Scudo Sports

Kağıthane

Yarışa katılmıyoruz ki turlamaya çıkıyoruz altı üstü:) Semt neresi onu de sen hele, gene turlarız beraber havalar ısınınca şimdiden kadro oluşsun;)
@aycan turan

Scudo
gürsel mahallesindeyim
tura nereye cıkıosunuz genelde.pazar gunu seni kaybettikten sona gözlerim seni arar oldu @lealtad

@lealtad

Şu havalar düzelsin bir ara gene çıkalım bol bol sprint atıp yoralım biraz @sercankaptan:komik::komik:

@lealtad

Ayrıca benimde kondisyonum çok kötü ama 3 kişi çıktığımızda beklediğim kadar üzmedi beni bacaklar. Hatta yaptığım en uzun ama en az yorulduğum turdu.

@aycan turan

Ben Bağcılardan çıkıyorum. Genelde Bayrampaşa, Gop üzeri Haliç'e inip İstanbul Bilgi Üniversitesi içinden geçip Kağıthana tüneline giriyorum. Oradan Şişli'ye çıkıp Büyükdere caddesinden devam edip Zincirlikuyu önünden cadde boyu gidiyorum. Sonrası sırala 4.Levent, maslak, Ayazağı, Parkorman ve Sarıyer'e iniyorum. Sonrasında sahil boyu Bebek, Beşiktaş, Eminönü, Kumkapı üzeri Bakırköye kadar gelip Bakırköy'den eve Bağcılar'a geçiyorum. Klasik rotam bu:D Bazen bikaç rampa ve farklı güzergahla ekleme-çıkarma yaptığımda oluyor:D Ben senin telefonu kaydettim zaten sonu 3247 olan numaraydı yanlış olmadıysa:) Haberleşiriz duruma göre

@Ardaa

Aynen ya bakarız:) Bugün çıktım ama yerler ıslaktı fazla gidemedim birde birisine bişey satacaktım haber geldi Eyüp'ten döndüm. Sercan'a da uğrayacaktım onada uğrayamadım:D
Grup olunca eğlence oluyor keyif alıyor insan fazla yormuyor:D Gerçi ben solo her daim daha çok seviyorum ama grupta güzel:)

@lealtad Bugün bende çıkmayı düşündüm bir an ama yeni yıkadım yağladım bisikleti şimdi kıyamadım kirletmeye... Yarın parçalı bulutlu yağış yok gözüküyor muhtemelen öğlen çıkarım :harika:

@lealtad aynen dogru numara :) sen güzergah baya saglam abi ben sana seneye ancak yetişirim :) bisikleti alalı bir ay oldu daha :)

@Ardaa
Ben yarın işteyim ya bu 4 gün işteyim. Pazar ve Pazartesi tatilim. O günler hava iyi olursa uzun bir yol daha niyetim var bakalım:)
@aycan turan
Bende alalı daha 2 ay olmadı. Toplamda 600 km falan anca yaptım. Kar yüzünden pek çıkamadım:) Ya mesele yetişmek değil beraber bir hız bulup gezmek;) Hem sana yakın 4.Levent'te @Ardaa ve Balmumcu'da @secankaptan da var az daha havalar ısınsın güzel turlar yaparız:harika:

insallah yaparız herkez havaları beklio:)

@lealtad

Evet gurup olarak sürmek gerçektende çok iyi geliyor. Yaptığın yolun farkında olmuyorsun zaman daha rahat daha güzel geçiyor kesinlikle. :harika:

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Ardaa

Fırsat buldukça tekrarlar kondisyon yükseltiriz. Benimde daha çok çalışmam lazım kafama taktığım bazı dik rampalar var:D Havalar ısındıkça yeni arkadaşlarda eklenir zaten yol üzeri

@Ardaa
Altimda yarış yol bisikleti olsa bak bakalim nasıl yetişiyorsun bana @Ardaa :D bence mtb olmasina rağmen hala altinizda fazla kalmadigimi zannediyorum.

Arkadaşlar yerel seçimlere katılmayı düşünüyorum [emoji1] neyse şaka bi yana 05342727039 nodan whatsap tan ekleyin konusalim rota cizelim cuma akşamları ve cumartesi -pazar sabahları çıkıyoruz turlara

Whatsap tan ekleyin arkadaşlar konuşalım plan yapalım

Güzergah 1.kagithane, silahtar,tünelden Dolmabahçe Beşiktaş,Ortaköy,Baltalimani,yokuş tan 4.levent oradan da birer cay içer kaçarız

Güzergah 2.Kâğıthane,silahtar,eyüp, Balat,eminönü, fındıklı, Beşiktaş, ortaköy, baltalimani, İstinye,yeniköy, oradan tekrar istinye, hacı osman bağlantı, Maslak askeriye,sanayi,4.levent,levent,Gayrettepe, Mecidiyeköy.

Güzergâh 3.kagithane, cendere,hasdal kışla, otobandan direkt kemerburgaz,göktürk. Sonra geri dönüş.

Güzergâh 4.---Levent metrocity,4.levent,Maslak İTÜ, hacı osman,sarıyer,sahil çayır başı, sahilden,tarabya,baltalimani,ortaköy, Beşiktaş,Dolmabahçe tünel, silahtar,Kâğıthane.

Bu tarzda bir sürü şehir içi guzergahlarimiz var katılmak isteyenler buyursun arkadaşlar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: aycan turan
Arkadaşlar selam;
Gökhan kardeşimin dediği gibi biz birer aileyiz yeri gelir oturur evde çay içer müzik yaparız. yeri gelir bisikletle tura çıkarız. kısa zamanda birbirimize çok alıştık ve kardeş gibi olduk. Sizleri de aramızda görmek isteriz. İnsanlar ne turlara çıkıyolar birlikte diğer gruplardan bahsediyorum. Bizler de onlar gibi neden olamayalım. ? Hız yapmak hızlı sürmek değil bizimkisi. Antrenman yapmıyoruz performans yapmıyoruz. Yeri geliyor mola verdiğimizde 1-1,5 saat oturuyoruz sohbet ediyoruz. O yüzden yetişebilirmiyim yetişemezmiyim diye rehavete kapılmayın. Herkes düzenli ve keyifli sürüyor.
En kısa zamanda sizleri aramızda görmek dileğiyle...

sizlerin arasında olmakta dolayı mutluyum.
sonuçta bisiklet sürmek keyf veriyor arkadaşlarınla isen daha cok keyf verir.sohbet muhabbetle ayrı bir güzel olur.:)

teşekkürler.

Mecidiyeköy de oturuyorum, Allah nasip eder ise ay sonuna kadar alıcam tanışma gerçekleştirebiliriz.. Çok iyi olur :)

• Beğen
voltan kardeşim

gökhan kardeşimin mumarsını vwatsapptan eklersen tanısırız.zaten bu hafta aksilik olmazsa tur planlıyoruz.

bisikletini almış olursan ve arzu edersen tanısırız kardeşim.

bizim grup suan 6 kişi.

• Beğen
Bende pazarları osmanbeyden katılabilirim , her zaman müsait olamıyorum o yüzden söz vermiyim..

Problem yok iletişim sayfa başında yaziyor whatsapp tan konusalim

Merhabalar,

Aranıza yeni kaltıldım. Seyrantepe'de oturuyorum. Daha bisiklet alamadım. Sebebi de kilolu olmam hala bisiklet arayışı içindeyim. 160 kg olduğumdan bana uygun markda model önerebilir misiniz?

@Tranemis hocam boyun kaç? bende seyrantepe son durakta oturuyorum.

Geri