Scudo Sports

Kağıthane

Scudo
merhaba sevgili bisikletforum ailesi grubumuz aktiftir turlarımızı watsaap üzerinden ayarlayıp, etkinliklerimizi facebook üzerinden paylaşıyoruz. grubumuza katılmak isteyen arkadasları bekleriz.
watsaap 0555 867 32 47
facebook (link)

Şu bedeni bisiklete alıştırmam lazım, tabi önce iki tekere sahip olmalıyım. :)

@BetitoXXY tabi ya yakısır sana güzel bi yol volkandan sona bende gaza geldim alcam ben bu yolu:)

Anca akşam bakabilirim :) Yazmış bile aldığına dair, hayırlı olsun.

Merhabalar bu hafta içinde 2.el bir kron xc500 alıp gece sürüşleri yapmak istiyorum 4levent'te oturuyorum katılmak isteyen yada aktif sürüş yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevirinim.

@utku demiroluk genelde beşiktas civarı hafta içi aksamları hafta sonu sabahlaarı turlar düzenliyoruz katılmak istersen watsaapta etkinlik grubumuza ekleyebirim

Çok iyi olur bisikletimi aldıktan sonra iletişime geçeceğim

• Beğen
Tepkiler: aycan turan
Arkadaşlar yer yer buradan bisiklet severlere ulaşıyoruz. İsimden anlayacağınız üzere biz KBG'yiz ama illaki kağıthaneli olmak gerekmiyor. Bu isim bizim için bir duruş biçimi. AKtif turlarımıza bekleriz. Biz büyük bir aileyiz.

Sn @Gökhan Kuş

Gaziosmanpaşa'da ikamet etmekte olup size oldukça yakınım.
Turlarınızın tarih/saat/istikamet bilgilerini paylaşırsanız, katılmaktan memnuniyet duyacağım.
Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kuş
Grubumuz adından da anladığınız üzere Kağıthane oluşumudur. Fakat illede Kağıthanede oturmanıza gerek yok. Grubumuzun bir çok bölgeden destekçisi ve üyesi bulunmaktadır. Bizi facebook,instagram ve strava oluşumlarımızdan takip edebilir, gruba üye olup aktif turlarımızdan haberdar olabilirsiniz. Biz büyük bir aileyiz.

Dosyalar

• 11986525_1492461494405790_495903003414023866_n.jpg
    11986525_1492461494405790_495903003414023866_n.jpg
    61,6 KB · Okunma: 18
Merhaba ,

Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Dosyalar

• IMG_1151[1].JPG
    IMG_1151[1].JPG
    108,7 KB · Okunma: 19
@starbuck selamlar turlarımıza face sayfamızdan bakabilirsiniz Kağıthane Bisiklet Grubu(KBG)

Merhabalar,
Ben de Kağıthane'de oturuyorum ve bisiklet grubuna katılmak istiyorum. :)
Teşekkürler,

Tamam bekleriz yazımın altındaki facebook linkinden bize ulaşabilirsiniz.

Ramazan boyunca aktif turlarımız akşam saatleri ve hafta sonu sahura mütakiben devam ediyor. Malum gündüz çok çıkan yok. Turlarımızı face sayfamızdan takip edin, bakın hemen altta link var ;). Gece sürüşleri aydınlatma ve kask zorunludur, 18 yaşından küçükler aile izni veya aile fertlerinden bisiklet kullananla geliyorsa sorun yok.

tur detayı göremedim de güzergahlar nereler oluyor. kesişen yerde katılabilirim.

Geri