Scudo Sports

Kapı kazası.. Sizce haklarım neler, neler yapabilirim?

kapıyı dikkatsiz açan kişi koşulsuz şartsız asli kusurludur. büyük oranda hatalıdır. yok sen hızlıydın yok bisiklet yolu değil yok ters geliyordun hepsi tali kusurdur. adamın peşini bırakmadığınız sürece 3 ay da olsa 6 ay da olsa bütün masraflarınızı karşılatırsınız. ben oturayım arabanın içine aha adam hatalı cart diye açayım böcek gibi yapışsın. aha adam bisiklet yolu olduğu halde yoldan gidiyor dur üstüne çıkıp ezeyim. bu sebepler sadece suçlunun tutuklu kalma ihtimalini düşürür. kesinlikle haklı çıkartmaz.

Scudo
Geçmiş olsun hocam. İnşallah kimsenin başına gelmez ama yinede sonucunuzu bekleyip biz de bu bilgilerinizden faydalanırız umarım. Haklı çıkacağınız düşüncesindeyim.

Geçmiş olsun Emrah Bey, Rabbim acil şifalar versin. Tez vakitte yeniden sizi bisiklet üzerine görebilmek dileklerimle.

@amoush00 kapı çarpmalarında her zaman kapıyı açan suçludur diye biliyorum. Hatta araba açılan kapıya çarpsa bile

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@yasrasari
Daha yeni başlıyor. .

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok geçmiş olsun
Lütfen gelişmelerden haberdar edin bizi.

@ecelfeli
:) Teşekkürler dostum! [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
Forum adminleri ilgilense benim konuyu basa sabitlerlerdi sizde haklarinizi ogrenirdiniz ama nerde ??!!

@Erkin Kalender
Link verir misin?

çok geçmiş olsun hocam. Dava çok büyük ihtimal sizin lehinize
sonuçlanacaktır.

Geçmiş olsun.
Siz haklısınız.

• Beğen
hocam çok geçmiş olsun , yaşadığınız kazaya çok üzüldüm , bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım .

• Beğen
@amoush00 çok geçmiş olsun. Çektiğiniz ağrılar kadar, başınız da ağrıyacak bu süreçte. Sinirleriniz yıpranacak. Tüm bunlar için çok üzgünüm ve sizi iyi anlıyorum.

Olay yeri fotoğrafı çok önemli. Çektiniz mi bilmiyorum ama, çekmeliydiniz. Aracın gayet düzgün park ettiğini ve bu yolda önceliğin araç kapılarında olduğunu, asıl bisikletlinin kapılara dikkat etmesi gerektiğini (!!!) söyleyebilirler. Sizin bu fotoğraflar sayesindeki tek kozunuz "bakın aracın lastiği çizginin üzerinde" demek olur ancak...

Kazada %100 araç sürücüsü suçlu. Orası kesin. Fakat yaşadığımız ülke malum..

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Karşınızdaki insan özür dileyip süreçte destek olsa belki insan maddiyatı düşünmeyecek. Malesef ülkemizde insan canının değeri yok

@Serkan Mıstınoğlu Walla Fotoğraf çekmeyi düşünecek halde değildim. Zaten Ambulans çok hızlı geldi. Polis bile ambulansta aldı ifademi. Herkes farklı bir şey söylüyor. Benim ki nasıl bir hikaye olacak acaba!?

@amoush00 Eşinizin dediği gibi en ufak bir ayrıntı her şeyi değiştiriyor. Örneğin benim olayımda çarpan şahıs, olay mahallinde, "yolda ne işiniz var burası bisiklet yolu mu, ben çarptım ama, yolda olmak sizin hatanız"dedi, o sırada foto çekiyordum, keşke video çekseydim... Orada söyledikleriyle kendini adam öldürmeye teşebbüsten içeri attırırdı ama ifadesinde kendini melek gibi sunmuş galiba :)

Üstünden 6 gün geçmesine rağmen bugün ne hikmetse gece yarısı yaralı bacağımda bir ağrı ve sızı ile uyandım.. ! Hala koşamıyorum ve yürürken üstüne tam kuvvet veremiyorum.. Geçecek ama..!

özledim..!

@Erkin Kalender evet senin postunu okudum.. Sen de olay daha büyükmüş .. Allah korumuş.. ! Ama insanlar her ne kadar haksız olduklarını bilseler de, maddiyat söz konusu olunca olaylar değişiyor. Hem sizin tarafınızdan hem onların tarafında.. İnşallah adalet yerini bulur.. zaten öyle bu insanlara şöyle çektireceğim, böyle intikam alacağım gibi bir modum yok.. Ama Bu şahsın bir daha kapısını açarken arkasına bakmasına ve bisikletlilere özellikle dikkat etmesine yardımcı olur inşallah adalet sistemi.. Bu arada biz de bisikletliler olarak bazı kurallara uyalım.. Bisiklet kullanan insanlar genellikle daha bilinçli olan bir kesim ama saygı ve dikkat şart..! Kazayı kimse istemez..

Geçmiş olsun, böyle olayları gördükçe içimdeki tedirginlik büyüyor.

Geri