Scudo Sports

kartepe antramanı -2 esenceli -22 kasım kudret

Scudo
@kudu
Abi basin sagolsun.....:(

@kudu

Başın sağolsun dostuum !!!

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

başın sağolsun kudret abi.mekanı cennet olsun...

Başın sağolsun kudret abi.

Arkadaslar,

Bu turun akibeti nedir? Yapilacak mi? Kimler geliyor?

Tesekkurler..

turdan ses seda yok hocam.Kudu diğer turlarını da lav etmiş.Akşam konuşalım derim.Duruma göre bi değerlendirme yaparız.

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@porter3434
Ok aksam karar verelim ne yapacagimiza...

Gorusmek uzere...

@Ali Emre Akcan

düşünürüm abi.neden olmasın..bi kaç arkadaş daha olur mutlaka.ufak bi grup intikal ederiz.:)

• Beğen
doğrudur kudu ile işim olmaz zaten tanyeli gibi bir kaç arkadaşta bu yakadan getiririm güzel bir tur yaparız tabiki havada güzel olursa dediğin gibi ufak bir grup intikal ederiz

@Ali Emre Akcan

sevgili kudu bey....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Olduğu gibi kabul etmek gerekiyor...

OK'dir abi.Detayları netleştiririz.

tamamdır evrencim yol bisikletçiler ile gittiğimiz formula 1 in arkasından gittiğimiz köy yollarından olan rota çok güzeldi gene oradanmı gideriz acaba malum ben karşı tarafı pek bilmiyorum oradan yollar daha güzel gibi sevgili kudu beye gelince bana attığı özel mesajlardan dolayı bir ifade alma seansı yapacağım sevgili kudu beye

(link)

Hazırda bu çıktı kütüphanaden...:)

Formula'dan sonra bu tarz bi rotamız olacak.Başlangıç yeri biraz farklı gerçi ama tepeören'den sonra güzergah budur.Formula'ya da sahilden biliyosun zaten.

• Beğen
@porter3434
Şile turuna ben de gelirim......

yazın anadolu grubu ile gittiğimizde 176 km tutmuştu şimdide buna yakın bir rakam çıkar heralde

@Ali Emre Akcan

Evet.Bostancı çıkışlı 180 km civarı olacaktır.Tam rotayı bi ara ilave ederim.

sağol evrencim inşallah teşekkür ederim erkenden çıkarsak dönüşümüzde erken olur havada güzel olursa tadından yenmez görüşmek üzere

Geri