Scudo Sports

Kartal

@Bibendum

bende cannondale var, bende sizler kadar bisiklete biniyorum , demek istediğim daha uzun süreli daha stabil bir tempo, neticede grubun amacı bu olsa gerek diye düşündüğümden , yoksa amacımız intervalse ben Burak bey in ve sizlerin peşinde olmaktan mutlu olurum:)

Scudo
@ahmet69

Burak olmuş , ben olmuşum , o olmuş , siz olmuşsununuz kim kimin peşinde olmuş orası bizler için pek önemli değil bizim amacımız grup olarak spor yapmak ve daha kalabalık bisiklete binmek.
Bizlerle tanışmak isterseniz buyrun bir Pazar beraber binelim ....

Kartal Uğurmumcuda oturuyorum.Adım Tamer, bisiklet sporunu çok seviyorum.Bana göre bu spor grup olarak yapıldığında dahada keyifli oluyor.Bu sporu seven yeni insanlarla tanışmak ve tekdüze hayatıma sosyal bir aktivite kazandırmak için forumunuza üye oldum.Fırsat buldukça,Kartal yakınlarında oturan arkadaşlarla özellikle hafta sonu programlarına katılmak isterim.Bilhassa ileri seviyede bisiklet kullanma tekniklerini öğretebilecek arkadaşlar varsa tanışmak beni çok mutlu eder.

@PROTOSS

aramıza hoşgeldin kaliteyi ve farkı hissedeceksin ;)

selamlar ben de pendik'de oturuyorum ama sabah erken degil de akşam üzeri turlamak isteyen olursa katılabilirim...

Pendik Güzelyalı'dan Öner

MAhalleleride Söylerseniz Daha İyi Olur

@Sinan Ağırnaslıgil sinan ..öncelikle hoşgeldin:) başlıgı gördüm..nasıl ya deidm.. "sinan agırnaslıgil.... iyi de ankara da degilmiydi??" deidm..yani bi ara bayaa sıkça gelmiştim ankaraya...seni de görmüştüm orda..emindim:)we halende anlamaya çalışıyom:) ew burda,okul mu ankaradaa:)? bu arada ben de cevizilideyim:)

slm herkeze ben engin maltepe de oturuyorum

uğur mumcu daki ormanlıkta bisiklet için uygun bi parkur varmış nasıl gelelimmi bi gün toplanıp

slm herkese bnde pendikte oturuoorum yeşil bisiklette çalışıorum şimdilik bike yok ama yakında olur hep beraber pedallarızz.....
İİİ pedallar...

merhaba bende pendikte oturuyorum benımbir bisikletim var ama cok profosynel değil castello jaguar model yazları kurtköyden çıkıp en uzun mesafe büyükçemekmeceye kadar gidiyorum.boş olduğum her zman bisiklete biniyorum.organizasyopnlarında banada mail atarsanız müsait olrusam sizlere katılmak isterim ...
Bisiklet sürmek stres atmak süper...

Selam arkadaşlar Salim ben, cevizlide oturuyorum. Geotech kullanıyorum.

bende cumartesi alıyorum bisikletimi yakında bende katılacağım inş size migrosun hemen arka tarafında oturuyorum

Bu akşam. Saat 6:30 Pendik Sahilyolu haraket.
Bostancı iskele istikamet.
Bi çay içip fazla soğumadan dönüş yine aynı istikamet pendik.
Ortalama sürat 25-28 km gibi mesafe de gidiş dönüş 34 Km.
Nabzı güzel oturtup biraz yağ yakalım.
Katılmak isteyen olurmu.

Selam arkadaşlar,
siteye yeni üye olan biri olarak sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk ve keyif alacağımı belirtmek isterim.mesajlarınızı bekliyorum...
msn:ynrturkmen@hotmail.com

Geri