Scudo Sports

Karadeniz’de hayallerime pedal çevirdim

Scudo
şu soğuk kış gününde azıcık içinizi ısıtayım diyerekten ;)

2.karadeniz turmuz için hazırlıklar devam etmekte olup gurup halinde yapılacak olan turumuza herkes davetlidir.

evet enes 2009 temmuz'unda yine geçeçeğim ordu'dan ;)

içimde hala turla ilgili heyecan var ama bu heyecan yalnız yaptığım için değil tekrar yalnızda olsam yapacak olmamın vermiş olduğu güven hissidir.

bekle beni geliyorum :)

Bi daha Boztepe'ye çıkmadan Ordu'ye terkette bak bu sefer zincirle kurtulaman kadron kırılır Allah göstermesin :D

oooooo karadeniz oooooo karadeniz

mütiş mütiş

inşallah bu sene aranıza katılmak isterim niko

vay vay nikoooooooooooooooo
çatalça turunda senle başladık senle bitiremedik arkadaşımızın o kötü kaza olayı olmasa idi niko benimde bir niyetim var 2. karadeniz turu için amma velakin yaş 51 senin hızını yakalayabilirmiyim diye düşünüyorum birde şu rize deki kaçkar dağları beni çok etkiledi valla yazın oraya dünürsen vallah o kaçkarlar için pedal basarım çadır almak lazım bol iç lastik pompa var resimler için çoooooooooooook teşekkür yahu bizi kamçılıyorsun be yahuuuuuuuuu apaçi robocop

Bu güzellikleri bizlere hatırlattığın için teşekkürler

benim isteyipte yapamadığım bir tur :( kısmetse yazın :) rota bilgilerinizden yararlanabilirim inşallah :)

bu tür gezileri Allah klübümüze de nasip eder inş.
arabayla geçerken televizyon izliyormuş gibi oluyor insan :D

konuyu azcık canlandırayım;
bu yaz yapacak olduğum turumda belki bana eşlik etmek isteyenler olabilir düşüncesi ile :)

turla ilgili tarih olarak'da temmuz ayı içinde gerçekleştireceğim.

kesinllikle ben de pedallamak isterdim o güzergahta, tebrikler...

Evet Haşimcim yarım kalan turu bitirmek adına :winkenlux tarih kararlaştıralım,yapacağız dedik olmadı türlü aksilikler v.s. v.s girdi araya ama şimdiden başlıyalım programa. :in:

Harika!!! Bir karadenizli olarak bayıldım şimdi o yollar beni bekler batı k. doğu karadenize kadar...

Geri