Scudo Sports

kararsızım,bütçem maksimum 2000 tl

Scudo
Eğer almadıysan, giant xtc 2;
bunun tercih ederim.Fakat forumda çok güzel bisikletler var .Uygun fiyat seçenekleri olanda mevcut.Şimdiden hayırlı olsun.

Eğer yerinizde olsaydım, belirttiğiniz bisikletler içerisinden hiç düşünmeden, tereddüt etmeden giant xtc 2 alırdım. Ben kullanmadım ama kullanan bir arkadaştan biliyorum pişman etmeyecek bir bisiklet. Tabii siz yine de iyi araştırıp düşünerek karar verin. Hayırlısı olsun

@Sungur Çağırgan

Pardon çok merak edıyorum?1500 euro satılan bisikleti derken hangi bısıklet bu merak edıyorum.Ayrıca toplama daha karlı dıyorsunuz?Kusra bakmayın ama sız ıkıncı el toplamışınız heralde?Ben sıze bu konuda katılmıyorum hazır bısıkletlerın fıyatları daha makul bence ayrıca toplama yaparak 400Euro aşağı toplamanız çok zor.
Örneğin;Merakımdan soruyorum bu ılandakı bısıkletı 400Euro aşşağı toplayabılırmısınız?Veya bu bısıkletı şuan toplayarak kaça mal edebilirsiniz ? :rolleyes:
(link)

Scott Scale 70 (2010) modelini önerebilirim. Ben daha bu yaz aldım. Görsel tasarımı harika. Kadro ömür boyu garantili. Sağlam ve güvenilir bir bisiklet. Sorun çıkarmadı daha. Scott gibi bir markanın da kolay kolay sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Diğerlerine iddialı bir alternatif bence.. Kullananların yorumlarına da bak. En azından fikrin olur.

TREK almanı tavsiye ederim ama xtc 2 de çok güzel karar sana kalmış ama bir trek kullanıcısı olarak çok memnun kaldım ben

kesinlikle giant. giant kadro konusunda dünyada kendini kanıtlamış bir firma. hiç tereddüte düşme. xtc 2 çok mantıklı bi tercih olur. bazı parçalarını yurt dışından temin edebilirsin en fazla 1 haftada geliyor bilemedin 10 gün. ama xtc den şaşma derim. hatta alabiliyorsan xtc advanced al dicem ama biraz pahalı :)

Trek kendini kanıtlamış bir marka. Alınca pişman olcağını sanmıyorum.

Şimdi bisiklet alınabilir ama yeni modellerin çıkmasını beklemekte fayda var.Bu bütçe ile ülkemizde üretilen bir firmanın iyi donanımlı bir bisikletini alabilirsiniz.Yurt dışından gelen firmalarında orta donanımlı bisikletlerinden alabilirsiniz.

Gökhan kardeşim erdoğanlar a yeni kadrolar geldi istersen bir telefonla ara ben geçen hafta gıant (s) kadro ya xt deore yaptırdım eşim için bende de aynı kadronun xtr si var ve çok memnunum bizim boyuımuz biraz kısa olduğu için gayet iyi oldu ve inan benim eşim ben bu kadar güzel bir bisiklete binmedim dedi istersen ali baba 6 haramiler e bakabilirsin bisiklet resimleri kısmından

saygılar
ali baba

Geri