Geçmiş olsun, ben de iki bileğini çatlatmış biri olarak, sabır ya sabır bekleyin geçer diyorum. Zorlamayın tekrar alçıya alıyorlar sonra.. Eskisinden de sağlam oluyor bu da iyi yanı
Geçmiş olsunda'''''niye elveda'''' daha hayattasınız yaaa durun bakalım benim kafam,gözüm kolum heryerim çıkık,kırık dökük öyle hemen moral bozmak varmı!iyileşir ,düzelir sıkmayın canınızı.
Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.
Kask takmamışsınız ama hayattasınız. Ayağızın derdine düşüyorsunuz ki bilinciniz açık. Bunlar kaza sonrası büyük lütuflar...
Geçmiş olsun. Elveda deneyim hemen. Iyilesince tekrar binersiniz bisikletinize. Belli mi olur belki daha iyi bir bisikletiniz olur. Umarım tez zamanda iyilesirsiniz.
Geçmiş olsun dostum, kolay iş değil ama eskisinden de iyi olabilirsiniz,
Zamanında Japonya da karateciler duvara yumruk atarak parmak kemiklerini kırarlarmış, yeniden kaynadığında demir gibi olsun diye
Geçmiş olsun. Ortopedik kırıkların iyileşmesi uzun zaman alıyor. İyileştiğini düşündüğün zamanlarda bile o bölgeyi hissediyorsun. Ameliyat sonrası sana muhtemelen fizik tedavi önereceklerdir. Fizik tedavi sonrasında akupunktur uygulaması yaptırmak iyileşme süreçlerini çok hızlandırıyor. Akupunktur dokuların tedavisini hızlandırıyor. 20 yıldır felçli kolun akupunktur ile çalışmaya başladığına şahit oldum.