Scudo Sports

Kar ve Yol Bisikleti

@kuduzk9

Gider ama nasıl gider? Biri zor gider biri rahat gider.Kaymadan virajlara girer mi?Frenleme nasıl?İşte konumuz bunlarla alakalı.Yol bisikletinin de sınırı var.Onları söylemişsiniz zaten.Buz ve arazi de standart yol bisikleti lastiklerinin tutmasını bekleyemeyiz değil mi?O kadar da ayıp olur zaten:).

Asfalt zeminde karda kesinlikle buz değil,yol bisikleti lastiklerinin dönüş direnci az ve yol tutuşu çok iyidir.Dağ bisiklet lastiklerinin asfaltta bu kadar iyi gidememsinden bahsettim.Başından beri yazdığım budur.Bilimsel olarak bile açıkladım.Yani şehir içinde,asfalt yolun bulunduğu her yerde,kar yağmışsa yol bisikletinin kullanılması diğer bisikletlere oranla daha güvenli,rahat ve hızlı.
3.kez yazdım ayıp ya :(yazık bana:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: kuduzk9
Scudo
@Sertaç EKİCİ

benimki bi tavsiye yazdıgım 1. ci safha haricinde bence sansını zorlamayın.25 cm karda yukse suratlere cıkabılırsınız ama tavsıye etmem pedal cevırırken ayaklarınızın karı kureyerek dengenızı bozucagını hatırlatıyım.
1 ci safha hariç tüm safhalarda ince lastik bol bol adranalin yaşatır.
lastiğinizin hamurunada dikkat edin 0c altına düsüldüğünde serlesiyorsa tekrar uyarıyım 5 safhadan uzak durun.
emin olun bisikletinize binemediginiz için canınız sıkılıcak ama allah göstermesin kaza sonucu zarar gelipte sıkılmasındansa binmeyin daha iyidir bence.
-bu arada kargo bisikleti yabancı değil annem.
http://img571.imageshack.us/img571/736/43812991.png
By (link) at 2010-12-11

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
kuduz bu kargo bisikleri nasıl gidiyor yokuşta bende babama almak istiyorum ve nişanlıma ikiside beceremiyorlar bisiklete binmeyi :) benim gibi adamın ailesine bak ya hehe biraz şu kargo bisikletini açsana bana çok merak ediyorum sağol şimdiden kardeşim

@Ferhat Ekinci

49. saniyeye dikkat adamların dağ yollarında bile logar varken bu yollarda bisiklet sürmemek aptallık bence

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
@derşan sezer

abicim çok güzel bişey tabi amacına göre.arka tek ceker uzerindeki rubleyi megerange ile değistirince rampalarda hatta yüklü bile olsa çok rahat 1 ay kadarda ben kullandım matkap şarjlı tornavida 6m lik merdiven takım taklavat doldurup sanayi sitesinin güvenlik kameralarını montaj etmiştim.agır yukte kullanmıcaksan kron markanın kargo bisikletini onerırım.donanımı daha ıyı ama yuke gelmez.annem 10km lık koyden carsıya ınıyo pazara giriyo alıcagını doldurup 10km gerı gelıyo.yalnız tek ceker olması kaygan zemınde sorun cıkartıyo dolama yapmanızı oneririm.

Kuduz eyvallah kardeşim,bir araştırim iyi birşey bulurum umarım bıktım çünkü öğrenemiyorlar binmeye bir türlü benden iyi öğreten varsa burda gelsin öğretsin valla parası neyse vericem.7 sülalesi içinde hergün dua edicem :)

• Beğen
Tepkiler: kuduzk9
yabancı biri nekedar iyi öğretir tartışılır.peki mekaniktemi zayıflar dengedemi ?

Karda yapılan yerel yarış.Pistçilerin sayfasında.

Şöyle ortamı bir Türkiye'de yapamadık ahh ahh.

Link:

(link)

Geri