Scudo Sports

Kartal

Scudo
@mehmet zeki yalçın hasan doğana yüzme için bende gitmek istiyorum ama bir arkadaşım şu anda devam ediyor. Aylık abonelik yapmışlar çoluk çocuk belli belirsiz gelenler var. Hijyen kayboldu diyor. O yüzden biraz çekimser kaldım.

ben daha önce 3 ay gittim.gayette iyiydi havuzu kışın tercih etsen daha iyi olur. yaz dönemi çok kalabalık oluyor ben kışın gittim havuzda rahat hijyen konusuna gelince suyu haftalık tahlil ettiriyorlar sorun olmaz

@leadguitar

• Beğen
Tepkiler: leadguitar
Hasan Doğan'a ben de kışın bir kaç ay kadar gittim. Genelde tenhaydı. Üye olabilmek için kan tahlili gerekiyor. Gittiğim müddet boyunca tekrar tahlil talep edilmedi. Ayrıca bir eğitmenin bir keresinden akrabalarından birisini gelişi güzel havuza aldıklarına da şahitlik ettikten sonra iyice huylandım. O gün bugündürde çok sevmeme rağmen havuza uğramıyorum. Gidecekler varsa da ben kış aylarını tercih etmelerini tavsiye ederim. Tenha olacağından ötürü 50 metrelik havuzun tadını doya doya çıkarırlar.

Havuzlar herzaman tehlikeli olmuşlardır. Denetim olmayan yerde her türlümpislik çıkar gidin haliçde yüzün daha temizdir

• Beğen
Tepkiler: Alper Uğur
Kartal Atalardan herkese selamlar.

Carraro Sportive 221 imle işe gidip geliyorum ve bu çok keyifli dostum!

@mikselina46

Hoşgeldiniz. Atalardan +1 daha olması güzel. İşyeriniz ne tarafta hangi rotaları kullanıyorsunuz?

Atalardan tur yapan arkadaslar belli bi saatiniz rotaniz var mi

@Ömer Çolak
Dostum bende genellikle Kartal - Kadıköy/Üsküdar turları yapıyorum. Yol bisikletim var sahildeki asfalttan gidiyorum bugün çıktım yarında çıkabilirim çıkarsanız haberleşelim.İsterseniz guruba gelin.
8 ayın üstüne tekrar aktif oldum hamlığımı atmam lazım.

Yol bisikletli arkadaşlar turlarıma katılabilir. (Hız uyumu açısından yoksa bisiklet ırkçısı değilim:) )

Hep tek başımayım şimdilik , genelde kadıköy yapmayı düşüyorum , haftanın her günü musaitim , her saati. Tabi bazı özel durumlar bunu değiştirebilir..

Genelde toplamda 50 kmlik turlar yapmayı planlıyorum

Bugün beykoza gittim mesela toplamda 46 kilometre falan tuttu , dönüşü otobüsle yaptım. Aynı yerleri görmekten sıkıldığım için bazen böyle uzun mesafe yapıp dönüşü otobüsle yapabiliyorum , daha zevkli oluyor.

Katılmak isteyenler mesaj atabilir (18 yaşında ve 18 yaşından büyük arkadaşlar yazarsa sevinirim)

• Beğen
Tepkiler: Selami53
@mikselina46

Gıyaben tanıştığımıza memnun oldum. İnşallah tez zamanda yüz yüze de tanışmak nasip olur. Bende 1 haftadır 3.defa hastaneye gideceğim. Yarin 19:30 da marmara üni e.a.h de MR randevum var. Ondan önce de sizin oraya göz polikligine hanım ve kızımı getireceğim. Dr.Selim genç

• Beğen
Tepkiler: mikselina46
Sabah 7:00 hareketle haftalık antreman programım kapsamımda 1 saat sürüşe çıkıyorum. Büyük ihtimalle Kaynarca yönüne süreceğim. SPD giymeyeceğim katılmak isteyenler sahil yolu üzerinden eşlik edebilirler.

Bugün 18:00 civarı hareketle tekrardan Kaynarca yönüne süreceğim SPD giymeyeceğim fakat lay lay lom'da gitmyeceğim. Katılmak isteyenler ses versin.

selamlar hoşgeldiniz

bi pazar erkenden toplanıp bir şeyler yapsak aslında. toplayacak bi lider vs olsa

Bisikletliler org un turu var bu pazar. Katılalım

(link)

Geri