Scudo Sports

Kamp izlenimleri, tavsiyeler, fotoğraflar ve tecrübeler

Daha önce kamp yaptınız mı?

• Toplam katılım
    382
Yaz aylarında kamp yapacaksanız ve rakımlı bir yer değil ise veya ege marmara sahil şeridi içerisinde iseniz gerçekten uyku tulumuna gerek yok. arpenaz 2 ile butun yaz bir mat bir pike birde yastik ile güzelce uyudum. Ha ben konforu seviyorum diyorsanız guzel bir şişme mat işinizi görür.

Scudo
evet bundan sonra ki haftasonu 1 gece 2 günlük bir kampa gideceğim sizin tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.ayrıca bu sefer 10 izci ve 2 lider olacağımız için bir türlü kamp ateşinde yapmak nasip olmayan patatesli yumurtayı yapacağım:D

Bisiklet olsun olmasın kamp ve doğa mükemmel bir şeydir. Çocuklugumda hep çadır kurduk. Üniversite ve sonrasında yaz tatillerini ailemle beraber çadırda geçti. Ülkemizde 90 larda çok daha kaliteli insanlar kamp yapar di kamp ve çadır kültürü vardı. Dostluklar ve kurulan arkadaşlıklar dan biliyorum. Şimdi çoğu zaman ucuz diye tercih ediyor lar.

• Beğen
Tepkiler: emreogut
@SAFAK ZKN ben de alanyadayım aslende gazipaşalıyım tam yerini söyler misiniz nisan kampımızı oraya çekelim

Arkadaslar kamp yapan arkadaslar :D
Bu ayin ortasinda arkadaslarla kamp yapacagiz Antalya Olymposta. Orada daha once kamp yapmis arkadaslarin onerilerini bekliyorum. Onun disinda o tarafta portakal bahceleri varmis kamplik alan, onun ismini bilen birisi yazarsa cok sevinirim. Yoksa kacak kamp yapacagiz sahilde :D

@yakubi
Fotoğraflar efsane.Çok güzel bir yermiş. Neresi burası?

Kamp, fotoğraflar çok güzel. Ama kamp alanının konumunu yazmayan arkadaşlar. Büyük zulüm yapıyorsunuz. :)

@mr.gevende
Orada yatınca tuvaletiniz gelmiyor mu??? (su sesinden dolayı) :D:D

• Beğen
Tepkiler: mr.gevende
@mr.gevende

Tıpatıp aynı yere benzeyen bir yerde girdiğimi hatırlıyorum denize Antalya da :harika::)

• Beğen
Tepkiler: mr.gevende
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Geçen yaz oralardaydım, bir ay çadırla dolaştım :D.
Olympos'ta kamp yapmak sıkıntı daha doğrusu sahil veya o kesimde sıkıntılı eğer Olympos tarihi alanına girmeden campinglerde yaparsanız o başka.
Şayet ücret vermek istemiyoruz o yüzden camping değilde kendimiz bağımsız çadır kuracağız derseniz daha önce arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi Çıralı daha uygun olur. Yüzünüz denize bakarken sol tarafa doğru yürürseniz ağaçlıkları göreceksiniz onların orada zaten çadırlar vardır. Oraları tavsiye ederim.

@ghate
Hocam hallettim ya kamp alani bulduk 15 liralik, cok pahaliydi normalde her yer 15 lira baya uyguna geldi bize gidecez bu cuma bakalim :D 15 lira icin cendermeyle kovalamaca oynamayalim :D

Geri