Scudo Sports

Kamyonlara çok dikkat!

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Bugün arkadaşlarımla Tekirdağın Bıyıkali Köyünün Barajına giderken yanımızdan çok sayıda kamyon geçti.Yanlız sok geçen kamyon resmen aklımızı alıpta geçti.:mad: Biz kamyonlardan korktuğumuzdan dolayı yolumuzdan değil yolumuzun yanındaki toprak yoldan gitmeye çalışıyoruz.(Eğer yolumuzdan gitsek canımızıda alacaklar)Neyse belediyenin kamyonu son hızla geliyor ben onu gördüm iyicene yolun sonuna geçtim.Biz yolumuza devam ederken kamyonların çok kötü kulak çınlatan yürek hoplatan kornası hiç susmadan 10 saniye bağırdı.Biz bişi yapmışız gibi küfür etmeye başladı.:boese157: Bizde kamyonu durdurup ne oldu hayırdır ne sövüyosun dedik bize diyorki yolunuzdan gitsenize diyor nerden gidecez diye sordum kaldırımdan kaldırım varmı diye sordum ağaçlık yoldan diye konuştu.Bende çok kıl oldum bu adama ana bide baktım belediyenin arabası arkadada yazıyorki sürücü hatalarını bildiriniz.:rolleyes: Herneyse biz yolumuza devam ettik. Belediyeye arayarak değil kapısının önüne kadar gidip şikayette bulunduk.Ertesi gün belediyeden yetkili kişiler bizi arıyıp gelmemzi söylediler bizde gittik.Adam diyorki ben onlara bişi demedim işte yolun kenarından gidiyolardı ortadan gitmelerini söyledim yolunuzdan gitmelerini söyledim :( filan dedi.Bende bu adamla uğrasılmaz diye dilekçemizi iptal ettirdik.:eek: Sonrada iyiki iptal ettirmişiz dedik adam aile geçindiriyor bu devirde aile zor geçindiriliyor onun için kötü olacaktı.:cool:

Aman herkes kamyonlara dikkat etsin!!

Herkese sağlıklı bol pedallar diliyorum görüşmek üzere

SAYGILAR...

Scudo
en çok kamyonlardan, otobüslerden, minibüslerden, ve köpeklerden çektim geçen ayaş civarı geziyoruz bi adam bizi durdurdu ve kamyollara dikkat etmemiz konusunda bizi uyardı "geçen sene burada iki bisikletçiye kamyon çapmış anında gitmişler" dedi tırstık adamdan yolumuza devam ettik sonra

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@Aykut Subaşı
Aykut Hocam evet işler baya bi kızışıyor artık AB. giriyorus yha belki Almanyadan özenip bisimde otoban gibi bisiklet yollarımız olur.

@Cenk Alper Altunoğlu
Bende de kamyonlar ve köpekler aşırı fobi olmaya başladı bende bidaha Tekirdağ köylerinden olan Naip Köyüne asla ve asla kısa şort ile gitmem bu sefer zor sıyrıldık ama bidahakine heralde baldırdan birasçık verecez :D

SAYGILARIMLA...

selamlar
verdiğiniz bilgi için teşekkürler ve geçmiş olsun street-street
şikayetçi olmaktan vazgeçmenize üzüldüm gerçekten
bu canavarları biz yaratıyoruz...
içimizde ki merhamet duygusu yerine, onların cocuklarını düşünmek yerine
biraz kendi hakkımızı düşünürsek bence daha faydalı olacaktır.
bizimde çocuklarımız var
bizimde değerli bir vücudumuz ve hayatımız var..
kendi adıma plakaları alıop polise şikayette bulunuyorum
gerekirse dava da açarım
ha bu yollarlada sonuca varılmazsa başka yollarda bulunacaktır
saygılarımla

Doğru söylüyorsunuzda ne bilim işte bizim içimizde merhamet duygusu herşeyi affediyor.Bende artık sizin yorumunuzdan sonra şikayetlere başlayacağım.

konuyu dağıtmak gibi olmasın ama belki bana öyle geliyordur kamyon şöföfleri genellikle otobüs dolmuş gibi araçların şöförlerinden daha saygılı...

geçirdiğim 2 anı:

2008 haziran ayında bisiklet ile yoldan bayır aşağı iniyorum (kaldırım yoktu mecburen) karşı şeritte gitmem gerekiyordu köprünün gidiş yönü mecburi dönüş vardı... karşıdan gelen belediye otobüsü de benim tarafımda diğer şeride ısrarla geçmedi ben 0 gitmeye başladım yerdeki su çukurlarına otobüs inatla geçmedi... aramızda 2m kadar kaldı ve otobüsün ayna benim kafama girecek durum o... bisikleti dayadım sola yokuş aşağı olduğundan fren de yeterli kalmadı gidonun ucu korkuluklara girerek köprüden aşağı inecektim az daha ileri doğru 2-3 takla attım arkadan adama çok kızmıştım :boese157:

::::::::::

2009 haziran sonu -10 gün kadar önce- eskişehir teksandan geliyorum yol yapımından dolayı tek şerite indirilmiş yol alt geçitin yola bağlanan kısmı tek şerit yani... ben sağ taraftayım arkamdan da bmc'nin kırkayak bir kamyonu geliyor kumlardan kendisi zor geçecek benim yol vermem imkansız ve mümkün olduğunca hızlı çıkıyorum orayı kamyon hızını kesti ve arkasındaki araçların yavaşlamasına sebep oldu kamyon yavaşladığı için birşey yapamadılar ilerde kamyon yanımdan geçerken camdan gülümsedi ve kornaya basarak selam verdi o sırada yanımdan geçti aynadan bana bakıyordu ben de elimle selam verdim... çok güzel bir anı olarak aklımda kaldı bu olay orda tepki vererek bana kızabilirdi ama yapmadı :)

@Muhammed PINAR

ee tabi herkesi aynı kefeye koymak olmaz! bence insanın içinde bazı şeyler !kamyoncu, otobüs, minibüs, taksi şöförü olmak çok önemli değil önemli olan insan olmak insana değer vermek !

Kamyoncular bence bisikletçilerin en iyi dostları:) Onların yaptığı rüzgardan dolayı Allah onlardan razı olsun:D Ayrıca selam konusunda askerlerle kamyoncuları tek geçerim, insanın moralini yükseltiyorlar:)
Bu arada yolda giderken mümkün olduğu kadar yolu ortalamaya çalışın öyle bir durumda. Siz kenardan gitmeye çalıştığınız sürece onlar iyice üzerinize geliyorlar (tabi çok da yavaş gitmeyin:))

bi kerede ayaş yolundan yenikente gidiyorum arkadan bir düğün alayı geliyor düdüklerini çala çala 3 araba yanyana geliyorlar zaten bende emniyet şeridinden gidiyorum arkadan baktığım hemen arkamdan kamyonetin teki düdük çala çala düğün alayına takılmış geliyor ben de yolun asfaltına sıfır gidiyorum yanıma20 cm kala yavaş yavaş geçtim tırsıp kedimi şarampole attım otlara dikenlere daldım bi baktım adam anlamamış biçim de hala doot doot diye gidiyor ayağıma dikenler battı gıcık oldum ....

bencede komyoncular bisikletcilerin dostları zamanıın da birini durdurup lokma lazim olmus sonra oteki olay da teker patşadı yapcak bir sey yoktu kamyoncunun biri saolsun goturdu

İsterse 25 kişi geçindirsin.Kimseye bağırmaya hakaret etmeye rahatsız etmeye hakkı yok.Yaptığı şeyin sonucunda özür dilerse affedilir.Ama özür dilemiyorsa bide iftira atıp kendi yaptığını yalanlıyorsa o insan işinden çıkarılmayı hakeder bence.Bugün size öbür gün başkasına.Öbür günse sinirlenip inip birini döver.Tek derdi olan o kamyoncu değil.Mahir Aslan'ın anlattığı 2. hikayedeki kamyondan pekte farkı yok durum olarak onun.Sakin olsaydı sizde sakin olurdunuz.Selamlaşırdınız.Yolunuza devam ederdiniz:)

ne olursa olsun arkadaşlar hatasız kul olmuyor kamyoncular biraz daha göze batıyor toplumun hiç bir kesimi için hiç bir meslek grubu için genelleme yapılmamalı.
öncelikle kamyoncunun yükü sabır bu sıcaklarda saatlerce klimasız araçlarda zor iş gerçekten

Kamyon falan hikaye zaten :d En çok beyaz şahinlere dikkat ederim. Hele ki modifiyeliyse direk yolunuzu değiştirin. Resmen bisikletin üstüne sürüyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
Yoldaki tacizlere ne demeli.Yanından geçerken edilen küfürler,önüne kırıp arabanın fren yapması,kornalar vs vs =)...Özellikle bu ankaranın yeni ego otobüsleri inanılmaz sessiz,Şehirler arası yolda bu ego durakları biraz daha büyük 2-3 otobüsün sığabileceği şekilde,neyse ben gidiyorum durağın içindeyim bakıyım dedim otobüs gelirse sıkıştırmasın diye kafamı çevirir çevirmez otobüsün sağ aynası kafamın üstünde belirdi o an insanın soğukkanlı olması gerekiyor sağında kaldırım solunda otobüs...Biraz daha saygı verilse bizlere işimiz daha kolay olcak

• Beğen
kamyon mamyon vız gelir de köpekler sakat yaww.kedi gibi bi kenarda mayışmış köpek,bisikleti görünce panter kesiliyo.herzaman tek bi köpecikle başetmek kadar şanslı olmayabilirsiniz.bazen havlama sesini duyan takılıyo peşine.bir arkadaşımı bundan yıllar önce çiğli org.sanayi tarafındaki fabrikalarda 20-25 civarı köpek sürüsü kovalamıştı.başlangıçta 3-4 tane sanıyonuz ama ilerledikçe her çalının ardından kopan geliyo et et et diye(=

• Beğen
dün başımdan bi olay geçti emniyet şeridinden gidiyodum emniyet şeridine çivili tahta atmışlar bende üstünden geçmemek için emniyet şeridinden biraz cıkmak zorunda kaldım ve bir korna sesi kamyonnun tekerleri gidonun 10 cm civarında yakınından geçti nası korktum anlatamam....

Bana da çok oluyor. Yol kenarlarına park etmiş arabalar yüzünden, şerit ortasına geçince yanımdan vızır vızır hiç hız kesmeden geçiyorlar.

Belki bizde 20 -25 sene sonra Almanyayı örnek alırızda ozamana kadar kaç kişinin canı yanacağı Allah bilir. :(

Geri