Bugün arkadaşlarımla Tekirdağın Bıyıkali Köyünün Barajına giderken yanımızdan çok sayıda kamyon geçti.Yanlız sok geçen kamyon resmen aklımızı alıpta geçti.
Biz kamyonlardan korktuğumuzdan dolayı yolumuzdan değil yolumuzun yanındaki toprak yoldan gitmeye çalışıyoruz.(Eğer yolumuzdan gitsek canımızıda alacaklar)Neyse belediyenin kamyonu son hızla geliyor ben onu gördüm iyicene yolun sonuna geçtim.Biz yolumuza devam ederken kamyonların çok kötü kulak çınlatan yürek hoplatan kornası hiç susmadan 10 saniye bağırdı.Biz bişi yapmışız gibi küfür etmeye başladı.:boese157: Bizde kamyonu durdurup ne oldu hayırdır ne sövüyosun dedik bize diyorki yolunuzdan gitsenize diyor nerden gidecez diye sordum kaldırımdan kaldırım varmı diye sordum ağaçlık yoldan diye konuştu.Bende çok kıl oldum bu adama ana bide baktım belediyenin arabası arkadada yazıyorki sürücü hatalarını bildiriniz.:rolleyes: Herneyse biz yolumuza devam ettik. Belediyeye arayarak değil kapısının önüne kadar gidip şikayette bulunduk.Ertesi gün belediyeden yetkili kişiler bizi arıyıp gelmemzi söylediler bizde gittik.Adam diyorki ben onlara bişi demedim işte yolun kenarından gidiyolardı ortadan gitmelerini söyledim yolunuzdan gitmelerini söyledim
filan dedi.Bende bu adamla uğrasılmaz diye dilekçemizi iptal ettirdik.
Sonrada iyiki iptal ettirmişiz dedik adam aile geçindiriyor bu devirde aile zor geçindiriliyor onun için kötü olacaktı.
Aman herkes kamyonlara dikkat etsin!!
Herkese sağlıklı bol pedallar diliyorum görüşmek üzere
SAYGILAR...
Aman herkes kamyonlara dikkat etsin!!
Herkese sağlıklı bol pedallar diliyorum görüşmek üzere
SAYGILAR...