Scudo Sports

Karbon bisiklet nasıl asılır?

arkadaşlar karbon liflerine zarar verebilmek için min. 50 derece sıcakte 10 gün boyunca aynı noktaya 50 kg üstü yük binerse belki %0.0000000000000000001 ihtimalle deformasyon olur. onun dışında hiçbir şey olmaz eğer olursa üretici firmaya küfür içerikli geri dönüş maili atabilirsiniz gönül rahatlığıyla ;)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Scudo
@Mehmet Altuğ aynen uzun süreli sabit kuvvet karbon kadro da esneme yapıyor. Çok uzun süreli bisiklet turu bile karbon kadroyu yorar catlama riskini arttırır diyorlar bu sebepten ötürü sormak istemiştim ama @Dogannn dediği değerler doğruysa bu kadar kafaya takmayabilirm :)

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Merhaba,
Karbon bisikleti araba arkası taşıyıclıar ile taşınırsa sıkıntı olabilir mi? İkinci el bisiklet satışlarında bunu özellikle belirtenler var bisikletim hiç portlar ile taşınmadı vs. diye.

Merhaba,
Karbon bisikleti araba arkası taşıyıclıar ile taşınırsa sıkıntı olabilir mi? İkinci el bisiklet satışlarında bunu özellikle belirtenler var bisikletim hiç portlar ile taşınmadı vs. diye.
Bir kaç şehirdışı seyahatimde taşıdım herhangi bir sıkıntı yaşamadım,eğerki doğru monte ederseniz,sallanıp darbe alacak şekilde taşırsanız tabiki zarar görür.Özellikle üst borudan asıldığı için sıkı ve çizilmeyecek şekilde monte etmeli,ben bezlerlede takviye yapıp sarsıntıdan direk etkilenmemesini sağlıyorum,hatta ağırlığı azaltmak adına tekerlekler sökülüp o şekilde bile taşınabilir.

Yarıslarda ama en ust nokta yarıslardan soz edıyorum, en ust sevıye bısıkletlere; mekanıkcılerı dısında (o da yarıs anına kadar, yoksa mekanıkcıler de dahıl) salkano muamelesı yapıyorlar.. Illakı denk gelmıssınızdır.. Yapmıyorlar mı? Hele kı yarısta zıncır araya gırmeye, lastık patlamaya, gıdon furştan ya da sele, borusundan kurtulmaya gorsun...Ucan tekmelerle dalıyorlar..

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Gereksiz kaygı yapmayın, güzel ve doğru monte edildikten sonra bir sey olmaz dostlar.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Yarıslarda ama en ust nokta yarıslardan soz edıyorum, en ust sevıye bısıkletlere; mekanıkcılerı dısında (o da yarıs anına kadar, yoksa mekanıkcıler de dahıl) salkano muamelesı yapıyorlar.. Illakı denk gelmıssınızdır.. Yapmıyorlar mı? Hele kı yarısta zıncır araya gırmeye, lastık patlamaya, gıdon furştan ya da sele, borusundan kurtulmaya gorsun...Ucan tekmelerle dalıyorlar..
Ceplerinden para çıkmadığı için, herşey sponsorları geliyor. Takım kendi cebinden ödemiş olsa bak bakalım hangisi o şekilde davranabilir 🤣

Ceplerinden para çıkmadığı için, herşey sponsorları geliyor. Takım kendi cebinden ödemiş olsa bak bakalım hangisi o şekilde davranabilir 🤣

Mutlaka Semih abi, öyle ama vallaha içim acıyor, yarıştan sonra bisikletlerin takım araçlarına bir koymaları var, ağlarsın 😵‍💫 genelde takımlar vazgeçiyor bisikletlerden ya da kompenentlerden ama markaların da imajı var sonuçta.. tersi durum yaşandığı oldu mu acaba ?

Geri