Scudo Sports

Kamp izlenimleri, tavsiyeler, fotoğraflar ve tecrübeler

Daha önce kamp yaptınız mı?

• Toplam katılım
    382
Scudo
@Velespitli Seyyah
Renk uyumuna kalp attık başkan <3

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
@Velespitli SeyyahHocam konu dışı olacak ama ormanlı ve ballipinar arasında plaj-kalabalik-deniz bakımından çok farklılık varmı ?

Ormanlida ev tuttuk ama gitmeye değer mi ballipinara 3 km var galiba .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@buluthakan hemen sağında özdere plajı var zaten . Mükemmel yerde kamp yapmışsınız. Gittiginizde görseydim konuyu kesinlikle yardımcı olurdum o tarihde bende özderede yazlıktaydım. Birdaha bu taraflara gelirseniz her zaman beklerim çaya kahveye hatta konaklamaya hiç çekinmeyin ;)

@Atasoy yalnız İbrahim abi sen muhtarın manzarasını bozmuşsun yaa olmamış :D:D:D

Selamlar, temmuz ağustos aylarında kuşadası didim bodrum datça fethiye gibi bölgelerde çadırlı kamplarda uyku tulumuna ihtiyaç olur mu?

bisikleti ve ekipmanları toplayana kadar 2 ay geçti. Şu lazım bu lazım , yok şu fp ürünü diyerek. Burayı da takip edelim. Bi 2 ayda kamp malzemeleri ve kampla ilgili bilgileri öğrendik mi önümüzdeki yaza hazır oluruz.

mrbdnc
uyku tulumuna gerek duymazsınız,oldukça sıcak geçiyor fakat ağaçlık ormanlık alanlarda gece bi nebzede olsa serin geçiyor geceler.geçen temmuzda kabak koyunda 2gece kamp atmıştık oldukça sinekli ve sıcaktı;)

@seko35.50
Teşekkürler bilgi için

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri