Scudo Sports

Kartal

Evet kartallı arkadaşlar bu başlık altında toplanalım turlar organize edip yollara koyulalım şimdi tüm kartallı arkadaşlarımdan ricam burada bi tanışalım hangi günler saat kaç gibi bisiklet ile yola çıktığımızı yazalım önce ben başlıyorum

Genellikle hergün hava koşulları müsade ettiği sürece 11 ila 21 arası tüm saatlerde çıkıyorum ..

Scudo
patron,

her sabah 06.00 - 07.00 arası kartal/ bostancı kartal. bisikleti uykusundan çok sevenleri beklerim::))))

dogan

kadıkoy çıkışlı makul saatli bişiler oldu mu burda?

açıkcası benim sorum şu
19 mayısda güzel bir tur bilen var mı?
çok zor olmayan
doğa aktiviteli???

• Beğen
Tepkiler: ilse
Tur olarak değil ama ben sabah veya öğleden sonra (iki zaman dilimide benim için uygun) Alemdağ orman içine girip, Polonez tarafına kadar gidip dönmeyi düşünüyorum. Yolun %95 i orman içinden oluyor ve gidiş dönüş 18-20 km. civarı.
Alemdağ yakınında oturan varsa beklerim.:60:

Şile yolu üzerinde, Çekmeköy yakınında diyebilirim.
Ancak bu yakınlarda olanlar için uygun bir gezi olabilir diyebilirim, çünkü aksi taktirde araba ile gelmek veya çok uzun bir sürüşe hazırlıklı olmak gerek.

arkadaşlar aksam 19:30 kartal ido dan cıkıp bostancı yapıp geri döneceğim,
ilgilenenler katılabilir,bostancı Avşar kafede cay molası ve dönüş,

katılmak isteyenler,

harun.deveci@roche.com dan bana ulaşabilir,

bu arada idmansızım ilgilenenlere küçük bir hatırlatma yapayım dedim

bu akşam olmuyor hem de ters istikamet
sabahtan beri bugun ofiste sakin durmamı sağlıyacak bir tur arıyorum da:)
haftasonunu iple çekmek için..

bende bakındım ama göremeyince kendi aklımdan geçeni yazdım:)

Kartal la pek alakalı bir yerde değilim ama sahil boyu ilerliyorsanız Bostancı dan katılabilirim

Yalnız değilsin,işyerim Samandıra'da(Total karşısı)...Polen Eczanesi,Eczacı Kerim Kiziroğlu.Tanışalım...Güzergah neresi?

@ilse

bu akşam sahildemiydiniz 4-5 kişilik grup halinde birilerini gördüm sanırım sizdiniz:D

@mcgrey

BEn henüz o gruba katılamadım yahu

@ilse

caddebostan redbull kulesinin orada bir kalabalık görmüştüm hızla geçerken son anda aklıma geldi sizin grup olabileceği

Geri