Merhaba. Bende Şubattan beri Atalar'dayım. 19-20 nisan AÖF Adalet sınavlarım var. Ondan sonra katılabilirim. Geçen haftalarda iki tur yaptım kendi başıma ama beraber olursa daha güzel olur kanaatindeyim...
Yukarıda Oğuz abiden itibaren benimle beraber 7 kişi olduk. Kartal'dan bir takım çıktı. Bende pazar günü Atalar-Kadıköy-Atalar yaptım. Bu hafta sonu pekde çalışmadığım AÖF sınavlarım var. Ama ondan sonra hafta içi 16:00'dan sonra ve hafta sonu her vakit turlayabiliriz.
Bu arada 4 Mayıs günü yapılacak (link)'ne beraber katılabiliriz. Kayıt yaptıran var mı acaba?
Serkan bey şimdiden hoş geldiniz diyelim. Hafta içi Atalar-Topselvi-Atalar işe git gel yapıyorum.
Sabah 8:15-8:45 Atalar çıkışlı
Akşam 15:30-16:00 Topselvi çıkışlı (gelecek haftadan itibaren çıkışta hemen eve gitmeyip bostancıya kadar gidip dönmeyi düşünüyorum)
Merhaba değerli komşularım. Yarın akşam üzeri en azından tanışma turu atsak diyorum. Kimler var müsait olan? Benim için 16:00 dan itibaren bütün saatler uygun. Müsait olan arkadaşlar varsa uygun saati beraber belirleyebiliriz...
Bu akşam Batuhan beyle beraber tanışıp bostancı yaptık. Dönüşte maltepe sahilde veledromu görelim diye içeri girdik. Veledromda 3 tur attıktan sonra şeytanın da gıdıklaması ile orta kısımdaki tümseklerde macera aramadan bitti. Benim günü kurtarmak için bindiğim bisikletimle dünyayı kurtarmaya kalkınca büyük bir kazadan en az hasarla kurtuldum. Bende çok şükür birşey yok ama bisikletin önceden de hafif eğik olan sele borusu kırıldı. Ön tarafta düzen bozuldu.