Ahh şu kızlar grup haliinde oldumu yapıcak hiçbişi yok ya sende grup halinde olucann ozaman fazla gülemezler :) yanlarına gitsen eminim 1tur isterler :]

• Beğen
Tepkiler: cazz
Arkadaşım bence her durumda kask takmalısın. hele hele istanbulda kasksız bisiklet sürmek tam bir hata. ben geçen gün ufkak bir kaza geçirdim ve düşündüm de kask ne kadar önemliymiş..eğer o gün kafamda kask olmasa daha kötü olabilirdi sonuç...sen hiç gözlüksüz bonesiz yüzücü, ne bileyim ayakkabısız koşucu gördün mü? bu kask da bisikletin tamamlayıcısı. milletin ne dediğine hiç bakma..ben sürerken de yürü be abiiiiii, bas gaza diyor çocuklar ama bu beni demoralize etmiyor, aksine gaza geliyorum. hem ayrıca türkiye artık bir avrupa ülkesi. yakışanı da bu...insanlar 1 yadırgar 2 garipser ama 3. sefer takdir ederler...hadi kolay gelsin iyi pedallamalar, herkese kazasız belasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Böyle durumlarda bende çok sinirlenirim bisiklette benle dalga geçen biri olursa hemen frene asılırım birkaç küfür ettikten sonra biraz tırsarlar :) . Çok fazla sinir olurum dalga geçenlere.

bende adana da kasklı sürüşten bıktım artık ne zaman kask taksam araç sürücüleri uzaylı görmüş gibi davranıyor ve nerdeyse üzerime sürüyor araçları. kasksız daha az dikkat çekiyorum

türkiye'nin gelişmemesinin en büyük nedeni ''nederler'' acaba komşu neder kızlar neder amca neder hala neder ayşe neder neder neder...

Geri