Scudo Sports

Kartepe inişinde ağır kaza

@B. Cagta Kocaelide oturuyorum İsatnbulda okuyorum yardımcı olabılecegımden kastınız nedır.Kullanmadıgınız parcalar mı var

Scudo
Eh be kardesim yol bisikleti ile inis yapmak cok tehlikeli mtb ile bile bi cukura girince takla atacakmis gibi oluyoruz ve bide ustune kask takmamisin yine ucuz atlatmisin daha kotusu olabilrdi buyuk gecmis olsun umarim sende kalici bsi yokdur

@DincerZ Hemserımısınız bu arada(persembe,vona),Tesekkur ederım artık bakıs acım degıstı tabıkıde ders oldu ama bıraz agır bır ders

@sapienza
Parça olarak elimdekiler mtb olduğu için sana uymaz sanırım. Ayrıca ustalık konusunda da tanıdığım arkadaşlar var özelden lazım olursa yazabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: sapienza
Çok geçmiş olsun. Umarım kımse aynısını yaşamaz.

Yeni gördüm haberi çok geçmiş olsun daha kötü sonuçlar yaşanabilirdi.İnişler çok tehlikeli olabiliyor özellikle temkinli inmekte fayda var.Oksijensiz kalma durumları oluyor ve dalgınlık en tehlikeli şey.Allah beterinden korusun

Cok teşekkür ederımm@mersault@TunahanBİLGİN@bubblinboy@fatihtemizer

Geçmiş olsun. İnislerde limiti geçmemek lazım. Kask olsa bile yaralanma olur.

Çok geçmiş olsun. Benimde henüz kaskım vs yok. Öğrenciyim param yetmedi ama inatla biniyorum 60-70 km yapıyorum her gün.

@EnesEfe Bence bisiklete bi ay falan ara verip kaskını aldıktan sonra bınn

Su rampa inisleri oldum olasi korkutucu gelir. Mumkun oldugu kadar kontrollu olmayi gerektiriyor. Ozellikle yol bisikleti rampa inmek icin hic uygun degil, hafifligi ve yuksek lastik basincindan dolayi hoplama ziplama ihtimali cok yuksek. Dogrultunuzdan yarim santimlik bir sapma bile o hizda buyuk kazalara neden olabiliyor. Rampa inisinde en guvenli bisiklet mtb'dir. Yol bisikleti ise rampa cikisi ve duz yol icin uygundur. Gecmis olsun. Dikkat edin bundan boyle.

Cok gecmis olsun

geçmiş olsun. yokuş aşşağı inerken hala hız yapmaya ısrarcı olacaksan seni normal ve fullface kask korumaz dostum. bir motorsiklet kaskı kullanman daha yararına olacaktır. komik ama malesef çare bu. yüzündeki 31 dikiş ve burun kırığından bahsediyorsun. çok ciddi bir kaza olmuş

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Umarım bundan sonra kaskınızı ihmal etmezsiniz.

Geri