Scudo Sports

kartepe antramanı -2 esenceli -22 kasım kudret

Scudo
@Ali Emre Akcan

ali dostum haklısın tanyeli gibiyim valla doğru lafa ne denir :D :D :D :D
benim pusulam değişkendir bu pazar cenaze var arkadaşımı malesef kaybettim artı 29 aralıkta arkadaşın teklifini kıramadım bolu kıbrıscık yaylalarına gideceğiz safari jip muhabbeti ha 6 aralıka gelince hocam ben şimdi mertin turundan arkadaşlar beni istedi kıramadım kusura bakmayın yalnız benim topiği kullanabilirsiniz sorun değil sana mesaj atmıyorum artık çünki sen bana mesaj atma dedin ben de sana mesaj atmam ama burdan yazarım yalnız anladın durumu :D :D :D

@porter3434

teşekkür ederim evren ben harbiden tanyeli gibiyim başımda havareler uçuyor

:D :D :D :D :D :D :D

@porter3434

sonunda geldinmi benim dediğime yalnız kalabilirsin evren hocam sana başarılar eski non stop dan kimse kalmadı ona göre :D :D :D :D :D

@kudu

Olabilir dostum.Yalnızlıkda gereklidir bazen..Eskiler gider yeniler gelir.Çok dert etmeye gerek yok.

yirmi sene sonra aynı olayını koruyabilirsen ne ala amma bence sen 2 seneye kadar bisikleti bırakırsın amma ben gerek kendi turlarıma gerekse mertin ve gerekse akpınarın turlarına destek vermeye devam edeceğim ha bu arada moderatörler senin topiğe müdale etmemişler
sen aynen devam et orada yeni adamları topla durmadan pedal basın performans yapın hocam yaşamda size başarılar

@kudu

iyi niyet dileklerin için teşekkürler kudu bey...Seni de bekleriz.

@Yener ER

Ben de gelirim.( )
Yalnııııııızzzzz,kuru dönmek şartıyla.:p

kusura bakmayın ben gelemeye bilirim belli değil sabah 08,15 e kadar bekleyin gelemezsem kusura bakmayın

Geri