tünellermiiii
oldukça çok gürültülü ve manyak bir korku hissi uynadırıyor ve tabii buna karanlıkta eklenince yapışıyorsun gidona sıkı sıkıya.
ama kesinlikle ordu girişindeki büyük tünelleri kullanmanızı önermem. :Skull-175
Böyle güzel yeşillikler için bir evde kim oturmak istemezki,
Bu malikanede bana kapısını sofrasını gönlünü açan Taner dostumun anne ve babasına sonsuz teşekkürlerimi sunarım http://img262.imageshack.us/img262/6051/hpim0492ai4.jpg
Abi yemin ederim gözlerim doldu yaaa
Gerçekten memleketim çok güzel,İmkanım olsa İstanbul'a gezmek -tozmak haricinde adım atmam ama maalesef o güzellikleri bırakıp buralarda yaşadığımızı sanıyoruz işte
Gidemesekte sayende bir an için kendimi orada hissettim .
taner baba beni ağlatacaksın şimdi. ama kendimi tutuyorum söz... gerçekten o güzellikler varken istanbul da ne işin var demek istiyorum sana..... HIZLI' ya teşekkürler......
dostum tünelden orduya ulaşmak için roket gibi geçip gittim,ama senin sayende ordu tünelinden tekrar geri dönerek bu güzel insanlarla ve cennet mekanı görme imkanım oldu.
dediğin gibi: maalesef o güzellikleri bırakıp buralarda yaşadığımızı sanıyoruz işte
hızlı bu kadarcıkmı kardeşim
güzel başlamıştık hem geziye hem resimlere
neyse herşeyde bi hayır varmış turu yarıda bırakmandada bir hayır vardır
darısı daha güzel ve arkadaşlı turlara
Bol Pedallar Dİlerİm Kazasiz Belasiz SÜrÜŞler Bu Arada Ordu TÜnelİnden İlk GeÇerken GerÇekten Ordan Çikmak İÇİn Pedalla Öyle Bİ Basiyosuzkİ:d Neyse SÖzler FotoĞraflara DÖnÜŞecek Saten
zdr
brat mi oti6la si moq strana bez da znam ha za6to ne si se obadil preminaval si ot val6ebni mesta i daze si snimal mnogo hubavi snimki nadiqvam se 4e si ql ot hubavite qdena na 4Ernoto More ako znaex iskax da te presledvam i da pedalliraME ZAEDNO..Zelaq ti kasmet i da pedallira6 vseki mig i da si ziv i zdrav vsi4ko dobro ti zelaq...
abi teşekkürler, geçen sene karadeniz'de sıfır yokoluş adlı sloganla bi grup abilerimiz güzel bir tur ve çok güzel fotoğraf kareleri çıkartmışlardı,yane açıkcası her sene her sene bizde alışkanlık yapacak bu kareleri izlemek, ellerinize,pedalınıza sağlık