Scudo Sports

Kapı kazası.. Sizce haklarım neler, neler yapabilirim?

amoush00 beyefendi bir konu açmış @mehmetsunu ve dodurgalı_06 forumdaşlar anlaşılan konudan çok forumdaki hızım sizi etkilemiş ki yorumlarınız ne alaka dedirtmekten öteye gitmedi, yeterince eğlendiyseniz konuyu daha fazla dağıtmamak adına ilgili fikirlerinizi özel mesaj yolu ile de aktarma şansınız var

Scudo
Geçmiş olsun

Öncelikle Çok geçmiş olsun....
Konu üzerinden diğer üyeye giydirme yapmayı ben hoş bulmadım, sizde bulmayın.
Entellektüel yazılar, iğrenç yazılar, kinayeli yazılar ve devamında direk sataşma yazılar.
Ne elde edilir bu iğrenç tavırlarla anlamıyorum,

Kargo PTT değil. Avukat öyle söyledi ama bilmem bir olayın sonuca bağlanması uzun sürüyor bu ülkede. Bilmiyorum. . Bilerek mi oluyor! ?? İnsanlar açık sözlü de değil. Anlamadım gitti. Bu arada o anda olay yerini fotoğraflamak aklınıza pek gelmiyor. Yaralanmışsanız bir de..! Aslında grup ile sürmek bu açıdan daha iyi olabilir. Arkadaşlarınızdan birinin aklına gelebilir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evraklar ilk önce karşı tarafa gönderilmiş. Onlar imzaladıktan sonra bana karşı taraf gönderecekmiş.. Bu arada avukatın bana tembih ettiği paranızı almadan imzanızı atmayın..

Evraklar geldi. İstediğim maddi tazmini de yatırdı karşı taraf, evrakları da imzalamış. Ben de imzaladım ve avukata kargo ile göndereceğim. Bütün dava haklarından vazgeçerek karşılıklı uzlaşmış olduk. benim maceram böyle oldu.. Ama siz gene de dikkatli olun.. Allah daha beterinden korusun..

Oooo hızlı kargo adaletin bekçisi olmuş resmen :) Geçmiş olsun hocam

@BerkEvren İnsanlar istedikten sonra hızlanıyor.. İlk görüşmeler olduktan sonra da hızlanabilirdi. Olay 9. ayın 15 de oldu. Sanırım avukat bana 11. ay gibi ulaştı. sonlanması şimdiyi buldu. Eğer anlaşamasaydık ne kadar daha uzardı bilemiyorum tabii. yani bu durumda bile 4 ay gibi bir süre aldı..

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
sevindim, dilerim tekrar bu vb. bir durum ile karşılaşmazsınız, tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@ahmetbag inşallah...! İnsanın motivasyonunu etkiliyor.. 15 20 gün yatmak önemli bir performans düşüşüne sebep oldu. Bahar gelsin iştahla pedallayalım artık..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag
arabaların park haline kalabalık olduğu yerlerde fren mesafesine dikkat etmek her ihtimali düşünmek gerek
ben otomobil kullanırken ben nasıl olsa kurala uyuyorum o da uyacak demem.Uymama ihtimalini düşünür hesaba katarım. Sağlam bi kaza olduktan sonra kim haklı kim haksız önemi kalmıyor malesef
O yüzden bu bilinçte kullanmak gerek.Gelelim hırsızın hiç mi suçu yok kısmına
Sen bisiklet yolunda olduguna göre o da orayı işgal ettiğine göre haklı sensin.Avukat tut ver mahkemeye.

Bazı insanlar vardır kibardır.Bazıları hır gür.Trafikte başınıza bir iş gelirse ve karşı taraf zeytinyağı gibi davranıyorsa sert olun.Gerekirse kavga çıkartın.Karşı tarafın tutumuna göre tavır alın.

Geri