merhaba arkadaşlar, ben de kartal cezaevi tarafındayım. olur da bir şeyler yapacaksanız facebook kapalı grubu açalım oradan bildirim yaparız buluşur uygun oldukça, ne dersiniz?
@cattepiller dağ bayır giddiğimiz yer az bi aydosumuz var bide polenezköy polenez köye daha gidemedik orayada gideceğiz.... ama genelde yol gidiyoruz fazla dağ gitmiyoruz:..
o zaman inşallah kargoyu alıp kurdurduktan sonra bir gün yolum size düşecek
kartal da bildiğiniz sağlıklı bisikletçi dostu bisikletçi dükkanı var mı? Hani genelde herkes orada olur dediğiniz
@Clients şimdi ben salcano ng650 v 26 aldım. yarın öbür gün gelir bu bana. servise büyük ihtimalle ben götüreceğiz kurulumu için. orası yapar değil mi? çünkü çoğu kişi forumlarda servislerin çoğunun montaja kuruluma ücret istediğini yazmış ücretsiz dense bile. Bu konuda bir bilgin var mı?
Salcano servisi ise yapmak zorundadır. Yarın telefonla arayıp detaylı konusun. Olmadı salcanoyu arar durumu izah edersiniz Cok fazla para istemez. En fazla 20 tl alır alsa alda. Gözü tok bir firma
servis için salcanonun garanti kağıdında yanılmıyorsam bir seferlik ücretsiz kurulum... ve iki seferlik ücretsiz bakım formu oluyor.... benim ilk bisiklet böyle idi bir kurulum 2 bakım yaptırmıştım ücretsiz salcano yetkili servisinden
@Muhammet Ali Bulut bisikletim yarın kapımda olacakmış, siz hangi servise götürdünüz? Ben de ona götüreyim direkt başım ağrımasın. Referansım olur en azından. Birde profil fotoğrafınız cezaevinin yanındaki tepenin ucundan mı?
@cattepiller ben sancaktepe/ yenidoğanda bi bisikletçiye götürdüm BÜŞRA BİSİKLET. fotoğraf cezaevinin yerini tam bilmiyorum ama muhtemelen orası AYDOSUN ZİRVESİ
Bende Kartal Atalarda oturuyorum. Dag tepe gelemeyebilirim bisikletim uygun degil ancak yollar bizimdir. Baslangic noktasi kartal olacak sekilde aksam 7-12 saatleri arasi -hafta ici hafta sonu fark etmez- 30-60 km arasi turlara katilabilirim. Havalar güzel vakit buldukca sahil yolunda geziyorum. Yas 28 oldu gecen hafta. Sedona 321 kullaniyorum. Varsa planı olan paylaşsın gezelim. Saygılar.
@Muratdd ben daha yeni aldım salcano ng650 yi, büyük ihtimalle cuma akşamı süreceğim kartal sahilde 5-6 da başlayacağım. cumartesi de aynı saatte başlarım ama pazar tüm gün sürmeyi düşünüyorum. istersen buluşup kartaldan kadıköye doğru sahil yaparız. hatta katılmaz isteyen olursa gelebilir
@Muhammet Ali Bulut bakalım arayıp sormak tek çare, 2011-2013 de sorunlar yaşanmış hep, 2015 de de ücret istiyorlar mı göreceğiz arayınca