Scudo Sports

Kağıthane

Ben Kağıthane merkezde. Ramazan ayı dolayısıyla arkadaşım ara verdi bende arkadaşıma bağlı olarak çıkıyorum yola malum benden daha bilgili tecrübeli. Bayramdan sonraya büyük ve etkili bir organizasyon yapabiliriz diye düşünüyorum daha sonrasında haftasonları kaldığımız yerden gezilerimize devam ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Remzi YOL
Scudo
selamlar arkadaşlar bende sanayi mahallesindeyimm seyrantepedede calışıyorum aktif olmakla beraber yaklaşık 2009 dan beri bisikletle tur ve turlar yapıyoruz halada yapmaktayızz..hercevre ve kesimden arkadaşlarımız varr ramazanda tur ağar olduğundan sadece hafta sonu şu anlık iftardan sahura yapıyoruzz.hatta bu cumarteside kemerburgaza gidip iftar acıcaz ordanda ciftalana gidip sabahlıycazz gün doğuncada geri gelinecek katılmak isterseniz gelin bu arada kalabalık bir cevremiz varr..feysten eklerseniz benii turlardan bilginiz olur tanışmak dileği ilee.....haceli yılmaz sarı formalı resmim var zaten....

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Acar
merhaba şişli-m.köy-kagıthane çevresinde buluşup tur yapabileceğim arkadaşlar arıyorum bolca vaktim var.bayram yaklaştığı akşam 22.00-01.00 saatleri arası müsaitim.

merhaba şişli-m.köy-kagıthane çevresinde buluşup tur yapabileceğim arkadaşlar arıyorum bolca vaktim var.bayram yaklaştığı akşam 22.00-01.00 saatleri arası müsaitim.bayramdan sonra 7 24 pedal asagıda facebook adresımın lınkı forumdan ıletısım kurması zor oluyor eklemek ısteyenler ıcın (link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Acar
hafta içleri çalıştığım için pek fazla geç saatlere kadar takılamıyorum ben. Zaten epeydir de pedal çevirmedim. Geçtiğimiz Çarşamba Kağıthane Kuruçeşme yaptık valla yorgun düştüm. Muhtemelen bu hafta sonu başlayacağım. Önerileri olan varsa buradan paylaşıp program yapalım.

merhaba bende gültepede oturuyorum genelde de h.sonları mertceo ile turluyorum bu sıralar biraz az pedallıyorum ve genelde akşamları çıkıyorum saat 6 dan sonra rotam belli levent ten taksime geçiyorum taksimde yeni açılan tünelden beşiktaşa gidiyorum ordan sahilboyu ilerliyorum ortakoy etiler arnavutkoy bebek sarıyere kadar gidiyor bazen yorulduğum zaman biraz mola verip geri donuyorum akşamları çıkmak ıstersen msj atman yeterli zaten onunharicindeki zamanlar mertceo ile takılmaktayım ..

@dursundoganay

her zaman olduğu gibi hız kesmeden pedallayacağız tabi ki. :)
katılmak isteyen olursa ortamımız harika bekleriz arkadaşlar.

www.facebook.com/mertceo

Selam arkadaşlar, Ben Azat İstanbul Kağıthanede yaşıyorum..Street yada Flatland bmx kullanıcılarına ortak bir çağrıda bulunmak istedim, buluşup ortalığı dağıtabiliriz.. Katılım için şimdiden teşekkürler.

Selam arkadaşlar;
Bisiklet binmeye yeni başladım; daha yeni olabilirim ama turlara katılabilirim. gültepe yakınında oturan arkadaşlara çıkacakları turlarda yanlarında gidebilirim.

• Beğen
Tepkiler: mozdemir
merhaba selamlar ilk mesaj semtimize kısmetmiş :) bende gültepede oturuyorum kısmetse bi aksilik olmazsa bu cumartesi sedona 325 bisikletimi alıyorum. o zaman daha yakından tanışırız inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Emralma
@mozdemir

Gültepenin neresi? Talatpaşa Caddesi? Ortabayır? Cengizhan lisesi? :D

@Emre Tekinarslan

yok hocam biraz daha aşağılarda harmantepe :)

@mozdemir

Ortabayıra geliyorum yarın akşam bisikletimle gelseydim turlardık :)

henüz bisikletim yok zaten cumartesi olacak inşallah :) isabet olmuş yani başka zamana inşallah :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: sspl
Geri