Scudo Sports

Kartal

Scudo
@alperK

Teşekkür ederim. Şeytanın oyununa geldim. Aslında ne kendim nede bisikletim bunu için uygun değildi. Allah'tan bir sıkıntı olmadı...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@SERKAN ÇİFTÇİ

Serkan bey bugün avcılardayım. Bisikletin de bir elden geçmesi gerekiyor son hadiseden sonra. Ama önümüzdeki haftaiçi canlı yayın bittikten sonra çıkabiliriz.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maltepeden bende katılabilirim Fenerbahçe ye kadar gider geliriz akşam 19:00 dan sonra

O akşam hiç aklımda bisiklete binmek yoktu taki Ömer arkadaşımın msj ını görene kadar :) Kartaldan başlayıp bostancıya kadar güzel bir tur yaptık , sonra veledromu test ettik , ve günün sonunda proje hatası olduğuna karar verdik :) Ömer arkadaşım tekrar geçmiş olsun gercekten şeytan gıdıkldı ... Avcılardan dönde başlayalım tekrar çok keyifli bir akşamdı :)

bugün sahil yolunda tura çıkıcak arkadaşlar varmı 5-6 gibi maltepeden fenerbahçeye kadar gitmeyi düşünüyorum
ofisden az sonra çıkıp eve gidicem evde foruma bakamayabilirim
iletişim için
adım barış
tel 538 546 3437

Mesajı yeni gördüm bende atalar dalyan yaptım bugün.

Merhaba arkadaşlar sanırım Kartal-Pendik civarında ciddi bir eksiklik var,gurubumuz 2 senelik olacak İstanbul-Anadolu yakası olarak genellikle Kartal-Pendik-Atalar ağırlıklı olmak üzere oluşan bir gurup.Turlarımız arasında sahildeki bisiklet yolu,aydos,polonezkoy vb. turlar oluyor.Kısacası genellikle mtb/tur bisikletlerinden oluşan yüksek performans gerektirmeyen etkinlik amacıyla açılmış herkese açık bir gurup.Dilerseniz katılabilirsiniz.
(link)

merhabalar

hangi günler ve saatlerde sahile çıkıyorsunuz. haftaiçi akşam 19:00 gibi çıkıyorum yunus tan

Düzenli periyodik turlar yapmıyoruz arz/talebe göre etkinlik açıp topluca hareket ediyoruz,yazın da gelmesiyle turlar artar.

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar kartalda oturuyorum , iyi pedallamalar :)

Foruma hoş geldiniz bende kartalda oturuyorum pm atın iletişimi koparmayalim...

Merhaba ben de kartaldayım, yarın pedalına sağlık etkinliğine gidiyorum, katılmak isteyen varsa beraber gidelim ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba Kartal U.Mumcu mah de oturuyorum.hafta içi saat 17 den sonra ve hafta sonu 100 kilometre ortalamalı turlar düzenlersek katılabilirim.Bu arada Veli bey yarınki pedalına sağlık etkinliğine ben gelmek isterim,etkinlik hakkında biraz bilgi verebilir misiniz..?

Etkinlik hakkında bilgiye Facebook'tan ulaşabilirsin, link : (link)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende atalardayım,tuzla bostancı arası yada istenilen güzergahlarda turlara katılabilirim.Tanışıp bilgi ve deneyim paylaşımıda yapabiliriz ilerisi içinde uzun tur planlaması yapmak isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim.Kızıl küheylanım trek fx.3 ümü gün geçtikçe daha çok seviyorum arkadaşlar saygılarla.:)

merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi 8 haziranda boğaziçi köprüsünden bisikletle geçeceğiz. kartalda oturanlarla saat ve yer belirleyip hep birlikte gidebiliriz. ne dersiniz?

Geri