@Berk Karaca
Ben bu mesaji önceden görmemistim, özürdilerim hocam birdaha olmaz ve dikkat ederim, yeterki sen kizma olurmu. Ben yine tüm cümle de 2 harf hatasi yapmisim, forumda arkadaslar var 5 harfli kelime de 10 tane harf hatasi olusturuyorlar

ve tüm cümle sonunda yanlislar yüzünden yabanci anlanmiyan bir dile dönüsüyor. Sen bir el atsanda onlarada biraz ders versen olurmu.
Ha bir de su var ben almanyada dogup büyüdügüm icin ve hic türk okuluna gitmeyen türkcesini kendi kendie gelistiren biri oldugum icin bukadarina sükür ediyorum (okuma, yazma ve konusma). Dedigim arkadaslarda sadece türk okuluna gitmisler ve iclerin de hala okula gidenler bile var ama yine de benim kadar yazamiyorlar.
Hatami buldugun icin seni :alkis:liyorum, hadi benim icin türkce yabanci dil ve almanca anadilim sayilir, aceba senin anadilin türkce olarak yabanci dili nasil yaziyorsun merak ettim.
Ben foruma üye olmadan önce bukadarda yazamiyordum ama bir kac iyi arkadaslar sagolsun bana özelden yazarak, sayelerin de türkcemi bu seviyeye getirdim, allah razi olsun onlardan. Sen de insanin hatasini ortaya sergileyerek kendini yüceltmek ve karsindakini rezil etmek istiyorsun, oysa sen de özelden yazsaydin ben de bir iki kelime daha dogru yazmasini ögrenmis olurdum ve sana allah razi olsun derdim.
Bu foruma üye olurken, kurallarini okumustum ama türkce bilmeyen yada dogru türkce yazamayan kisiler kayit olmasin diye bir kural okumadim.
@Çetin ŞAHİNÖZ
Cetin abi, cevap verdim ve neden harf hatalari yaptigimi net bir sekil de aciklamaya calistim. Umarim beni anlarsin. Inan az önce arkadasin düzeltmesini okuyunca, kendi kendime isyan ettim, neden ben su güzel türkcemi tam bilimiyorum diye ve buda cok zoruma gitdi.
Icimden inan http://img716.imageshack.us/img716/2041/uv1l.png geldi. Oysa benden kat kat daha berbat bir durumda yazanlar var bu forumda.