Scudo Sports

Kask takmak anormal mi?

toplum hala daha alışamadı kaskı koruyucu olarak değilde boyle marjinal bir görüntü yarattığı için taktığmızı düşünüyolar ama gün geçtikçe kafalardaki bu düşünceler azalıyor

Scudo
dün akşam en sonunda kaskıma kavuştum ilk kez taktığım için bi garip geldi ama alıştım bide halkımız alışsa resmen olay oluyo ben geçerken sanki uzaylı geçiyo:Dbnce öylede garip durmuyo yani
işte bn:D
http://img183.imageshack.us/img183/3332/fotoraf0070fi3.jpg
nasılım:D

17 sayfa uzamayı hakeden nadir konulardan bir tanesi..

Ama dikkat ettim, burda garip garip bakan bir çok kişi aynı zamanda taktir ediyor...

Tek sorun alışılmamış olması...

Ayrıca şu kask kafamda eldiven elimdeyken birgün düşsem (zarar görmeyecek bir şekilde) gerçekten sevinicem... :D Eldiveni birgün takmadan binsem, eve ellerimin içinde 10larca taşla geri dönerim hep...

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
1.Başkalarının ne düşündüğüne aldırmayın, Kaskınızı seviyorsanız güvenlik ve gösteriş için takın.

2.İstanbula gittiğimde bisiklete 30-40 cc'lik bir motor takıcağım. (Ayrıntıları başka bir konuya yazıcağım birazdan) belki bir çoğunuz "ya bisiklete motormu takılır" gibisinden bişiler söyleyebilir hatta motoru taktıktan sonra görenler ne der? Belki bir sürü kişi gülecek ama benim umrumda değil sizinde kask olayı umrunuzda olmasın. Çok güzel bir kask takmaya kesinlikle devam edin.

@hcyoldas

kırmızı ile gösterdiğim yere iyi bakın,takma kafana demişsin kızlarımı takmasın kafasına kaskımı:Dama gerçekten hele eskişehirde bu büyük bir sorun aynı arkadaş gibi hissediyorum,takıyorum kaskı çıkıyorum dışarı,herkes uzaylı görmüş gibi bakıyor,sanki kafamda leylek yuvası var,o yüzden genelde takmıyorum kaskımı,bu durumun beni çok üzmesine rağmen:boese157: :mad: :boese157: :Skull-175
birde bmx gören gerizekalılar şuna bak çocuk bisikleti diye dalga geçmeleri yokmu al bmxi vur kafasına diye bişey geçiyor insanın içinden!:boese157:

• Beğen
Tepkiler: Tugkan emir
@simplonmurat

kesinlikle haklısın,adidas,NIKE,puma,jump,lewis falan keşke bisiklet komponentleri(yanlış yazmadım inş:D)üretse:D

@MTB-BiKE

nike ile adidas zaten üretiyor...

eğitim şart diyorum ben başka bişet demiyorum banaa bakıyorlar bazı insanlar ama hiç görmezden geliyorum sende öyle yap hiç taklama insanları kendin beyeniyorsan kimsenin benmesi önemsenmez

biraz değişik bir kask daha önce görmemiştim bana çok güvenilir gibi gelmedi bence değiştirip modern bir kask alırsanız hem kafanızı daha iyi korursunuz hemde kimse size gülmez çünkü karizma duruyor

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
böyle durumlarda verilebilecek tek cevap. Ne gülüyonuz açıkta bişeymi var
:)
rahmetli Kemal Sunal çok kullanırdı:))

kardeşim böyle kızlar kendilerini bişey sanarlar tek bildikleri herkes gibi giyinmek herkes gibi konuşmak herkes gbi yaşamaktır ben sallama derim kendileri gibi koyun tarzı dışında yaşayanları garipsiyorlar tabiki...

haha kırıkkalede hiç kask yok:D

ben taksam herhalde..(bi çok nadir şeyi ilk yapanlar arasındayım) .. küfürlerin ardı arkası kesilmez
:D

sen bence onları kafana takma ama kaskını takmaya devam et bencede güzel bir kas benim çok hoşuma gitti.

bisiklete ;medeni cesareti olmayıpta bizim kullandığımız ekipmanları eski kafalar giyemediği için gıpta ile bakıp kendileri bizim gibi modern görüşlü olmadığı için çamur atanlar her zaman söyleyecek birşey bulur

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Arkadaşlar bilmiyorum her bisiklete binişinizde kafanıza taktığınız kaskınız hiç işe yaradımı ama gerçekten ben kask kullanmasam suanda heralde kafamda ortalama 50-60 adet dikiş, çene kemiğimin kırılması vs şeyler olmuştu. Buarada tabii belirtmek isterim sürdüğüm tarz gereği Fullface kask kullanıyorum
Ve "kask takmak anormal mi" sorusuna cevap olarak: "kask takmamak ve böyle bir sorunun varlığı anormal olmalı" diyorum.
Kasklarımızı eksik etmeyelim, takmayanları uyaralım ve umarım hiçbirimizin kaskı işe yaramak zorunda kalmaz arkadaşlar.. Herkese sevgiler, saygılar.

ben küçükken kasklı bi bisikletçi görünce gözümü ayırmadan bakardım ama komik zannettiğimden değil çok karizma ve ayrı durduğundan.halada öyle gelir bana.

Geri