Scudo Sports

kartepe antramanı darlık barajı-15 kasım kudret

Scudo
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

(link)
Mostly cloudy. Winds from the SSW at 9 km/h.Realfeel®: 12 °CHigh: 12 °C

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@G. Akpınar

malesef süpriz kadroyu sır gibi saklayacağım dostum amma sonunda öğrenirsin anladın durumu bisiklet yorum

dostlarım
bu turu benim yerimede tamamlayın bu gün işim uzun bakalım xt arka hazne uyacakmı benim arka janta 24 çubuk var bende jantta

@G. Akpınar

yarın belli olacak cebimi yakacak böyle pahalı bisikletin kompenantlarıda pahalı gülü seven pardon karbonu seven dikenine katlanır

:D :D :D

evren ve de yener sabah beraberdiniz şevket geldimi aklım hep sizdeydi yener inşallah resim çekmiştir ben taşdelen merkezinden sonra ilk sağ yoldan girişe girmemiştim darlık barajını merak ettim doğrusu haznem ta herekede dağıldı arkası tutmayan bisikletle kartepe çık ordan maşukiyeye karanlıkta in allahın sevgili kulu imişim canımı almadı haber verin gardaşlar
not
bu olağanüstü durum her vakit olmaz amma evrene teşekkürler gruba ve tura sahip çıktığı için artık evren sende zor etapların organizasyonlarına başlasan iyi olur
isimde hazır
nonstop -anadolu yakası mtb team

@kudu
Kudret abi gecmis olsun...

Turu bugun sag salim tamamladik. Toplam 150 km yaptik ve Darlik barajini yakinen gorduk. Cok guzel bir tur oldu. Bu vesile ile;

Evren'e, Sevket'e ve Kerim'e sonsuz tesekkurler. Cekmis oldugumuz resimleri de en kisa zamanda buraya koyuyoruz.. (Az sonra!!!)

Evet sevgili arkadaşım Yener,ben de sana,Evren'e ve Şevket'e çok teşekkür ederim.Turun sonlarında çok yorgun düştüm.(Belki de öğlen yemeği yemediğimdendir.)Beni bekleme nezaketini ve sabrını gösterdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Tur çok güzeldi.Darlık barajı da ayrı bir güzeldi.En güzeli böyle bir günü bisikletsevdalısı arkadaşlarla geçirmekti.
Sonsuz teşekkürler.

@kudu
Su Kartepe'yi bir kerede ben fethetmek istiyorum. (milli olmaca yani!)

Insallah denk gelir de beraber cikariz bir kez.

Umarim bisikletin sana cok masraf acmamistir....

Selam;

Yener Er, Kertman, Şevket ve Ben 4 kişi tamamladık turu.Katılan arkadaşlara çok teşekkürler.Gidişi tam olarak bilmememizi rağmen sora sora Bağdat metodunu uygulayarak ayrıca ufak bi navigasyon yardımıyla Darlık Baraj gölüne ulaşmayı başardık.Gidiş yaklaşı 85 km sürdü.Dönüş için fazla dinlenme fırsatı olmadı ve dönüş rotasında ufak bi rötüş yaparak 60 km.'ye düşürdük.20:00 gibi ben eve ulaştım.İnişli çıkışlı ciddi performans gerektiren bir parkurdu.Herkese tekrar teşekkürler.

Resimler Yener ve Şevket'te mevcuttur.Sanırım yakın zamanda EK'lenir.

Kudu amca bi dahakine sen götürcen bizi.Öyle arazi olmak yok parkuru yazıp.Gerekirse bozuk göbekle gelecen.Kartepe'ye çıkaran göbek burayada götürürdü:)

Selamlar
Evren

Kudu geçmiş olsun.Sen de olacaktın aramızda...Kısmet başka zamana...

@kertman
Kerim hocam,

Foruma resim yuklemeyi henuz hic yapmadim. Simdi nasil yapildigini ogreniyorum. Sanirim basaricam.....

@porter3434

valla evren eve kadar getirdi bisiklet geriye doğru gitmiyor durumdan anladığım kadarıyla rulmanlar içten bitti amma değiştirilebilinirmi bu işin piri muhanmed hoca bakalım ne olacak inerken zifiri karanlık ve dondurucu soğukta indik zirvede iki kat eldiven gerekiyor herşeyden iki kat 29 kasım çok çetin olacak
bisikletle aşağı inerken pedal basamadım bastığım zaman boşlama yapıyordu iyiki arka dağılmadı o vakit dünyanın masrafı çıkardı arka aktarıcı ruble zinciri orta göbek hatta çubuk ve jantı elime alır gelirdim he he he

@kudu

Çok geçmiş olsun ...Rulmanlar değiştimi bi şey kalmaz sanırım.Hatta değiştirmişken bence seramik rulman taktır.Akıcılık harika olur!!Bulabilirsen tabi.

@porter3434

seramik için karşıya geçip sirkecide araştırma yapmalıyım bence en ucuza maletmek için durum bu amma güvenilirliği nedir artı artı mavic e olacakmı bakalım yani sisteme uyacakmı sorun orda bunları çıkaran shimano herhalde malının satılmasını isteyecektir ucuz yollu iş düşünmüyorlar çok kullandım bisikleti artı bozulsun be yahu niye aldık bunu eskiteceğiz tabiki esas niyetim ocak ayında arka tekeri hafifletmeyi düşünüyorum ve sonunda artık 2010 dada espidiye geçeceğim
he he he :D :D :D :D

@kudu

Karşıda olacağını zannetmiyorum.Ama bi Aktif Pedal Hasan'a sor istersen yarın.O sana yardımcı olabilir.;)

• Beğen
Tepkiler: kertman
Geri