Scudo Sports

Kartal

hımm neyse sağlık olsun
Arkadaşlar hala ben geliyorum diyen varsa (saati yeniden belirleyebiliriz) bi ses bi gürültü çıkarsın yoksa gezi geçici bir süre iptal bak ;)

Scudo
Bende kartal-cevizlide oturuyorum...her sabah 06:30 - 07:00 arasında kartal-bostancı veya kartal-pendik arasında pedal çeviriyorum... tur organize edilirse yollara koyulabilirim....

mrb ,bende atalar-kartal da oturuyorum.genellikle haftasonları sabah 08-12 arası bisiklete biniyorum.rota gidiş:kartal tansaş-boctancı-caddebostan dönüş:caddebostan-bostancı-kartal-pendik ido isklesi-atalar.
görüşmek ve tanışmak dilegiyle

Mehmet abi merhaba,(size abi diyorum çünkü benden yaşça büyüksünüz,umarım bu samimi davranışımı yanlış anlamazsınız)

Ben iyi ve fanatik bir Fenerbahçeliyim gerçekten,31 yaşındayım.Özel bir şirkette gümrük müşavir yardımcısı olarak çalışıyorum.Kısacası gümrük ve lojistik sektöründeyim.Evliyim,Kartal da ikamet ediyorum.Bisiklet benim çocukluğumdan kalma bir sevdam.Hayatta üç sevdam var;ailem,fenerbahçe ve bisiklet!ancak ben bisiklet sevdama uzun süre ara verdikten sonra tekrar bu sevdamı yeşertmeye,canlandırmaya karar verdim.bu arada da bisiklet sitelerini gezerken sizleri farkettim.hemen üye oldum zaten ve "tanışma"başlıklı bir msj atayım dedim.bir kaç gün cevap alamayınca kemikleşmiş bir grup kullanıcısına sahip bir site diye düşünüp uzun süre siteye giriş yapmadım taaki bugüne kadar.Sizin msj görünce dedim ya "farkedilmek güzel bir duygu".Ben özellikle haftasonları bisiklete biniyorum.eminimki sizlerden ögreneceğim çok şey var.umarım en kısa zamanda yollarda beraber pedal çevirir,karşılıklı konuşup tanışma fırsatı buluruz.
saglıklı ve mutlu günler dilegiyle...

abi ben mehmet dedim ama ilk isimin hasan olduğunu şimdi gördüm.bu ufak hata için özür dilerim..

mrb haşim,
msjın için çok teşekkür ederim,umarım birgün yollarda rastlaşırız.sana kazasız,belasız pedal çevirmeler dileğiyle dostum.
saglıklı ve mutlu günler

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
selam,

aramıza hoşgeldin,

ben de rahmanlardayım. sitede ben de çok eski sayılmam ancak hemen hemen her gün forum a girmeye çalışıyorum ve eğlenceli oldugu kadar bisiklet ve bisiklet kullanımı ile alakalı püf noktaları da öğrenebiliyorsun. bu konuda çok bilgili ve gerçekten değerli pekçok arkadaş var sitede. yani bisikleti seviyorsan kesinlikle doğru yerdesin. diğer yandan; ben de senin gibi lojistik sektöründeyim ve evliyim. 2 çocugum var. canavarlar yüzünden akşamları değilde sabah çok erken bisiklete binmek durumunda kalıyorum. hafta sonları da aynı şekilde. haftalık 150 km toplamda yapmaya uğraşıyorum. günaşırı sabahları kartal-bostancı-kartal (26 km) ve her pazar saat 6 gibi çıkıp kartal-kadıköy-kadıköy yapıyorum (yaklaşık 40 km). katılmak istersen memnuniyetle beklerim.

kolay gelsin, tekrar hoşgeldin.

dogan

• Beğen
Tepkiler: ynr1907
taraftara selam foruma devam, hoşgeldin, sende bağımlı olmaya alıştır kendini şimdiden, bulaştımı atamazsın.

• Beğen
Tepkiler: ynr1907
öncelikle sanal alemde de olsa tanıştıgıma çok memnun oldum Dogan,

bisiklete binmekten çok büyük keyif alıyorum ve bisiklet sporunu çok seviyorum.ama bu konuda biraz eksikliklerim var kısacası yeteri kadar zaman ayırmıyorum bisiklete binmeye.ama bu sıralar antremanları çogalttım bakalım ilerleyen zamanlarda daha iyi olacak.birde bisikletimi değiştireli 4 ay oldu ama ben yine bisikletimi değiştirmek istiyorum onuda halledersem herhalde tutulmam sahil yolunda....:):) birazda uykudan fedakarlık yapmak gerekiyor bu sporda birde bu konuda zorluk yaşıyorum.umarım yolda rastlaşırız..bu pazar bende 6 da yola çıkmaya çalışacağım.(söz vermiş olamayayım ama gayret göstereceğim) görüşmek dileğiyle...
tüm aile bireylerinle beraber sana saglıklı ve mutlu günler dilerim....

• Beğen
Tepkiler: dohansen
ok dostum,

daha detaylaı konışmak istersen sana msn imi özelden yollayacagım.

görüşmek üzere,

kolay gelsin,

dogan

mrb Umut,
aranıza katılmaktan bende çok mutluyum,
saglıklı,mutlu ve kazasız sürüşler dileğiyle...

mrb dostum,
aranıza katılmaktan bende çok memnun oldum,buarada bende az biraz izmirliyimdir,çünkü eşim izmir-güzelbahçeli.İzmire selamlar..
saglıklı ve mutlu günler dileğiyle,

forum üyesi olarak henüz acemi olduğum için böyle bir ayırım olduğunu hem bilmiyordum hemde aklımdan böyle birşey geçmedi.ikinci el bölümüne yeni msj yazdım ama eger bu bölümden msj taşımak ve silmek gibi bir yöntem varsa bunu bana yazarsan sevinirim.uyarın ve ilgin için teşekkür ederim..

Geri