Scudo Sports

Kartal

8 haziran iyi olurdu ama o gün Kadıköyde EYT buluşmasına gideceğim . Bir dahakine sizden resim beklicez artık.

Scudo
Merhaba ben aykut foruma önceden üye olmuştum ama girme fırsatım olmadı.Okulların kapanması yaklaştığı için bisiklete geri döndüm.Her gün 30 km gibi bir mesafe yapıyorum.Tek başıma olduğum için sıkılıyorum,17 yaşındayım,3126 km yol yaptım şu ana kadar.Eğer birileri daha gelirse hafta sonları Bostancı-Sabiha Gökçen yapabiliriz diye düşünüyorum.Yol bisikletim var.Haftaiçileri öğlen binebilirim 3'ten sonra felan,hafta sonları sabah uygunum.Ulaşmak isteyen olursa;
(link) burdan ulaşabilir.

Saat 8de kartal köprüsü metro girişinde buluşalım mı, uygun mudur ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Selamlar.

Aslında ben Bakırköy'deki festivale Cumartesi'den gidip, kamp kurup Pazar günü oradaki güruhla birlikte yola çıkıp köprüyü geçmeyi düşünüyorum ama hava muhalefetinden ötürü karar veremiyorum bir türlü.

veli yılmaz Saat 8de kartal köprüsü metro girişinde buluşalım mı, uygun mudur ;)

Saat 8 de metro girişinde olacağım,kalabalık olursak daha zevkli olur,hadi duyanlar duymayanlara söylesin.

Tamamdır ;)

Metroylamı gideceksiniz ben sahil yolundan bisikletle gitmeyi düşünüyorum

Köprü geçişi için Lütfü Kırdar kongre merkezi önünden saat 11:30 da hareket edilecek isterseniz Üsküdar Beşiktaş vapuruna kadar pedallarız farklı bir güzergah da çizebiliriz tabi ki.

9.15 kadiköy beşiktaş vapuruna bineceğim yakacıktan sahil yolundan gidecegim kadiköye

İyi olur saat kaçta nerede buluşalım ? Veli de gelir büyük ihtimal

Saat 8 de yakacıktan çıkıp herhalde 8.15 de sahile inmiş olurum köy hizmetlerinin oradaki yeni köprüden salihe inemecem

O yeni köprünün başında saat 8:15 de buluşalım olur mu?

Yeni köprü üzerinde saat 8 yapalım yavaş yavaş gideriz telim 5356745435

Bende Kartal Uğur mumcudayım arkadaşlar Saat 8 de Kartal Metroda Olurum.

Hafta sonu ortalama 70-80 km Max 120-130 a kadar çıkabilirim.

Hafta için akşam 30-35 Km Maltepe dolgu alanına kadar gidip geliyorum.

Tanışmış ta oluruz.

İyi Forumlar.

@temahayati

Yeni yapılan köprü DAP ın oraya giden köprü müdür ?

Beyler ben metroyla gelirim, vapurda görüşürüz umarım.

Hayır 8.15 köy hizmetleri köprüsü hatta ben yakacıktayım senle saat 8 yakacıkta buluşabiliriz ama sen çok hızlısın sana yetişemem

Yakacıkta saat 8 de buluşalım hayati

@Kadir Yılmaz

KİM market önü uyar mı veya hatipoğlu . bide geç kalmayalım köprü geçişi saat kaç ta başlıyor.

Kim market önü saat 8 de buluşalım 9.15 beşiktaş vapuruna bineriz

Geri