Scudo Sports

Kartal

örnek bir rota çok değil 22 km. çok fazla da eğim yok hatta hiç yok sayılır. herkes tamamlar yani. Bitince de bir semaver çay içer hem dinlenir hem de fiziksel tanışıklığın ötesine geçme imkanı olur.

(link)

Scudo
@Ömer Çolak bencede . tecrübeye göre siz olabilirsiniz diye düşünüyorum:)
bu arada dün yaptığım duru buradada paylaşalım bekli faydası olur rota açısından .
(link)
@Ömer Çolak
@Ömer Çolak bu pazar akşam beşiktaş maçına gideceğim. ama en kısa zamanda tanışmak isterim .

akşam 5 de mesai bitiyo, bu saate turlayabilirsek haftada 2 3 gun turlayalım, cumartesi öğleden sonra boşum güzel bir ekip cıkaralım cumartesi öğleden sonra tuzla mercana gidelim.

@cattepiller sözde dün pedallıyorduk :D

• Beğen
Tepkiler: nochimera
@Clients

Ben cumartesi gelemem. 14:00 de sınavım var. Akşam da okulda nöbetçiyim. Pazar sınavdan sonra olabilir. Bu hafta akşamları ders çalışmaya çalıştığım için çıkmıyorum. Ama gelecek haftadan itibaren uygun oldukça olabilir.

her hafta yaparız sıkıntı yok

@Clients mesaj bekledim senden, senden gelmeyince arkadaşım aradı ona gttim acelece :D ama bu cumartesi pazar gelebilirim sadece koordineli olalım güzelce anlaşalım :D

bende baktım mesaj yok evde kanepeye uzanmakda güzel gelmişti :) sonra aydos tepesıne cıkıp yakacıkdan indik aşağıya.
bu cumartesi 1 den sonra yapalım bir trur

@Clients en iyisini yapmışsın :D ben 3-4 gibi evde olurum cumartesi. Anca iş çıkışı vs derken. beklersen 3-4 gibi çıkalım hava daha uygun olur :)

cumartesi akşama kadar bisiklet üstündeyim arkadaşla birlikte ama o saatte kadıköye gelirmi gelmezmi orası soru işareti. pazar gunleri evdeyim çıkmıyorum dışarıya bu cumartesi 3 4 gibi yapalım yinede

@Antecurs

selam güzel soru bencede hiçbir fikrim yok açıkçası galiba tipi çok hoşuma gitti

Açıklamalı önerilere açığım varsa öneriniz :D

@cnrknn

Kullanırken tipi değil ihtiyaca cevap verip vermemesi etkili olur. Bence öncelikle nerede kullanacağınızı netleştirin. Ben siirtte iken yollar ve çevresel etkenlerden dolayı giriş seviyesi dağ bisikleti aldım. Baktım kullaniyorum. İstanbula geldikten sonra Salcano city sport 40 Şehir bisikleti aldım. Dağa bayıra gitmiyor asfalt yollarda kullanıyorum.
Şimdilerde acaba yola mı geçsem diye düşünüyorum. Geçersem de bu sezon değil de kış döneminde uygun bir ikinci el bulursam geçerim...

Hmmm anladim bizimde dag degil belki kullanacagimiz alan ancak genelde sahil yolu va yerlerde daha cok gezicez arada adalara gideriz yazlikda bineriz vs gibi bu arada olumsuzlugu nedir mesela dag bisikletlerinin siz bu konuda tecrubelisiniz anladigimiz kadariyla. O yuzden basinizi agritiyoruz kusura bakmayin

Selam tekrar almayi dusundugumuz bisiklet ve ozellikleri ekte mevcut ancak bir arkadasimiz dag bisikletleri uygun olmaz demis kullanim olarak kafam karisti acikcasi parkur olarak daha cok sahil kenari bisiklet yollari kullanimi yapacagiz nadirde olsa doga gezileri de olacak biraz anlayabilecegim dilden bir aciklama yapan olursa sevinirim henuz acemisi oldugumuz icin mazur gorun lutfen

Dosyalar

• 1432161129316-1328539184.jpg
    1432161129316-1328539184.jpg
    89,1 KB · Okunma: 7
@cnrknn dağ bisikleti ağır mesela :D ben 90 kiloyum birde ng650 nin 14 kilosu var. inşallah maşallah çeke çeke hafif yokuşlarda ter atıyorum :D

Arkadaşlar hepinize selamlar
bende dün itibariyle yeni bisikletimle aranıza katıldım...Kurtköy Yenişehir mahallesinde oturuyorum..dün bisikleti havaalanı yolundan eve götürürken 16 km yapmışım...eski adali oldugum için biraz bisiklet turlarına alışkınım ama yordu..
Bisikletim dag bisikleti ama yakında bi asfalt lastiğe geçeceğim yarın sahile inip kartal Bostancı arası bi tur yapacağım oralarda olanlar olursa katılmayı isterim.. ekipmanda almadım zamanla onlarıda halledecegim kısmetse

Ben de Pendik'teyim. Şu finaller bittikten sonra size katılmayı ben de çok isterim.

@leadguitar Hoşgeldiniz, hayırlı olsun bisikletiniz. Bende Kurtköy merkezdeyim. Sahile iniş iyi de sonrasında çıkış:kötü:

Evet aynen dün havaalanı yolundan çıktım çok yorucu değildi ama tehlikeliydi sanırım kendime daha alternatif yollar bulmam lazım bide eve gidilecekse çokta akşam a kalmamak iyi benim oldugum muhitte bisiklete binilecek çok yer var ama sahil bi başka

Geri