Scudo Sports

Kartal

bu durumda zaten fazla seçeneğiniz yok ne yazık ki, binmeye devam edeceksiniz.
yeterli gelmiyor demeye başladıysanız yavaştan kenara para koymaya başlayın. en azından yeni alacağınız bisiklet mtb tarzında sedona 711 veya kron xc500 gibi birşey olmallı hatta imkan varsa daha üstü, şehir olarak da araştırmak lazım. ama öncelikle maddi sorunu çözmeniz lazım, bu sürede elinizdekine iyi bakın, sorun yaşadığınızda bir süre bisikletsiz kalmak istemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan.Altay
Scudo
@Batuhan Altay

bende ümit superior kullanıyorum. gayet memnunum. kadro aliminyum ve dertsiz bir kadro. zamanla paran oldukça donanımını yükseltebilirsin. misal ben üzerindeki aynakol ve vites sistemini acera ile değiştirmiştim.

http://i54.tinypic.com/2817nm1.jpg

• Beğen
(link) bisiklet bu arkadaşlar herşeyi shimano disc freni zoom 350 tl size sormak istedim :winkenlux

24" mi alacaksınız ? Boy kaçtı ?

24 deil 20 si var onu alıcam tbi pek bilgili olmadığım için danışmak istedim :/

ben bisikleti hangi amaçlı alacağını çözemedim? farklı farklı da konular açmışsın. Tek ve doğru başlık altında açsan daha iyi olurdu. Kolay gelsin şimdiden.

Tavsiye edeceğim bir bisiklet değil kesinlikle.Açıkçası tercih de edilmiş bir bisiklet değil.Herşeyden önce mekanik disk frenli bir bisiklet almamanızı öneririm

• Beğen
1 hafta sonra çok temiz sürüceksiniz ağrısız rahat ve konforlu. Bende ilk başlarda jelli kılıf almıştım sele için 2 hafta sonra bi arkadaşıma hediye ettim beton gibiyim şu an hayırlı olması dileğiyle kazasız keyifli sürüşler.

Allah kerim abi :D zamanla oda olur acele etme :D

2 farklı tur bisikletini kullandım Ümit markasının , bunlardan biri seninkindendi diğeri de yurt dışı üretimlerinden di hatta el yapımıydı amblemi vardı kadroda handmade diye:) , her ikiside harika bir bisikletti , kesinlikle tavsiye ederim , pişman olmazsın kesinlikle , senin süperrior bir harika , için rahat olsun, hele ki öyle tur çantası , çamurluk falan atınca daha bir keyifli olur, ama bir çift zırhlı lastik tak derim:) Hayırlı olsun bu arada...

• Beğen
kullanınca anlıyor insan zaten 2 yıldır var anca arza verdi :) anlamadım bunu link falan atarmısın :)

Selam jelli kılıf işe yarıyor mu?

Ben daha önce Trek 3500 mtb kullanıyordum hiçbir sorunum yoktu. 2 gün önce Meriva 904 yol bisikleti aldım. Dün sabah 35 km yol aldım ve sele her türlü eziyeti çektirdi. Aldığım yere gitmeyi bile kafama koymuştum. Sonra bir kez daha denemeliyim, eğimi ayarlarım diyerek bir sonraki sürüşü bekliyorum. Ancak bu jel olayını Kron kullanan bir arkadaşımdan da duymuştum. Almak fayda eder mi? Yoksa mtb'den yol bisikletine geçmek mi ana faktör?

@özençekçen

Alakasız ama soyadınızı çok sevdim, büyük dede şahane adammış :) Pekatik! tam bisikletçi adı, fonetik olarak da harika

@Tan Yücel

Teşekkürler. Türkiye'de başka yok akrabam olmayan Pekatik diyordum. Pendikte oturan bir arkadaşı gördüm internette soyadı Pekatik çok şaşırdım akrabam değil. Çok kullanılıp Modası kaçmasın :D

Neyse ben hala seneden dolayı sıkıntılıyım. Bu jel şart oldu galiba. Her sabah 08'de Kartal - Bostancı
18:30 Bostancı - Kartal
herkes katılabilir bana :D

uzun süre koşmayıp koştuktan sonra bacak ağrısı gibidir. seleyi değiştirebilirsin ilerisi için ama şuanda normaldir... hangi seleye otursan aynı acıyı verecekti :)

sevgili armağan bende 2011 focus aldım araba çok güzel alışkanlık yapıyor aynı göbek sorunu bende de var eriticez inşallah

Geri