Scudo Sports

Karşıdan karşıya geçerken araba çarptı

Scudo
Çok geçmiş olsun...
Benim de 20 yıl önce :) ayak bileğim iki yerinden kırılmıştı.Ameliyat ile bir çivi bir yere platin plaka diğer yere takılıp bir sene sonunda da onlar çıkartılmıştı.
Hatırladığım, iyileşme sürecinin uzun olduğu(6 ay-1 yıl gibi).Neredeyse tamamen eski haline dönüldüğü.Soğuk havalarda o ayağımın ilk üşümeye başladığı...Spor yapmaya bende hiç engel oluşturmadığı...
Umarım iyi ellerde güzel bir operasyon geçirirsiniz.
Elveda diye de mesaj atmayınız.Allah dermansız dert vermesin...
Sağlıcakla...

En kısa sürede iyilesirim ins da kadro tamirinden başlarım artık. Yada yeni bi karbon kadro. Ilk gördüğüm kadarıyla kadro kırık ve ön aktarıcı yamuktu. Baska bir sıkıntı yoktu galiba.

Samet Bey, değiştirme imkanı var mı bilmiyorum ama şu "Elveda" başlığını, "Yeniden bir araya gelene kadar hoşçakalın" gibi bir başlıkla değiştirseniz, daha iyi olur, özellikle sizin olaya bakışınız daha pozitif bir noktaya gelir.
Her şey insanlar için. Bugünler hızla geçer, siz de sağlığınıza kavuşur, aramızda yerinizi alırsınız.
Sevgiler, saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Samet POLAT
@Fanonn

Doğrudur gerçekten elveda başlığı olmadı. Bi anlık o şekilde yazmış bulundum.

Imkan dahilde ise başlığın "yeniden bir araya gelene kadar hoşçakalın" olmasını talep ediyorum. Veya sizin uygun gördüğünüz güzel bir başlık da olur.

• Beğen
Tepkiler: Fanonn ve SerkanH
Ayak bileğime iki adet vida takıldı. Bir sorun teşkil etmeyeceği sürece ömür boyu kalacaklarmis. 4-6 hafta kadar üzerine basmayacakmisim.
Spor yapabilir miyim diye soruyorum doktora mırın kırın ediyor. Inşallah en kısa sürede bisiklete binebilirim.

Kadro arayışına başladım bile. 52-54 kadro arıyorum elinde olan varsa mesaj atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: CandanC ve Fanonn
@Samet POLAT

Kendinizi vaktinden önce zorlayıp iyileşme sürecini daha da uzatmayın. Sağlığınıza tamamen kavuşun, öyle bisiklete binmeye başlayın. Bu günler nasıl olsa geçer.
Tekrar geçmiş olsun.
Bu arada, sol el bileğimde 9 vidalı metal plaka takılı. Ameliyat olduğum dönemde sürekli motosiklete biniyordum. Tam iyileşmeden, kendimi biraz iyi hissedince motosiklete binmeye cesaret edemesem de bisiklete binerek kolumu rahat kullanıp kullanamadığımı denemiştim. Bu yüzden, neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Ama inanın riske girmeye değmez. Şu anda size en çok lazım olan şey sabır.
Sevgiler, saygılar.

Geri