Scudo Sports

Kartal

:) Abi şöyle düşün.Olacağı varsa olur :D
Bana saçma geliyor bisikletten düşdüm diyerek bisiklete binmemek.Ölümden döndüm 2 defa ama hiçbir zaman için bırakmadım.Ayrıca yolda yürürken düşssen kafan yarılsa bir daha binmeyecekmisin bisiklete?

Scudo
sorun aslında tedirgin bir yapıya sahip olmam acabaları üzerimden atamıyorum olumsuz bir pekiştirme oldu denebilir uzun süre pedal çevirmediğimden kendime kızıyorum fakat denedim kasım ayında kullanma fırsatım oldu fakat bu öyle garip bir duygu ki içimi tırmalıyor umarım eskisi kadar olmasa da devam edebilirim işin içerisinde istanbul faktörü de var

hocam kartalda oturuyorsanız pendik-feneryolu arasındaki trafiğe kapalı bisiklet yolunda üzerinizdeki korkuyu atmak amaçlı düşük tempolu sürüşler yapabilirsiniz. hem bu mevsimde insanlar sahile fazla çıkmadığı için boş olur rahat rahat sürersiniz.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Eğer bir kaza sonucu bisiklete binemiyorsanız psikolojik destek almakta fayda var . Benim de kolumda sorun vardı . Daha doğrusu olduğunun sanıyordum . Ağrıyordu . Doktora gittim birşeyin yok dedi. Bir anda ağrı falan kalmadı. Sizin olayınız da buna benziyor . Tek çözüm tıbbi destek .

Evde oturup 100 sene yaşayacağımıza , bisikletin tepesinde 50 sene yaşamak daha iyidir.

Çok işe yarayan bir yöntemdir: Attan düşeni tekrar hemen ata bindirmek!.

Sizin durumunuzda her ne kadar araya biraz zaman girmişse de, üzerinizdeki korku ve çekingenliği binmeyerek atma şansınızın olmadığı gerçeğini de göz önüne almanız gerekiyor. Bir önceki arkadaşın da önerdiği gibi güvenli ve kontrollü alanlarda binmeye başlamanızda fayda var.

Eğer bir gün bisiklete tekrar binme niyetiniz varsa bence geçen her gün bir kayıp!.

Geçmiş olsun ve selamlar..

Ben de kaç kere kaza yaptım ama devam ettim. En son ayağımı burkmamla atlattığım kaza üzerinden 7 yıl geçti ve bugün biraz tedirginlikle de olsa, üstelik hamken Ertan'ın hediye ettiği bisikletle Kızıltoprak'tan evime sürdüm. Üstelik Ayşekadın-Altıntepe arasında minibüs yolundan, Altıntepe-Orhantepe arasında da sahilden gittim. Niyetim, 2. sürüşüm öncesinde eski bisikletimi verip kask ve yazlık eldivenleri almak.

bugün kendimi tekrar denedim havanın soğuk olmasına aldırmadan bariz tedirginliklerim dışında sıkıntı hissetmedim lakin birileri bisikletimi resmen yemiş üzerinde ne kadar parça varsa sökülmüş değiştirilmiş kaç km yaptığıma baktığım birgün daha fazlasını yaparım diye ümitlendiğim km sayıcım çalınmış vites kollarım bir başkası ile değişmiş arka jant takılma yeri yalama olmuş bunu yapan insan evladı olamaz kapıcıya sorduğumda bilmediğini söyledi oysa ki anahtar sadece onda var şimdi düşünüyorum yeni bir bisiklet almak elbette çok mantıklı bunun da zaten anlattığım üzere hali kalmamış fakat ister istemez üzerinde bıraktığı etkileri var ne yapsam kararsızım.İşin bir de maddi boyutu var bir bisiklet almak mı daha iyi olur yoksa bunu tamir etmek mi :( öğrenciyim üniversite okuyorum fazla maddiyatımı zorlayamıyorum çok kararsızım

Bana göre yeni bisiklet almak, tamir etmeye göre daha ekonomik geliyor. Ama yine de sen bilirsin.

artık uzaylı ve turist gibi turlamakdan bıktım yahu :D :D güzel yokuşları var yeşil ucube mahallemin burda bir akşam sabah ve ya hafta sonu şöyle sahilde ki gibi olmasada bir gezinti yapsak iyi olmaz mı bur da tek velespit kullanan benim galiba :( hele kasklı ve tehcizatlı bir benim galiba var mı acaba çevrem de bisiklet forumlu :) yakacık uğurmumcu samandıra caddesi git gel yapılabilir mesafe kısa deniyorsa biraz geri ortadağadan bir tur atılır yok olmazsa ayazma tarafına da çıkılı

Ben de gelmek isterim ama şimdiki bisikletle yokuş çıkmak eziyet gibi. Ben de haliyle almayı düşündüğüm mtb için parayı denkleştirmeye çalışıyorum. Yeni bisikleti alırsam birlikte turlar yapabiliriz. Sen de yeni bisikleti toparlamaya çalışıyordun anladığım kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: engin güner
eski bisikleti adam etmeye uğraşıyordum olabilirse tabi durum çok umutsuz bir çok parça mefta olmuş yenisi alınmalı ama benden yaşlı kadroya bu kadar masrafa değer mi masraf dedim de cebimde beş kuruşda yok ya :D hurdacı dolanmaya değer mi kırmızı bisiklet ile kendimi zorluyorum bakalım inşallah

@engin güner

engin ..
o bisikleti resimden gördüm gerçekten paranı yer o.....
alternatif malesef kırmızı .....
el mahkum .....ve rampalarda o bisiklet seni çok zorlayacak....

@Kudret Kurtcebe

el mahkum gibi kadro gelince duruma tekrar göz atacağım olurmu bilmem iki yarımdan bir tam elde etmek en azından öbürünün boyu iyi 20 inch çok karışık kafam yapmaya değmez dememe rağmen işte babam tutturdu :(

Merhaba. Ben İstanbul Kartal'dan Reşit. Bir süredir üyeyim ama tanışmak bu güne imiş. Umarım gezilerde yüz yüze tanışırız. Görüşmek üzere

Arkadaşlar Kron XC 500 alarak aranıza yeni katıldım.Küçükken çok bisiklet kullanmışlığım vardı ama tabi ki amatörce. Şimdi göbeği eritme amaçlı yapmak istiyorum :). Evden işe 10 km kadar yolu bisikletle gidip geleceğim.

Sirkecideki Kron Mağazasına gitti. Sahibi ağabeyimiz sağ olsun çok ilgilendi teşekkürler. Özel üretim diye bana bir bisiklet tavsiye etti. Sanırım jant göbekleri falan da Shimanoymuş. Onu aldım. Arka değiştirici acera, ön tourney. Frenler V shimano, koları da Shimano.

Dün Haydarpaşa'dan Kartal'a 26 km kadar sürdüm. Bir saat on dakika sürdü. Bu sabah selenin üstüne oturamadım. Dün hissetmedim ama acıtmış dün akşam demek ki. Sorun acaba selede midir? Yoksa bende midir?

Kronun seleleri çok rahat değil diye okumuştum ama ham olduğum için de olabilir. Sizce ne yapmalıyım? :) (Bu acıyı dindirmek için yardım edin :D )
Teşekkürler. İyi pedallar

http://www.fordclubtr.com/forum/uploads/monthly_06_2011/post-30258-1307429673.jpg

selam aramıza hoş geldin hayırlı olsun bisikletin güle güle kullan xc500 güzel bir kadroya ve ekipmana sahip seleye gelincede bence sorun yok alışırsın merak etme

• Beğen
Tepkiler: Armağan Pekatik
en az birer saatlik günaşırı veya 3günde bir olmak üzere toplam 3 4 tura daha çıkın. Ağrı azalmıyorsa seleyi değiştirmeniz yada pozisyonunu iyi ayarlamanız gerekebilir. Şuan ağrınız var mutlaka ve tekrar oturunca çok ağrı duyacaksınız ama 5-10dk içerisinde büyük ölçüde alışmanız gerekir.

• Beğen
Güzel bir bisiklet seçmişsiniz. Kadrosu ve bileşenleri de güzel. Zamanla bileşenleri değiştirme ihtiyacı duyacaksınız ( zamanla derken 1.5 - 2 yıl ) Hayırlı olsun. güle güle kullanın.

• Beğen
Geri