Scudo Sports

Kartal

Ergin bey hoşgeldiniz foruma. Pendik kadıköy pedalliyorum isterseniz katılabilirsiniz. Keyifli forumlar. ...

Scudo
Merhaba. Bende Şubattan beri Atalar'dayım. 19-20 nisan AÖF Adalet sınavlarım var. Ondan sonra katılabilirim. Geçen haftalarda iki tur yaptım kendi başıma ama beraber olursa daha güzel olur kanaatindeyim...

slm beyler, ben de pendik çıkışlı maltepe yapıyorum, haberleşelim.

merhabalar. dragos tan ne zaman geçiyorsunuz. benim iş çıkışı oraya glmem 20:00 ı buluyor. saatler uyarsa size katılabilirim.

@Serdar EVYAPAN

merhabalar, bende cevizli kartal dayım. sizlere katılabilirim.

ben de kartaldayım, gün ve saat belirleyip beraber turlayalım, ne dersiniz?

@Oğuz TAŞEL

@fatihselim

@Cengiz öz

@Serdar EVYAPAN

@nihat yildir

@veli yılmaz

Yukarıda Oğuz abiden itibaren benimle beraber 7 kişi olduk. Kartal'dan bir takım çıktı. Bende pazar günü Atalar-Kadıköy-Atalar yaptım. Bu hafta sonu pekde çalışmadığım AÖF sınavlarım var. Ama ondan sonra hafta içi 16:00'dan sonra ve hafta sonu her vakit turlayabiliriz.

Bu arada 4 Mayıs günü yapılacak (link)'ne beraber katılabiliriz. Kayıt yaptıran var mı acaba?

Merhabalar
bende bir haftaya kadar, yunusdan katılacağım. bisikleti alabilirsem :)

@SERKAN ÇİFTÇİ

Serkan bey şimdiden hoş geldiniz diyelim. Hafta içi Atalar-Topselvi-Atalar işe git gel yapıyorum.

Sabah 8:15-8:45 Atalar çıkışlı
Akşam 15:30-16:00 Topselvi çıkışlı (gelecek haftadan itibaren çıkışta hemen eve gitmeyip bostancıya kadar gidip dönmeyi düşünüyorum)

hoşbulduk teşekkürler,,

hafta içi mesai olduğu için, ben akşamları 18:30-19:00 gibi çıkmayı planlıyorum.

ben kurfalı oturuyorum, topselvi ve yunusta oturan arkadaşlarla birlikte toplanıp, buluşma noktasına gidebiliriz ;)

Ben şu anda okuldayım(Topselvi). Birazdan üzerimi değiştirip bisiklete atalayıp bostancıya kadar git-gel yapıp sonra eve döneceğim.

Merhaba değerli komşularım. Yarın akşam üzeri en azından tanışma turu atsak diyorum. Kimler var müsait olan? Benim için 16:00 dan itibaren bütün saatler uygun. Müsait olan arkadaşlar varsa uygun saati beraber belirleyebiliriz...

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Aksoy
Ben kimseden ses yok diye tek basima cikiyirum simdi

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canakkale caddesinden sahile iniyorum simdi

Bu akşam Batuhan beyle beraber tanışıp bostancı yaptık. Dönüşte maltepe sahilde veledromu görelim diye içeri girdik. Veledromda 3 tur attıktan sonra şeytanın da gıdıklaması ile orta kısımdaki tümseklerde macera aramadan bitti. Benim günü kurtarmak için bindiğim bisikletimle dünyayı kurtarmaya kalkınca büyük bir kazadan en az hasarla kurtuldum. Bende çok şükür birşey yok ama bisikletin önceden de hafif eğik olan sele borusu kırıldı. Ön tarafta düzen bozuldu.

Veledrom güzel oluyor. Birkaç fotoğraf...

http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/ta3e8ana.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/hubapepy.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/ura6a6a3.jpg

Geri