Scudo Sports

Kağıthane

Merhaba arkadaşlar bende gültepe de oturmaktayım çocukluğumda bisikletten hiç inmezdim bu sıralar ciddi ciddi bisiklet alıp binmeyi çok istiyordum fakat istanbul artık çocukluğumuzdaki gibi değil o yüzden güvenli olarak binilecek kimsenin beni ezmeye çallışmayacağı yerleri araştırmaya başladım tesadüfen bu forumu buldum şimdide bu konuyu buldum inşallah bir bisiklet alırsam bende aranıza katılmak isterim

Scudo
@Snogpy

11:00 da kanyonun önünden hareket edeceğiz

Arkadaslar selam, yarinki Kadikoy turuna katilan var midir?
Ben saat 09:00'da Kagithane otobus garagi onunden cikarak tuneli kullanip Besiktas'a gecmeyi planliyorum.

(link) kağıthane bisiklet grubu aktif turlarımıza bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: Eyüp zor
(link) kağıthane bisiklet grubu aktif turlarımıza bekleriz...

aslında haftasonu önce miniatürk ordan sadabat gezisi yapılabilir. iyi fikir

• Beğen
Ilerleyen zamanlarda katılabilirim. Çeliktepedeyim.

nurtepe deyim bende fakat cok acemiyim :)

• Beğen
Tepkiler: BetitoXXY
yarın 10:30 vapuru ile büyük adaya bi tura gidiceğim şuanlık 2 kişiyiz gelmek isteyen varsa kabataşdan 10:30 vapuru ile hareket edip 12 de büyük adada olucağız.

Ben de 26 senedir Kağıthane Hamidiye Mahallesinde oturuyorum.Bugün itibariyle Sedona 345 ile buradayım :)

@sociolog
Hayırlı olsun sevgili dostum, kazasız belasız iyi sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: sociolog
@Gökhan BİROL
Eyvallah.An itibariyle Sadabad Hasbahçe'de mola verdim :)uploadfromtaptalk1437246980943.jpg

• Beğen
Tepkiler: BetitoXXY
Merhaba, ben de Nurtepe'deyim, yakın zamanda inş. :)

Tiyatro da güvenliğim akşamları çay içmeye sizleri beklerim ayrıca akşamları yine tura çıkacagınız zaman size eşlik ederim :)

@delann yaa güzel yer ama o kokusu olmasa millet o boka kokusunda mangal yapıp yemek yiyor ben orda o konuda degil mangal ne çekirdek nede bisküvi yerim nasıl yiyor millet yaaa :)

@Eyüp zor
Gayet güzel o zaman ben il dışındayım.Senin memleket neresi bizim köyden zor soyadında olanlar var nurtepede.

• Beğen
Geri