Scudo Sports

Kask Takıyorum Çünkü;

Scudo
Kask takiyorum; kafamin seklini ve icindekileri seviyorum
Kask takiyorum; beni sevenler uzulmesin istiyorum
Kask takiyorum; cocuk ve genc yastaki kasksiz bisikletlilere ornek oluyorum
Kask takiyorum; trafigi, kurallari ve olasiliklari ciddiye aliyorum
Kask takiyorum; kasksiz bir bisikletciden bu sekilde daha dikkat cekici oldugumu ve insanlarin zamanla alisacaklarini biliyorum
...

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Doğru bir açıklama yapmıssınız :alkis:

@Barış Canbolat

Sipariş verdik bekliyoruz gelmesini...

Kisaca KASK tüm bisiklet ve motor üzerindeki insanlarin HAYAT SIKORTASIDIR ve tüm aydat ödenen sikortalardan daha garantilidir, cünki o sizi ailenize ve cocuklariniza bagisliyor.

bir bayat espride benden gelsin
askerde derlerdi ya hep "askerde kafaya kepten başka birşey takmayacaksın" diye; aynısı bisiklet içinde geçerli, bisiklet üstünde kafaya kasktan başka birşey takmayacaksın

• Beğen
Tepkiler: Santibag
kask takıyorum çünkü insanı diğer canlılardan ayıran yegane şeye sahip çıkmak lazım :D

#kasktakiyorumcunku başlığından da yorum yapabilirsiniz

Çünkü hayatı seviyorum saçma sapan nedenlerden,insanların dikkatsizliğinden,başkasının veya kendi hatalarımdan sevdiklerimi üzmek,kendimi yaralamak,dönüşü olmayan şeylere sebebiyet vermek istemiyorum.

@murat cömez
Sikorta değil "sigorta", aydat değil "aidat". Yazarken lütfen biraz daha özenli olalım.

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
Kask takıyorum çünkü hayatımı kurtardı...
Not: Kurtardı ama 25 dikisi yemeden kurtaramadı :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Gerçekten çok merak ediyorum Murat Çömez arkadaşımız bu kelimelerin yazılışının gerçekten nasıl olduğunu biliyor ama neden doğrusunu yazmıyor ??
Yazdıkları da içerik olarak o kadar güzelki halbuki:(

@Berk Karaca

bugün adamın biri ile ışıklarda durduk, bir metre arkamda duruyordu, hafif geri kafamı çevirip kaskıma yumruğumla vurdum, "kask tak" der gibi. salak salak sırıtıp yüzüme baktı, "ya bişey olmaz" der gibi

Kask takıyorum çünkü;
-yaşamayı seviyorum.
-kask-reflektor vb ekipmanlar olunca trafikte bazı araçlar tarafından daha ciddiye alındığımı ve saygı gördüğümü düşünüyorum.
-görselliğe önem veriyorum. (genelde düşünülenin aksine, bence bisikletli kasksız olunca çok çirkin duruyor.Altındaki bisiklet isterse 10binlira olsun,kaskı yoksa benim için beşpara etmez.)
-Yeni başlayanlara yada başlamayı düşünenlere örnek olmalıyım.

kask takmıyorum çünkü bisikleti alamadım daha :D ama takacağım kesin. buradan başka bir telkinde de bulunayım hatta, araçtayken arka koltukta da emniyet kemerinizi takın, taktırın.

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
Arabalar Nasıl Yakın Mesafelere Giderken Emniyet Kemeri Takıyorsa Bizde Kısa Mesafe Uzun Mesafede Olsa Kask Takmalıyız Dediğiniz Gibi Hayatıın Seven Kaskını Takar.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@Berk Karaca

Ben bu mesaji önceden görmemistim, özürdilerim hocam birdaha olmaz ve dikkat ederim, yeterki sen kizma olurmu. Ben yine tüm cümle de 2 harf hatasi yapmisim, forumda arkadaslar var 5 harfli kelime de 10 tane harf hatasi olusturuyorlar :) ve tüm cümle sonunda yanlislar yüzünden yabanci anlanmiyan bir dile dönüsüyor. Sen bir el atsanda onlarada biraz ders versen olurmu.

Ha bir de su var ben almanyada dogup büyüdügüm icin ve hic türk okuluna gitmeyen türkcesini kendi kendie gelistiren biri oldugum icin bukadarina sükür ediyorum (okuma, yazma ve konusma). Dedigim arkadaslarda sadece türk okuluna gitmisler ve iclerin de hala okula gidenler bile var ama yine de benim kadar yazamiyorlar.

Hatami buldugun icin seni :alkis:liyorum, hadi benim icin türkce yabanci dil ve almanca anadilim sayilir, aceba senin anadilin türkce olarak yabanci dili nasil yaziyorsun merak ettim.

Ben foruma üye olmadan önce bukadarda yazamiyordum ama bir kac iyi arkadaslar sagolsun bana özelden yazarak, sayelerin de türkcemi bu seviyeye getirdim, allah razi olsun onlardan. Sen de insanin hatasini ortaya sergileyerek kendini yüceltmek ve karsindakini rezil etmek istiyorsun, oysa sen de özelden yazsaydin ben de bir iki kelime daha dogru yazmasini ögrenmis olurdum ve sana allah razi olsun derdim.

Bu foruma üye olurken, kurallarini okumustum ama türkce bilmeyen yada dogru türkce yazamayan kisiler kayit olmasin diye bir kural okumadim.

@Çetin ŞAHİNÖZ

Cetin abi, cevap verdim ve neden harf hatalari yaptigimi net bir sekil de aciklamaya calistim. Umarim beni anlarsin. Inan az önce arkadasin düzeltmesini okuyunca, kendi kendime isyan ettim, neden ben su güzel türkcemi tam bilimiyorum diye ve buda cok zoruma gitdi.

Icimden inan http://img716.imageshack.us/img716/2041/uv1l.png geldi. Oysa benden kat kat daha berbat bir durumda yazanlar var bu forumda.

Geri