Scudo Sports

Karadeniz’de hayallerime pedal çevirdim

slm
aktif sporcu,doğa dostu, balık tutma birincisi, balık çorbası içme ikincisi veeeeeeeeeeeeeeeeee
KARADENIZİN HAVASINI CİĞERLERİNE ÇEKMİŞ BİSİKLETCİ:D
valla gittiğinden birkaçgün sonra bi arayayım dedimm aaaaa:eek: niko gelmişş.
hızlı işte bendeki şaşkınlık niyekii.
neyse cnm ayalarına sağlık, kalan resimleri eklmeye devam et fotolara bakmak bile çok keyiflii.....
aman dikkat et kendine görüşürüüzzz;)

Scudo
slm
aktif sporcu,doğa dostu, balık tutma birincisi, balık çorbası içme ikincisi veeeeeeeeeeeeeeeeee
KARADENIZİN HAVASINI CİĞERLERİNE ÇEKMİŞ BİSİKLETCİ:D
valla gittiğinden birkaçgün sonra bi arayayım dedimm aaaaa:eek: niko gelmişş.
hızlı işte bendeki şaşkınlık niyekii.
neyse cnm ayalarına sağlık, kalan resimleri eklmeye devam et fotolara bakmak bile çok keyiflii.....
aman dikkat et kendine görüşürüüzzz;)

@merveö

effet dediklerinin hepsi benimm :D :D
ama bak balık çorba içme yarışmasında bu sene yapılacak yarışta kesin birinci olacağım hazırlıklar son sürat devam ediyor. :D

@Nedret Günaydın

hadi bakalım mutlaka gelirimm görmeden inanmam rekor kaçtı 17 mi?:D

süper bi gezi yapıyosunuz, tebrikler!!
yarın ben de inşallah bisikletimle ayder yaylasından sinopa kadar yaylalarıyla sahiliyle, akçaabat köftesi laz böreğiyle, guymağı mısır ekmeğiyle dolu bir karadeniz turuna başlayacağım. sizin de bizim de herkesin de yolu açık olsun.
Allah a emanet olun....

@gokhandan

hayırlı yolçuluklar dilerim size,bisikletiniz için gerekli tamir ve donanım malzemelerini mutlaka yanınızda bulundurun,benden küçük bir tavsiye

Nedret bey budur iste yapilan tur TEKTE olsa basarili ve guzel bir tur

Tesekkurler

kaptan süper fotolar için teşekkürler:) ,seneye inşallah turun geri kalanını beraber(Av. Yak.) tamamlamı fırsatı buluruz.:) :D

Heytt kimin kaptanı bee. :D Seneye inşallah Avrupa Yakası grubu olarak birlikte gezeriz oraları.

@KoraY1459

süleyman ağbi,mehmet ve koray kardeşim
evet seneye kısmetse hep beraber bu güzelliklerin tadını birlikte çıkaracağız.
şimdiden izin durumunuzu ayarlayınki yine tek başıma kalmıyayım

Süper bir gezi olmuş sevgili nedret, yeni farkettim görevin ve bisikletin hayırlı olsun. gezi içinde eline, ayağına, pedalına gidonuna sağlık ...kazasız belasız sürüşler dilerim............

ayağınıza pedalınıza sağlık,inş.birara batı karadeniz turuda yaparsınız. Bende batı karadenizli yani BOLU'luyum :)

ilk önce bana ,ailemin ve evimin ,resimlerdende olsa özlemini giderme fırsatı verdiğiniz için çok tşk ederim.abime katılıyorum ve elimde olsa kesinlikle memleketimde kalmak isterdim diyorum.bu siteyle abim taner sayesinde tanıştım.sizlerden ve yaptığınız gezilerden büyük bir zevkle bahsetti bize. ve abim orduya geldiğinde onun ve sizler kadar olmasada profesyonelce bisiklet sürme imkanı buldum inanılmaz keyif aldım.istanbulda olmayı ve size katılmayı çok isterdim .fakat birgün olurda yolunuz düşerse erzurumada beklerim:) tabii -40larda nasıl olur bilemiyorum:)

@asliyavuz

aramıza hoş geldin aslı

abini kandırabilirsem cennet memleketinize tekrar birlikte gideceğiz ve doğanın tadını hep birlikte çıkaracağız.
erzurum rotamın son durağıydı ama kısmet olmadı, 2.karadeniz turumda uğrarım yanınıza hiç merak etmeyinnn.
görüşmek üzereeee

hoşbulduk tşk....o zaman 2. karadeniz turunda, inşallah tüm bisiklete gönül vermişlerle birlikte buluşmak dileğiyle.....taner abi izinlerimizi denk getirelim :):)

Değerli Bisiklet Sever dostum. Senin Karadeniz Turunu okuyunca bizim de yaptığımız Üç bölümde yaptığımız Karadeniz turumuz gözlerimin önüne geldi İstanbul'dan çıkıp sahili takiple Hopa,Sarp,Gürcistan-Batumi turlarımızı asla unutamıyoruz. Senin yaşadıklarının aynısını ve daha fazlasını yaşamıştık.
Bu yaşlarda oralarda güzel Türkiyemizin çok çok güzel yerlerini gezmek insanlarımızla konuşmanın zevkini tadan bilir. Sana da Tebrikler. Gezilerine devam.
Biz de yarın Ankara'ya pedallıyoruz. Sevgilerimle.

@Necati Bilgen

haklısın necati ağbi,
zevkini tadan bilir diyerekten tekrar yollarda olmak pedal basmak için can atıyorum.
ankara yolculuğunuzda yolunuz açık olsun

• Beğen
Tepkiler: yavuzicmez
Geri