Scudo Sports

Kartal

@leadguitar Havalanı yolu eğim olarak çok iyi. Geçen hafta o yolu denedim ama yarısında bıraktım. Emniyet şeridi yok, bariyerle çizgi arası bazı yerlerde yok bazı yerlerde 30-40 cm. Ve araçlar çok hızlı. O yüzden çok tehlikeli geldi bana. cycleroute.org'dan iki yol belirledim. Sanırım bu hafta sonu birini deneyeceğim.

Scudo
@cattepiller

Yarın geliyorsun demi. Kaçta kartaldasın başka katılmak isteyen olursa. Yarın 3. 4 gibi tur yapacaz kartal moda. Moda kartal

@Clients ben de gelmek isterdim arkadaşlar Kurtköy de oturuyorum..uzun bir süredir bisiklete binmeyip dün 16 km acısını çıkarınca diz kapağım kopacak gibi ağrıyo eğer yarına iyi olursam kartala inip benimde bostanciya kadar gidip gelme planım vardı. . ama 3-4 biraz Geç olur gibi bana...malum daha kurtkoye geri çıkacağız

Bir dahaki sefer artık. Biraz kondisyon. Yap. Sonra bizimle gelirsin kadıkoye kadar :)

Cevapladım. Haftaya ada turu yapalım

arkadaşlar her akşam saat 18.30 20.00 arası atalardan başlayıp 1.5 saat pedallıyorum zamanla artacak katılmak isteyenlerle tanışmak isterim

@Clients eski adalı olarak ada turuna katılabilirim :)
bugün kurtköy pendik maltepe ve geri dönüş turu olarak bi 40-45 km yaptım
ama dağ lastiklerini kesinlikle asfalt lastikleriyle değiştireceğim..
aşırı yordu gerçekten
şu an bunları bile yazamıyorum o derece yorulmuşum :)
kaskım yok onuda en yakın zamanda halledeceğim...bisikleti geçen gün aldım..
şimdi bisikleti yıkadım sildim zincirlerini yağladım garaja koydum...
oda biraz dinlensin 3 günde 70 km yakın yol yaptı nerdeyse :D

var mı şöyle uğurmumcudan sultanbeyli vs deneme turu yapacak olan? varsa 1 saate toplanalım :):)

arkadaşlar,
kusura bakmayın araya girdim, geçen hafta bende bisiklet alıp aranıza girmek istemiştim fakat dizimdeki ödem ve ağrı nüksettiği için doktor bisikleti yasakladı.
şimdi 1 haftalık bisikletim ve hayellerim elimde kaldı. üzülerek satmaya karar verdim.sizden ricam yanlış anlamayın mesaj sayım az olduğu için konu açamadım.bende kartalda oturduğum için düşüneniz olur diye buraya yazdım.model salcano ctiy sport 10.bisiklet sevdalıları yararlansın istedim.linki kopyaladım

(link)

Dosyalar

• Fotoğraf0076.jpg
    Fotoğraf0076.jpg
    109,4 KB · Okunma: 10
  • Fotoğraf0087.jpg
    Fotoğraf0087.jpg
    151,1 KB · Okunma: 10
@leadguitar

selam dostum hoşgeldin bu lastik değiştirme yapılabilyormu yahu bunu bilmiyordum :D eğer öle bişey varsa bu durumda ng755 için kara kara düşünmeme grek yok benim de 1 hafta kaldı gelmesine bisikletin gelsin organizasyon set eder gezeriz hepberaber kartallilar olarak

@cnrknn aynen üstad. .gezelim. ☺
haftaya lastikleri asfalt lastikler le degistireceğim...fren ayarlarını da yaptırmak lazim malum hidrolik fren iyi güzel de bazen sürtünme ve ses yapabiliyor..bakımını yaptırmak lazım. Bu arada bisikleti persembe aldım cumartesi full bindim dizlerim ve eklemlerim mahvolmus durumda ağrı ve tutukluk var eger iyileşmesse doktora gidicem sanırım. ... bisikleti görünce bi anda yüklendik full sürdüm
bayadir bisiklete binmiyodum

@leadguitar

al benden de okadar bu bisiklet macerasına başlamazdan evvel adalara gittik arkadaşlarla ordan dönüşte bende dedim seneler olmuş özlemişim bisiklet ilk işim gidip bisiklet almak oldu :D şu bisiklet gelsinde gezeriz muhakkak lastik değişimi için sorucam mümkünmü ince lastiğe geçiş ne diyosun?

@cnrknn 2.20 lastikle almıştım NG650 MD'yi birinci hafta 1.50'lik lastik taktım. Kesmedi ikinci hafta bisikleti oğluma verip xrs040 yol bisikleti aldım :) Yani takabilirsiniz. üstelik 2.20'lik lastiğin içinden iç 2.20'den daha ince çıktığı için 1.5'lik lastikte aynı içi kullandık.

• Beğen
Tepkiler: cnrknn
@mehmet zeki yalçın geçmiş olsun.

Bu dizdeki ödem ve ağrının sebebi belli değil mi? Bisiklet binmeyi neden yasaklıyor doktor. Bizim yanlış bildiğimiz şeyler mi var yine_? Bende daha önce çapraz bağ ameliyatı oldum. Bisiklete binmeye devam ediyorum. Benim bildiğim diz rahatsızlıklarında en ideali yüzme sonra da bisiklet. Zira seleye oturduğunuz için dizler aktivite sırasında yük taşımıyor. Ve dizleri tam kırmadığınız için zorlamamış oluyorsunuz.

Bizim yanlış bildiklerimiz konusunda bizi de aydınlatın ki bize de yazık olmasın.

@Ömer Çolak

Ömer kardeşim merhaba,

öncelikle yaklaşımın için sağol.6 aydır spor yapıyorum dizde aşırı yüklenme olduğu için şişti doktora gittim mr çekildi kemik iliği ödemi var dedi.ilaçlar kremler vs biraz düzeldi.ne lanet şeymiş 4-5 ay çektim ne zaman zorlasam şişlik olmaya devem etti en sonunda rahatladı. iyi geçti dedim bisiklet almaya karar verdim.bisikleti sirkeciden aldım metroyla kozyatağına ordan suadiyeye inip sahilden eve gideyim dedim. bu arada evim soğanlıkta.atalardan yukarı soğanlığa çıkarken yokuş olduğu için zorladım.evde bir baktım diz yine şiş ve ağrı.doktora sordum bisiklet olmaz dedi dizdeki kıkırdaklar baskı gördüğü için nükseder diyor.moralim alt üst oldu o kadar para verip bisikleti aldığınamı hevesinin kursağında kaldığınamı yanarsın.aslında değin gibi bende dizleri biraz kuvvetlendirim mantığıyla aldım.aslında bu forumda eskiyim profilime bakarsanız kayıt tarihim eskidir o zamanda kron bisikletim vardı çalındı diye hevesim kaçmıştı şimdide bu . neyse ilgilenen olursa zarranıda olsa elden çıkartayım dedim yoksa öyle yatacacak evde

Ben kendim de City Sport 40 kullanıyorum. Topselvide öğretmenim. Okuldan bir arkadaşa da bisiklet aldırmaya çalışıyorum. İlanını görür görmez söyledim. Fiyatı çok iyi bulamazsın böyle kaçırma dedim. Kendisi biraz şartlı. Bianchi hastası. İlla Bianchi olsun istiyor. Kesin olarak da almaya karar veremediği için öylece kaldı.
Tekrar geçmiş olsun. Benim de Perşembe günü randevum var. Dizden dolayı, 1 ay önce ufak bir sakatlık oldu. Şimdi bayağı iyi ama yine de gideceğim. Geçen hafta 75 km lik tur yaptım üstelik ciddi tırmanışlar da vardı ama sıkıntı olmadı.

Ben UğurMumcuda oturuyorum. Genelde sahilde pedallıyorum ama sahile kadar trafik korkumdan dolayı kendi aracımdaki aparatla taşıyorum bisikletimi. Ada turuna bir kere çıkmıştım çok güzel oluyor herkese tavsiye ederim uygun olursam geln-meye çalışırım..

@Ömer Çolak

vallahi 3-4 yıldır uzak kaldım gördümki insanlarda bisiklet sevgisinden ziyade markalaşma olmuş.sanada geçmiş olsun.bianchi de iyi bisiklet alsında ne alırsa alsın.ama inan. sende söylemişsin bu fiyata bu özelikleri alamaz gelip görse alır gider zaten. ben alırken carraro ile arsında kaldım yol bisikletinde bu daha atak geldi bana herşeyden önce bana güven verdi tüm takımlar ön arka cuk diye oturmuş.haftaya kartalda hasan doğan spor kompleskine havuza gidicem dizim için.bisiklet satılmaz ise binmeye çalışıcam.yoksa bu fiyatın altına hediye veririm daha iyi.

ömer, bu arada sen ve burdaki arkadaşlara evimin kapısı açık bisikleti görebilir kahvemi içebilirsiniz almanız şart değil.

Geri